CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: salimrock

[Tempatan] Abdul Rani Kulop @ rooney foreskin backup Najib, Nak tumbok mahadey

[Copy link]
Post time 21-4-2015 05:54 PM | Show all posts
Malaysian Guide's Know Your Clowns - NGO Edition

1. Rafi Awang Kechik

- NGO: Nadi Rakyat Malaysia
- Best Jokes Cracked/Pulled: Kempen Aiskrim Percuma: Jilat dan Duduk 1.0




2. Mohd Ali Baharum (Ali Tinju)

- NGO: Persatuan Veteran Tentera Melayu
- Best Jokes Cracked/Pulled:

i) Skot Gempur

ii) Senaman bontot depan rumah ambiga




3. Abdul Rani Kulup Abdullah (rooney foreskin)

NGO: Pertubuhan Martabat Jalinan Muhibbah Malaysia (MJMM)
Best Jokes Cracked/Pulled:
- various peaceful gathering (occasionally pulled after lodging police report, in fron of police station)
- various statement and remarks cracked over his personal facebook page including an attempt to sucker-punch former
4th Malaysian PM Tun Dr Mahathir Mohammed (below)



Kulop-Pop Performance


Insult Remarks towards Sultan Selangor issue


K-Pop Protest
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2015 06:24 PM | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 21-4-2015 05:54 PM
Malaysian Guide's Know Your Clowns - NGO Edition

1. Rafi Awang Kechik

pergghhhhh, stylo btol cara pemakaian sampin mamat belah kanan gambar tu yg dok sebelah abang Ali Rustam....bleh tiru raya nnt......

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 08:10 PM | Show all posts
salimrock replied at 21-4-2015 08:46 AM
MADEY POWER tau...

lu terus kan gelak...

wa bukan apa

lu sembah mahathir

lu tak dapat apa

duduk melalak kat forum ni jugak la
wa mmg terus akan gelakkan lu guling2
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pangkat anak pak kulup ni sebnrnya dlm kerajaan malaysia... Dept of police reports kah?

nak tumbuk madey dia x tau madey dh serupa ironman ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2015 12:26 AM | Show all posts
lavameriah replied at 21-4-2015 08:10 PM
wa bukan apa

lu sembah mahathir

bila masa wa sembah mahadey lol...

lebih baik dari lu sembah sujud kt  mr foreskin @ kulop wakakakaka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2015 12:28 AM | Show all posts
lavameriah replied at 21-4-2015 08:10 PM
wa bukan apa

lu sembah mahathir

tahniah kerna pertahankan kulop....


wa pun gelak guling2 tgk ada gak macai kulop
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-4-2015 12:32 AM | Show all posts
salimrock replied at 22-4-2015 12:28 AM
tahniah kerna pertahankan kulop....

wa bukan apa

tak la malu sangat

sayang mahathir ketat2

melopong tengok anak mahathir kaya raya

itu nama dia macai sejati tadah tangan masa perhimpunan

wa berjuang demi bangsa

demi anak2 cucu2 lu gak nanti

wa tk sanggup tengok melayu kena uli mcm2 bentuk

dah tu lembik lupa nk bela etnik melayu kat malaysia

lu ada otak pikir la

tk payah kulop sana kulop sndiri

lu cermin lu punya muka tengok apa sudah jadi

ada bekas menteri dia sibuk nk membunuh kepimpinan bangsa sndiri

padahal apa dia klaim sama macam nuar berahi

kalau tak nampak tak paham

lu mmg dah minum air spenda mahathir la masa pergi open house raya lepas

ini baru yg wa boleh gelak guling2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2015 12:41 AM | Show all posts
lavameriah replied at 22-4-2015 12:32 AM
wa bukan apa

tak la malu sangat

cakap je la ko macai rani kulop..
ke ko macai seumur hidup beliau, sanngup minum spenda org..eii jijik nye selere ko...

p/s sedap ke air spenda rani kulop
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2015 12:46 AM | Show all posts
baru ni my sister tunjuk rani kulop ni wat status m nasir mintak bergambar dgn dia...tapi dia pi sebut tu eman manan...takkan dia x kenal eman manan n m nasir? cakap berdegar2... taktau la hoax ke apa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2015 12:51 AM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 22-4-2015 12:46 AM
baru ni my sister tunjuk rani kulop ni wat status m nasir mintak bergambar dgn dia...tapi dia pi seb ...

rani kulop ni dah jadi bahan lawak org kat internet....
tu wa troll tu, @ hoax...


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 01:06 AM | Show all posts
salimrock replied at 22-4-2015 12:51 AM
rani kulop ni dah jadi bahan lawak org kat internet....
tu wa troll tu, @ hoax...

oooo...ala2 amran fans lah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 03:27 AM | Show all posts
Mcm montot jer I nengok.... Bughokkk nor roperrrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2015 11:42 AM | Show all posts
Bedah.Cun replied at 22-4-2015 03:27 AM
Mcm montot jer I nengok.... Bughokkk nor roperrrr

tak baik bedah,

bukan ke tu taste bedah ke?

tak rembes ke?

selalu org cincin byk ni hebat diranjang...

kalo dia dpt bedah, koyak bedah dikerja kan,
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 12:54 PM | Show all posts
Spesis yg unik dlm bebagai bangsa.

RK sumer dier boley buwat.

Asalkan duwet masyhook...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 07:29 PM | Show all posts
salimrock replied at 22-4-2015 12:41 AM
cakap je la ko macai rani kulop..
ke ko macai seumur hidup beliau, sanngup minum spenda org..eii  ...

wa bukan apa

kalau dah jadi macai cirit mahathir

mmg budus 44 tahun la cam lu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-4-2015 12:31 AM | Show all posts
lavameriah replied at 22-4-2015 07:29 PM
wa bukan apa

kalau dah jadi macai cirit mahathir

lebih baik dari jd macai rani kulop cm lu ..bodoh  seumor idop..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2015 06:15 AM | Show all posts
salimrock replied at 23-4-2015 12:31 AM
lebih baik dari jd macai rani kulop cm lu ..bodoh  seumor idop..

wa bukan apa

lebih baik ke

dah macam budak2 pkr je dah menghentam najib demi memacaikan diri pada mahathir

lebih baik

wa gelak guling2 je la dengan pemuka2 melayu ni

perangai sama level ngn yahudi kluk klek sana sini

wa gelak guling2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 05:23 AM GMT+8 , Processed in 0.062311 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list