CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2955|Reply: 4

BIOVEA Supplement ...review plisssss...

[Copy link]
Post time 17-3-2015 12:40 PM | Show all posts |Read mode
Ada sape2 pernah guna tak?
Tak jumpa langsung local review?
Takde jual di farmasi, hanya boleh purchase secara online....

http://biovea.net/MY/index.aspx? ... IrsQCFVUMjgod1T8A0A



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2015 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru pes time dengar.

Cek online pun cam ala2 suspicious. Sebab even kalo order dari Malaysia atau mana2 negara lain~ shipment pulak dari negara lain (mostly from India katanyer).

Nie review:http://www.productreview.com.au/p/biovea/4.html
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2015 08:47 AM | Show all posts
tq....very useful
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2015 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 3 kali beli dr web ni. Barang di post dari india.... beli cream muka dgn collegen.  Customer service dia pun ok, bila tanya jawab in 24 hours. X de pengalaman buruk lagi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2015 10:52 AM | Show all posts
snake1895 replied at 19-3-2015 10:04 PM
Dah 3 kali beli dr web ni. Barang di post dari india.... beli cream muka dgn collegen.  Customer ser ...

nak cuba la...tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 05:37 PM GMT+8 , Processed in 0.067538 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list