CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11194|Reply: 92

[Tempatan] Karomah Sembahyang Dhuha Ala FB,Entiti Ghoib Ambil Gambar Tahiyat!

[Copy link]
Post time 2-3-2015 09:20 AM | Show all posts |Read mode
KANTOI Solat Dhuha.. Lelaki ni tunjuk kebodohan dalam Facebook.
                           




Sejuknya mata memandang.. Bagusnya lelaki ni boleh buat calon menantu ni. Siap buat solat sunat lagi tu. Sapa yang tak mau calon suami yang alim macam ni kan. Kalau tengok gambar saja okey lagi, cer korang baca kepsyen dia.

Hurmmmm.. Macam ada something yang tak kena ja kan hahaha. Adoiyaiii.. Desperate sangat kot nak tunjuk kat orang kata yang diri tu buat solat Dhuha yang banyak ganjaran pahalanya ni. Kalau betul-betul buat tu Alhamdulillah lah.

Tapi kan bang, kenapa pi snap picture plak time tahayat terakhir hahahaha, kantoi la der. Kalau yer pun nak tunjuk, selfie lah time dah habis solat kihkih.

Zaman sekarang ni nak solat pun nak selfie kan. Bila niat tu nak menunjuk free-free ja pahala solat tu hilang. Yela solat sebab nak menunjuk bukan niat untuk Allah Taala.

Tak tahu la dunia akhir zaman ni semuanya dah terbalik. Buat baik pun dah tak ikhlas dah sekarang ni. Berdoa pun dekat keyboard je, tah sejadah ingat ke tak ingat ke tak tahu la.-Utranews


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2015 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Very the bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:27 AM | Show all posts
guna camera go pro ke ni..?

apapun alhamdulillah...

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:27 AM | Show all posts
eii bangang nya...nmpk sgt menunjuk2...puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:27 AM | Show all posts
..positif la...entah2 jin atau saka dia tolong tangkap gambar
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:27 AM | Show all posts
buat ibadat x yah nak tunjuk kot.. mcm dah jadi riak.. tapi mungkin dia x ada niat menunjuk kot
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-3-2015 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa dia letak self timer camera atas bahu dia...

kuat agama nyehhhh abang nihhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
bersangka baik... dia solat dhuha sambil tepek GoPro kat pipi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2015 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rasa gmbr ni lebih kepada sarkastik? Mcm nk perli org yg suka upload/update status done solat done terawih bla3
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:34 AM | Show all posts
adakah gambar nih nak kasi kat bakal pak/mak mertua.....



HAR
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:41 AM | Show all posts
kahkahkah, kelakar sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:41 AM | Show all posts
aku tgk bangsa lain takde pun upload gambar tgh sembahyang...

ngaper tak upload sekali gambar tgh ehem2 ka...tgh berak ka...

alang2 dah kemaruk nak upload segala benda
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:45 AM | Show all posts
cakap bangang kang marah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dia saja nak troll x apa la. Boleh terima lagi. Tapi kalo dia nak menunjuk, dah jadi riak kan? Riak ni bukan ke syirik kecil?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian sungguh dgn manusia mcm ni. Lawak jugak. Dan lg ambik gambar
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakakaka...sengal yg keterlaluan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2015 10:05 AM | Show all posts
speechless..mcm ni punya org pon wujud ke..
aku hanya mampu geleng kepala..
tepuk dahi skali
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 10:09 AM | Show all posts
@Muntz, @spiderman80 jalankan tugas anda utk tred cenggini

maybe kene wat satu board khas utk "BAHAN SUMBER FB Wasap Grup Skolah Aku"....

mendalah cenggini pun nak jadi isu semasa....kejadahan apakah ini???
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
.......bila masa ambik.ambik.gambar bila masa solatnys
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 10:19 AM | Show all posts
mungkin abang tersebut ingin menyindir golongan yang suka selfie selepas solat.
sangka baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 216721 Replies : 3910
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92196 Replies : 872
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 47931 Replies : 49
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 13167 Replies : 14
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20446 Replies : 334
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3764 Replies : 30
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31641 Replies : 213
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 5929 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 10:54 PM GMT+8 , Processed in 0.072996 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list