CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 18609|Reply: 101

[Hijabster]Rozita Che Wan Berhijab, Hadiahkan Pakej Umrah Pada Zain

[Copy link]
Post time 25-2-2015 10:00 AM | Show all posts |Read mode
Edited by azie.dz at 25-2-2015 10:02 AM


Bersama-sama menyambut hari lahir sang suami yang ke 31 tahun, semalam, Rozita Che Wantampil membuat kejutan dengan berhijab. Cukup senang dan sejuk mata kami melihat.
Apa yang kami suka lihat, ramai di kalangan peminat Che Ta berharap agar artis kesayangan mereka ini akan terus berhijab dan ramai juga menyifatkan Che Ta terlalu comel jika berhijab.
Dalam sambutan hari lahir itu, Zain Saidin turut menerima hadiah berupa pakej umrah. Manis sungguh hadiah Che Ta kepada suaminya.
Selain itu, majlis tersebut turut dihadiri oleh Sasha Saidin, Man Kajang, Azza Elite serta rakan-rakan artis yang lain. (rtky/syfq)




Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-2-2015 10:03 AM | Show all posts
HB to Zain... Semuga diberikan Usia yg berkat...

Nape AKU x penah nmpk CheTa's parent in-law ????
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:08 AM | Show all posts
Semoga terbuka hati Che Ta nak terus berhijab.
Mommy Ecah cantikk!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:09 AM | Show all posts
moga dia betul berhijab..amin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:10 AM | Show all posts
juecy replied at 25-2-2015 10:03 AM
HB to Zain... Semuga diberikan Usia yg berkat...

Nape AKU x penah nmpk CheTa's parent in-law ????

you mean parents zain? ada je slalu nampak muka mak dia yg comel bulat rambut blonde dengan bapak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:10 AM | Show all posts
man kajang
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:13 AM | Show all posts
bertudung for real ke che ta ni?
ni mesti pasal nak launch jenama tudung terbaru depa zetaenrawdah tu
tapi adik2 beradik diorang pun mmg mostly dah bertdung kan..
bagusla
orang lawa mcm diorg ni pakai tudung saji pun nampak lawa *nangis tepi bucu katil*
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:19 AM | Show all posts
HB Zain...
bestnya dpt hadiah pakej umrah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-2-2015 10:21 AM | Show all posts
cantik je berhijab...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:31 AM | Show all posts
biasa je tgk mak zain tu..dah bertudung pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:31 AM | Show all posts
syukur, alhamdulilah

x nampak over
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:36 AM | Show all posts
hb zain..che ta lawanya bertudung..
^__^
mana gambar aaisyah..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:37 AM | Show all posts
hurm... tk fully lagi kn bertudungnyer...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:42 AM | Show all posts
uuu jelitanya bertudung.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:49 AM | Show all posts
cantinyer che ta.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:52 AM | Show all posts
semoga terus istiqomah lah che ta yer..kami doakan yg baik2 ajee..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-2-2015 11:04 AM | Show all posts
nakalsikit replied at 25-2-2015 10:10 AM
you mean parents zain? ada je slalu nampak muka mak dia yg comel bulat rambut blonde dengan bapak  ...

Sepengenalan aku lah... mak dia pakai hijab. Bapak dia melayu besar tgi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah che ta..
Hang mmg lawa dah...tutup aurat pulak lagi lah lawa...
Cheq harap jangan hangat2 taik ayam ja naaa...
Rambut palsu hang yg byk berkirai kat rumah tu hang bagi ja pada Man kajanggggg..kasi can dia drag pulak naaa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 11:18 AM | Show all posts
untongnya zen dpt tajaan umrah dr bini..

ermm... apa pun tetap nmpak mcm kakak n adik
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 11:29 AM | Show all posts
juecy replied at 25-2-2015 11:04 AM
Sepengenalan aku lah... mak dia pakai hijab. Bapak dia melayu besar tgi.

oh dah berhijab ye skrg.
aku dok terbayang mak dia masa tgk majalah masa sasha dalam elite dulu
kahkah kertunya ai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:06 AM GMT+8 , Processed in 0.089095 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list