CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7947|Reply: 35

mandi ais

[Copy link]
Post time 9-2-2015 08:05 AM | Show all posts |Read mode
Assalam...
Nk tny former pasal mandi ais ni.. Smlm sy ikut Mak berubat mandi Ais.. Sambil2 tu tny jugak psal diri sendiri.. Pas dia cek2 dia kt sy kn halusinasi.. Ada bends dlm bdn yg menyebabkn sy sakit2 badan.. Dia kt x lama sy kn dlm sethn dlm bilik air umh sy... Pastu katanye sy kn cancer tulang thp 3. Soklan sy kt sini... Blh percaya ker.. Sy mmg plan nk wat check up kt sepital tp mcm ragu2 plak...

Sorry klu salah Umah.. Mod blh delete klu x sesuai...

Thx ya...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2015 08:58 AM | Show all posts
amboiiii hebatnye smpai blh diagnose org kena cancer, tahap 3 yg x tahan tu.. better u go hospital la kalau bab cancer tu.. lg accurate result..



halusinasi tu bukan mcm berkhayal ke? apsal die kate kena halusinasi kat toilet? bukan nye jin halusinasi tu.. ke iols salah pahaman ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 09:26 AM | Show all posts
better pg hospital to wat pengesahan ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 09:51 AM | Show all posts
pasal kanser tu eloklah ke hospital buat check-up

knape kena mandi ais ye? apa khasiatnye
maaf bertanye sbab tak tau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-2-2015 12:34 PM | Show all posts
elmen replied at 9-2-2015 08:58 AM
amboiiii hebatnye smpai blh diagnose org kena cancer, tahap 3 yg x tahan tu.. better u go hospital l ...

itulah.. memula adik iols yg bw mk g berubat sbb mak sakit2 kaki...pas g mandi ais.. mak iols jln laju giler... tgk hepi giler mak iols.. pastu iols pun ikut la... dia suh iols angkat tgn pastu baca skit2 tolak tgn iols ke bawah... pastu ckp iols kena radiasi.. cancer tulang stage 3 uollsss...... tp di ackp insha allah pas mandi ais bbr kali boleh elok.. sbb ramai da patient dia ...

bab jin tu dia ckp iols baru kena.. jin tu yg dtgkan penyakit dlm badan iolss.... pelekk laaa... iols igt jin ni kacau kite.. x taw plak jin ni mendatangkan penyakit... mintak tlg sesape yg taw...betul ke jin blh dtg kan penyakit...

mende ni da ganggu skit iols nyer perasaan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-2-2015 12:35 PM | Show all posts
edoraixora replied at 9-2-2015 09:51 AM
pasal kanser tu eloklah ke hospital buat check-up

knape kena mandi ais ye? apa khasiatnye

mandi ais ni macam combinations islam ngn sains... cer u google pasal mand ais cvt...  mak iols kata duk dalam tab pastu campur air batu
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 9-2-2015 12:35 PM | Show all posts
LabuLabi69 replied at 9-2-2015 09:26 AM
better pg hospital to wat pengesahan ..

tu yg takut..... org tu ckp terpulang la nk percaya ke x.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 12:41 PM | Show all posts
shida81 replied at 9-2-2015 12:34 PM
itulah.. memula adik iols yg bw mk g berubat sbb mak sakit2 kaki...pas g mandi ais.. mak iols jln  ...

yes, betul.. jin kalau bersarang dlm badan, mmg penyebab penyakit.. tp die kate halusinasi.. halusinasi tu mcm berkhayal gitu uols..


iols rase better uols pegi la hospital.. sekejap je check up tu..


mandi ais tu mmg bagus.. org sakit saraf2 mmg elok mandi ais ni sbb die mengejutkan saraf2.. tp tgk org n betul x caranya lah.. jgn semberono je pcaya ckp org..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2015 12:51 PM | Show all posts
shida81 replied at 9-2-2015 12:35 PM
tu yg takut..... org tu ckp terpulang la nk percaya ke x.....

pg hospital .. tny orng tu dia ada mesin xray ke x or sijil kelayakan mengesan penyakit . kalau xdo trus ke hospital senang ... nyawa sangat berharga .

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 01:33 PM | Show all posts
aku pernah mandi ais..mmg bagus..11 thn lps aku menyewa kt kondo di tgh2 kl...slalu kena kacau dgn makhluk2 halus ni..aku pegi berubat kt cvt la..Alhamdulillah ok..tp aku mandi ais sndr kt rumah..cuma masukkan bbrp titik aromatherapy dlm baldi ais tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 01:37 PM | Show all posts
elmen replied at 9-2-2015 12:41 PM
yes, betul.. jin kalau bersarang dlm badan, mmg penyebab penyakit.. tp die kate halusinasi.. halus ...

aku setuju dgn ko..mmg btl kalau jin bersarang dlm badan blh menyebabkan bbrp penyakit...
aku & family sndr dh alaminya..kitorg berubat kt cvt di penang..doktor ni mmg bagus..
kalau aku sakit pelik2 mesti call doktor ni..aku kerap kena bila mkn mesti muntah & badan jd lemah2..
doktor ni scan dia ckp hati x sihat..dia bgtau suruh mkn vit b complex & minyak ikan..Alhamdulillah mmg berkesan..
pastu aku buat check up mmg btl hati aku x sihat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 01:40 PM | Show all posts
elmen replied at 9-2-2015 12:41 PM
yes, betul.. jin kalau bersarang dlm badan, mmg penyebab penyakit.. tp die kate halusinasi.. halus ...

aku setuju dgn ko..mmg btl kalau jin bersarang dlm badan blh menyebabkan bbrp penyakit...
aku & family sndr dh alaminya..kitorg berubat kt cvt di penang..doktor ni mmg bagus..
kalau aku sakit pelik2 mesti call doktor ni..aku kerap kena bila mkn mesti muntah & badan jd lemah2..
doktor ni scan dia ckp hati x sihat..dia bgtau suruh mkn vit b complex & minyak ikan..Alhamdulillah mmg berkesan..
pastu aku buat check up mmg btl hati aku x sihat..

aku pernah jumpa doktor cvt ni masa aku pregnant kali ke 4..aku ckp kt doktor ni dh 2x aku gugur..
pastu doktor ni scan aku dia ckp aku gugur punca pemakanan x sihat..doktor ni suruh aku minum klorofil utk cuci
balik benda2 kotor dlm badan..Alhamdulillah..kandungan aku sihat..

mak aku sakit pinggang teruk..mmg serasi dgn cvt ni..tp skali dptkan rawatan mau 300 gak hbs sbb ubat homeopati mahal..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 01:43 PM | Show all posts
terpulanglah pd sapa2 yg nk pecaya atau tak..dh berbelas tahun aku & family berubat cara cvt...
dh ramai aku rekemen kt kwn2 aku semua ckp berkesan..thn lps hubby ofismate aku tetiba kena sakit jantung..dh berubat kt hospital xde kesan apa2..dok kena follow up berbulan2..aku rekemen cvt ni Alhamdulillah dh ok..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 01:54 PM | Show all posts
mamapea replied at 9-2-2015 01:43 PM
terpulanglah pd sapa2 yg nk pecaya atau tak..dh berbelas tahun aku & family berubat cara cvt...
dh  ...

cvt tu ape uols.. share la info, no tepon ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 02:11 PM | Show all posts
CVT tu Colour Vibration Theraphy...dah lama dengar HQ dia kat Shah Alam. Me sendiri x pernah cuba lagi kaedah ni. Selalu kalau x selesa je selalu gi bekam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 02:21 PM | Show all posts
elmen replied at 9-2-2015 01:54 PM
cvt tu ape uols.. share la info, no tepon ke..


vanilacup dah bgtau...cvt punya cawangan kt kl x sure ada brp..kt penang 1 jer..
tmpt2 lain x sure..elmen stay kt mana?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2015 02:45 PM | Show all posts
vanilacup posted on 9-2-2015 02:11 PM
CVT tu Colour Vibration Theraphy...dah lama dengar HQ dia kat Shah Alam. Me sendiri x pernah cuba la ...

menarik ni, perubatan CVT....pestime dgr
agak2 mahal tak


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 02:47 PM | Show all posts
mamapea posted on 9-2-2015 01:43 PM
terpulanglah pd sapa2 yg nk pecaya atau tak..dh berbelas tahun aku & family berubat cara cvt...
dh  ...

hi mamapea

pestime dgr pasal CVT ni
macam best pulak


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pusat mandi ais cvt ada kat shah alam. Sebelum mandi ais kena rendam dalam kolam renang yg di campur dengan garam. Pastu baru mandi ais. Radiasi tu bukan maknanya kena radiasi macam loji nuklear tu. Yg dimaksudkan adalah radiasi dalam bentuk energi2 negatif. Sebab penyakit ni pun energi jugak. Bad energy.
Cvt ni bagus. Cuma kena jumpa perawat yg betul2 bagus la. Lain perawat lain kaedah nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 03:12 PM | Show all posts
mamapea replied at 9-2-2015 01:43 PM
terpulanglah pd sapa2 yg nk pecaya atau tak..dh berbelas tahun aku & family berubat cara cvt...
dh  ...

penang ler.. bg la alamat ke contact no tempat cvt tu.. kot2 blh pegi bawak mak ke situ.. utk sakit ape yg sesuai utk kaedah cvt ni?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 04:34 AM GMT+8 , Processed in 0.074782 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list