CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1960|Reply: 5

IKEA IKEA IKEA

[Copy link]
Post time 4-2-2015 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Saya bengang betul dengan customer service yang tah apa-apa sekarang ni.

Sudahlah sukar nak cari sekor untuk bertanya soalan ...bila dilayan pula macam diorang ni tak dibayar gaji pulak!  Layan macam cepat-cepat nak blah...

Saya hantar email ke customer service dari bulan November tahun lepas sampai sekarang tiada reply.  

Saya telefon tunggu dekat 1 jam tiada jawapan.  Harini call pun sama tiada jawapan.

Mana pergi mereka-mereka yang bekerja sebagai CUSTOMER SERVICE IKEA ni????   

Barang yang dihantar ada yang bertebuk saya rasa kena besi yang banyak saya nampak dalam lori yang hantar barang saya.

Mana saya nak contact ni untuk minta hantar yang baru?

Maaflah terpaksa post sini kot ada yang baca tu kerja kat IKEA yang boleh tolong saya.

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-2-2015 11:57 PM | Show all posts
cuba adukan ke ikea malaysia facebook. mana tau dapat membantu. tulis kat bahagian comment mungkin terbukak luas mata depa nak baca?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2015 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Facebook tak try lagi..tapi kalau email pun berbulan tak reply.  But boleh cubalah tengok nanti.

Ni baru aje try call 20min dah berlalu takde sekor pun pick up the phone
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2015 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah Munchkin ..entah terbukak mata ker tertutup mata hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2015 02:06 PM | Show all posts
bawak barang pi Ikea dan make noise kat situ since semua cara lain utk beritau failed.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2015 08:02 PM | Show all posts
bulalof replied at 5-2-2015 02:06 PM
bawak barang pi Ikea dan make noise kat situ since semua cara lain utk beritau failed.

Jauh rumah saya dengan Ikea..barang pun tak muat kereta.  Tu yang payah tu...

Ok tadi finally ada orang angkat (now we upgrade from sekor tu orang) ...janji Ahad ni datang and tukar.

Hopefully takde kena jadi penunggu ler kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:28 PM GMT+8 , Processed in 0.080781 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list