CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5785|Reply: 45

[Tempatan] Stadium Bukit Jalil jadi saksi tetakan berdarah

[Copy link]
Post time 29-12-2014 09:15 AM | Show all posts |Read mode
Lelaki maut ditetak beramai-ramai


KUALA LUMPUR –  Seorang lelaki maut ditetak beberapa kali oleh sekumpulan lelaki warga Indonesia di hadapan pintu masuk Stadium Bukit Jalil, kira-kira jam 2.50 petang, semalam.

Ketua Polis Daerah Cheras, Asisten Komisioner, Chong Kok Sin berkata, mangsa warga Indonesia ditemui terbaring berlumuran darah dengan kesan tetakan di seluruh tubuhnya.

“Siasatan awal mendapati, mangsa bersama rakannya dari Kota Kemuning mahu ke karnival di kawasan berhampiran sebelum dihampiri sekumpulan lelaki warga Indonesia, dianggarkan antara lima hingga 10 orang.

“Kumpulan tersebut bersenjatakan parang, turun dari sebuah bas yang berada di seberang jalan dan terus menyerang mangsa dan rakannya,” katanya.

Menurut Kok Sin, mangsa ditetak beberapa kali dan tidak dapat melarikan diri kerana diasak kumpulan terbabit.

“Rakan mangsa bagaimanapun berjaya menyelamatkan diri. Kumpulan tersebut terus melarikan diri selepas menyerang mangsa.

“Polis kini giat memburu mereka yang terlibat. Dianggarkan seramai 13 lelaki  terbabit dalam pergaduhan tersebut,” katanya.

Katanya, mangsa berusia 30 tahun dan bekerja sebagai buruh binaan di Shah Alam.

“Punca kejadian masih disiasat. Kes disiasat di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan,” katanya.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2014 09:16 AM | Show all posts
Horror lah

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:17 AM | Show all posts
eww...
ape ke giler ni



karnival ape hujan2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:21 AM | Show all posts
dendam kesumat .. dah kena target ... nie
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2014 09:22 AM | Show all posts

mcm dlm pilem. turun bas ramai2 bawak parang..huh..

this is malaysia maa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2014 09:22 AM | Show all posts
MissNigga replied at 29-12-2014 09:21 AM
dendam kesumat .. dah kena target ... nie

lama da dorang follow tu..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-12-2014 09:24 AM | Show all posts
Balas dendam atau kes cemburu kot..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:25 AM | Show all posts

tu ar .. kalo ada konflik kat luar .. baik settle elok elok ... biar tak dok rasa dendam kat hati sesapa pun
sebab kita tak tau apa org tu akan buat kat kita in future ...
skerinyaaaaaaaaaa ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2014 09:26 AM | Show all posts
takut la
depa ni suka sgt bwk parang
pengaruh citer tamil ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:27 AM | Show all posts
MissNigga replied at 29-12-2014 09:25 AM
tu ar .. kalo ada konflik kat luar .. baik settle elok elok ... biar tak dok rasa dendam kat hati  ...

nape i rase gambar u ni membesar?

last time mcm chomey jer

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:32 AM | Show all posts
alekxander replied at 29-12-2014 09:27 AM
nape i rase gambar u ni membesar?

last time mcm chomey jer

tu ler uols...
iols speku ni adalah konspirasi admin porem ngan kaka laba sutun keding tu utk mengaibkan iols...
biler gambar iols dibesarkan cam nie ... dah hilang teruih kecumilan iols
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:34 AM | Show all posts
smlm dpn umah aku tgk kejadian ni...sbb apt aku depan tu balkoni umah mmg ngadap ni..time tu aku tgh iron baju keje, sekali dngr dr luar org lelaki menjerit jerit lari keluar tgk kat balkoni mmg geng lelaki rami kejar2 bawak kayu parang..tgk sorang terduduk jatuh kena pukul rmai2..then dorg lain lari..ikutkan mmg mata kepala tgk la semua kejadian tu..kawan mangsa mmg lari bertempiaran sbb aku ingt baju kaler ape dorg pakai... pas tikam aku rasa geng jahat ni lari..tinggal geng si amti..duk kelam kabut menjerit then dtg kat guard house aprtment aku minta col polis n etc.. dah tu bas ada 2 biji time tu behenti..aku tgk je peel dorg smpai polis dtg
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:35 AM | Show all posts
ada konsert ummah pprt jah smlm kt stadium tu melalak je keje..org indon je pun g situ
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:39 AM | Show all posts
bimbi replied at 29-12-2014 09:34 AM
smlm dpn umah aku tgk kejadian ni...sbb apt aku depan tu balkoni umah mmg ngadap ni..time tu aku tgh ...

u boleh jadik saksi nih..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:39 AM | Show all posts
shuk_one replied at 29-12-2014 09:39 AM
u boleh jadik saksi nih..

hahaha dr atas balkoni rumah..mana nk nampak muka puak totok ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:42 AM | Show all posts
pakar tetek menetak...samada yindon atau yindia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2014 09:50 AM | Show all posts
aah smlm ada konsert dkt bukit jalil..masa lalu dekat situ dah mcm dkt indo saje.. semua org diorang..
tak sangka pulak sampai ada kejadian bunuh2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 09:54 AM | Show all posts
Indon sama Indon gaduh kat mesia buat taik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2014 10:06 AM | Show all posts
bimbi replied at 29-12-2014 09:34 AM
smlm dpn umah aku tgk kejadian ni...sbb apt aku depan tu balkoni umah mmg ngadap ni..time tu aku tgh ...

ye ke uols?

skeri nya...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 10:17 AM | Show all posts
bimbi replied at 29-12-2014 09:39 AM
hahaha dr atas balkoni rumah..mana nk nampak muka puak totok ni

hahaha
kalau i lah fobia woo tengok org gaduh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 03:44 AM GMT+8 , Processed in 0.066832 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list