CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bianglala

•• Floria •• V8

 Close [Copy link]
Post time 21-11-2014 03:03 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:03 AM
kat kedai tu ada ke? ada usha ke tadi..

2nd tkde. klu nak, kena order dulu tapi mahal
yg 1.5 klu tk silap dlm 1400
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-11-2014 03:07 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:03 AM
2nd tkde. klu nak, kena order dulu tapi mahal
yg 1.5 klu tk silap dlm 1400

mahalll.... kalau second agaknya RM900 - RM1000.

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:08 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:07 AM
mahalll.... kalau second agaknya RM900 - RM1000.

wa ada tgk budak perlis tolak 2.0 dlm 1200 klu tk silap
tapi tu rega nikon
klu sigma murah sikit kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:09 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:08 AM
wa ada tgk budak perlis tolak 2.0 dlm 1200 klu tk silap
tapi tu rega nikon
klu sigma murah sikit ...

dah tu kalau sigma boleh la dengan nikon? ke camne...

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:10 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:09 AM
dah tu kalau sigma boleh la dengan nikon? ke camne...

boleh.. beli yg utk nikon punya
mcm lens jgk.. tamron, tokina
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:13 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:10 AM
boleh.. beli yg utk nikon punya
mcm lens jgk.. tamron, tokina

yang 3 serangkai tu pulak.. dengan apa-apa lens pun boleh ke.. atau 50mm je.

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-11-2014 03:15 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:13 AM
yang 3 serangkai tu pulak.. dengan apa-apa lens pun boleh ke.. atau 50mm je.

rasanya sama jgk..
ntah mana wa punya, lupa kat mana wa simpan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:18 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:15 AM
rasanya sama jgk..
ntah mana wa punya, lupa kat mana wa simpan

ada la tu dalam beg mana entah.. kena kemas bilik lagi sekali kot, baru jumpa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2014 03:18 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:18 AM
ada la tu dalam beg mana entah.. kena kemas bilik lagi sekali kot, baru jumpa.

wa minat jgk 35mm tadi
best jgk tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:20 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:18 AM
wa minat jgk 35mm tadi
best jgk tu

dalam dilema la tadi... takde ke contoh gambar yang hang petik guna 35mm..

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:22 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:20 AM
dalam dilema la tadi... takde ke contoh gambar yang hang petik guna 35mm..

tkde, wa guna d90 kedai tu je
wa bkn apa.. mmg rega mahal sikit kat situ tapi klu ada apa2 hal, wa blh tukor balik
klu tk reti plk, wa blh tanya diaorg camne nk guna, utk apa kegunaan dia..

tgk mcm ari tu, wa mintak tlg nk cepat guna kamera masa cuci sensor
sehari je dah siap
klu beli tempat lain, susah jgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:25 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:22 AM
tkde, wa guna d90 kedai tu je
wa bkn apa.. mmg rega mahal sikit kat situ tapi klu ada apa2 hal, w ...

yela.. hang pun kiranya dah regular customer dah kat situ.

bila la agaknya wa dapat nak pi kedai tu..  

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:26 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:25 AM
yela.. hang pun kiranya dah regular customer dah kat situ.

bila la agaknya wa dapat nak pi ked ...

lu datang, wa bawak le lu pegi

mcm ari tu, owner lama ubah setting.. yg aparture kena guna manual tu
camne wa nk tau.. nasib diaorg yg settingkan balik
tu pun dah jenuh bertekak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:29 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:26 AM
lu datang, wa bawak le lu pegi

mcm ari tu, owner lama ubah setting.. yg aparture kena guna m ...

kedai yang banyak godaan.

haaa kan.. camne la agaknya boleh okay. yang tunjukkan tu boss nya ke, atau pekerjanya.

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:30 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:29 AM
kedai yang banyak godaan.

haaa kan.. camne la agaknya boleh okay. yang tunjukkan tu boss nya ...

pekerja dia.. yg gmbor tadi tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:53 AM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:29 AM
kedai yang banyak godaan.

haaa kan.. camne la agaknya boleh okay. yang tunjukkan tu boss nya ...

cantik betoi..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2014 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 01:28 AM
@anniez08 mai kutip tacang +50

SOALAN 1 - Berikan nama flora dalam gambar di bawah. (20 kredit)

abg lepat.. n dtg collect tacang..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
assalam n slmt pagi sumer..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 09:00 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 01:29 AM
@tari

SOALAN 1 - Berikan nama flora dalam gambar di bawah. (20 kredit)

tak sempat pung join kuiz
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 09:02 AM | Show all posts
anniez08 posted on 21-11-2014 07:40 AM
assalam n slmt pagi sumer..
a'ah.. pagi n gi tesco jap beli barang2 nk masak..
pastu seharian n dok umah jaga ank sedara..
pastu amek ank sedara balik sekolah..
rini ank sedara n tdo umah n..
rumah lama da katup da N

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 09:06 AM GMT+8 , Processed in 0.062017 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list