CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bianglala

•• Floria •• V8

 Close [Copy link]
Post time 24-11-2014 04:11 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 01:54 PM
aha.. kiranya permulaan cuti sekolah ni, dapatlah berkumpul semua adik beradik untuk tahlil arwah  ...

yg baru2 ni x jemput sedara sbb buat sikit je..yg bln dpn pny buat besar sikit..pggl semua..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-11-2014 04:35 PM | Show all posts
anniez08 posted on 24-11-2014 02:08 PM
a'ah.. n ngantuk Sgt sb smlm n keluar seharian.. bdn letih betul..

macam takde mood je hari ni...?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 04:37 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 24-11-2014 02:14 PM
ada 1 lagu tu
dulu tan pnh kne ngorat taiim kat sekolah
mamat tu nyanyi lagu tu

Kembali Terjalin. best apa lagu tu..



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 04:38 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 24-11-2014 02:15 PM
tunggu akhir bulan dapat B dulu

mesti dah usha dah jaket jeans tu.. Uniqlo ada jaket jeans tak?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 04:40 PM | Show all posts
tari posted on 24-11-2014 03:49 PM
tu jam main belasah je
masa tu mod parinAhmad, dia kasi tacang...hehe

ada masuk jugak Perbincangan Keluarga tu sekali sekala. yang bagusnya masuk situ, kita boleh sedar, perkahwinan bukan macam drama Akasia.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 04:41 PM | Show all posts
novelloverzz posted on 24-11-2014 04:11 PM
yg baru2 ni x jemput sedara sbb buat sikit je..yg bln dpn pny buat besar sikit..pggl semua..

senang kan nov, buat kenduri cuti sekolah.. insya allah ramai yang boleh datang..

kalau yang jauh-jauh tu, sambil makan angin ke Penang.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 24-11-2014 04:59 PM | Show all posts
@ip_lepat



Semasa bertanyakan kamera SLR yang paling murah, tauke kedai itu berkata, "Ada, Canon Seri Budi."

Dalam hati saya terbit juga rasa kagum. Tidak sangka ada kamera Canon yang bernama sangat kemelayuan.

Apabila kotak kamera sampai sampai di hadapan saya, rupa-rupanya 'Canon 1000D'.

Cis.


BB

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 05:03 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 04:41 PM
senang kan nov, buat kenduri cuti sekolah.. insya allah ramai yang boleh datang..

kalau yang j ...

itu la kebetulan cuti sek pulak kan?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2014 06:21 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 04:38 PM
mesti dah usha dah jaket jeans tu.. Uniqlo ada jaket jeans tak?

woiiiiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 06:21 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 24-11-2014 06:21 PM
woiiiiiii

weiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 06:23 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 06:21 PM
weiiiii

nape kulit limau bali letak kat kepala?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 06:24 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 24-11-2014 06:23 PM
nape kulit limau bali letak kat kepala?

saja buat topi musim hujan ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 06:31 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 06:41 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 06:24 PM
saja buat topi musim hujan ni.

laaaaa.... dh dkt pkl 7 rupanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 06:42 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 24-11-2014 06:41 PM
laaaaa.... dh dkt pkl 7 rupanya

awatnya beb... nak ke mana?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 06:43 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 06:42 PM
awatnya beb... nak ke mana?

sibuk sikit skrg, cari brg2 jaja
jumaat ni dah nk balik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-11-2014 06:44 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 24-11-2014 06:43 PM
sibuk sikit skrg, cari brg2 jaja
jumaat ni dah nk balik

tak jadi balik lusa eh... cadang nak keluar ke.. malam karang le pi..

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 06:45 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 06:44 PM
tak jadi balik lusa eh... cadang nak keluar ke.. malam karang le pi..

cadangnya nk pi beli lemari plastik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2014 06:46 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 24-11-2014 06:45 PM
cadangnya nk pi beli lemari plastik

wa tau lemari camne.. tapi wa rasa macam susah nak jumpa sekarang ni.

wa cari kat Giant je la hari tu.



Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 06:47 PM | Show all posts
bianglala posted on 24-11-2014 06:46 PM
wa tau lemari camne.. tapi wa rasa macam susah nak jumpa sekarang ni.

wa cari kat Giant je la h ...

kat tesco ada tapi tk ingat berapa reganya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 12:25 AM GMT+8 , Processed in 0.079293 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list