CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bianglala

•• Floria •• V8

 Close [Copy link]
Post time 21-11-2014 04:30 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:02 PM
abih le.. klu dah minyak naik, barang2 gerenti naik
ibu segala kenaikan.. minyak le

betull..tapi tak sure lagi harga akan turun sikit dari yg sekarang ataupun sama bila diapungkan nanti... i yang takde komitmen apa2 pun dah terasa bahang kenaikan apa tah lagi yg dah berkeluarga...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2014 04:31 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 04:28 PM
takmau le.. ragu-ragu pulak wa dengan brand tu.. heee... baik cari tamron ...

klu tk try sendiri, susah nk cakap ngam ke dak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 04:31 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 21-11-2014 04:28 PM
ya..mmg bagus la servis macam ni..iyelah nak pergi shopping tu nampak macam mudah, tapi nak kena p ...

zaman ni semuanya di hujung jari.. ada betulnya apa elle cakap.. kalau anak kecik-kecik susah nak gi shopping kan.. apatah lagi kalau kena shopping sorang.. lainlah orang single mingle.. tesco je ke yang ada servis camtu.. carrefour ada ke?

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:32 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 21-11-2014 04:30 PM
betull..tapi tak sure lagi harga akan turun sikit dari yg sekarang ataupun sama bila diapungkan na ...

nnt hang merasa le bila dah ada ank2 mcmana.. bawak 50 pi kedai, tk nmpak barang apa yg hang beli
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 04:34 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:31 PM
klu tk try sendiri, susah nk cakap ngam ke dak..

betul jugak... cuma lebih selesa dengan brand yang familiar..  

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:36 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 04:34 PM
betul jugak... cuma lebih selesa dengan brand yang familiar..

lu kata ari tu nk buat amal jariah, bersedekah kat ank2 yatim
bila nk bagi wa tamron tu?
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 21-11-2014 04:39 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:36 PM
lu kata ari tu nk buat amal jariah, bersedekah kat ank2 yatim
bila nk bagi wa tamron tu?

kemain ayat... wa kena beli baru la maknanya.

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:41 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 04:39 PM
kemain ayat...  wa kena beli baru la maknanya.

lu kena guna lens yg mahal2
baru jiran2 semua tabik kat lu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-11-2014 04:42 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:41 PM
lu kena guna lens yg mahal2
baru jiran2 semua tabik kat lu

takde maknanya... jiran-jiran hang semua dah tabik kat hang ka?

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:42 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 04:42 PM
takde maknanya...  jiran-jiran hang semua dah tabik kat hang ka?

wa pakai lens murah, mana diaorg nk pandang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 04:43 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:42 PM
wa pakai lens murah, mana diaorg nk pandang

lens murah mendanya yang 200mm tu.. .. lens wa paling mahal depannya angka 1 je tau..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:45 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 04:43 PM
lens murah mendanya yang 200mm tu.. .. lens wa paling mahal depannya angka 1 je tau..

klu campur2kan semua dah berapa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 04:47 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:45 PM
klu campur2kan semua dah berapa?

mmm... dapat le sebijik fullframe secondhand yang paling murah kot.

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:48 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 04:47 PM
mmm... dapat le sebijik fullframe secondhand yang paling murah kot.

bila nk angkat full frame?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 04:49 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:48 PM
bila nk angkat full frame?

tahun depan kalau ada rezeki.. tak tahu nak angkat FF apa..

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:50 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 04:49 PM
tahun depan kalau ada rezeki.. tak tahu nak angkat FF apa..

pelan2 cari.. baru le kot?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2014 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tari posted on 21-11-2014 01:23 PM
roti bakar siaappp
tiba2 aku teringat member kluang @honey_d7881
wehh... ko ada blk kg x
...

Hello Tari

Sihat?

Awal bulan ari tu aku ada balik kampung. Cuti lama sikit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 04:52 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 04:50 PM
pelan2 cari.. baru le kot?

nak yang shutter speed 8000. baru? maksud hang model lama, tapi baru? takde mahal sangat ek?

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 02:16 PM
lama sungguh tak borak dengan D... betul-betul pencen borak nampak gayanya.

Rindu aku eh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 04:53 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 21-11-2014 04:50 PM
Hello Tari

Sihat?

hai D... apa khabar?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 02:57 PM GMT+8 , Processed in 0.078664 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list