CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4936|Reply: 25

BILA DAH PUTUS, DIA DAN AKU MULA MMBURUKKAN ANTRE SATU SAMA LEN.- APA NK BUAT??

[Copy link]
Post time 17-11-2014 04:30 PM | Show all posts |Read mode
okay, korang dah tau aku dah putus. sekarang ni, dia cuba memburukkan aku dkt kawan die..dan aku pulak story cerita kat member2 aku..

ape perlu aku buat sekarang? nak lawan tegakkan kebenaran? atau diam je?

sakit pulak hati aku, die burukkan aku dengan ape yg aku tak buat..aku aje di persalahkan..hangin pulak..

ape nk buat????
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-11-2014 04:33 PM | Show all posts
kenapa tak update kat thread yang da bukak tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-11-2014 04:37 PM | Show all posts
nuryakmal posted on 17-11-2014 04:33 PM
kenapa tak update kat thread yang da bukak tu

sebab isu ni dah jadi lain

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 04:41 PM | Show all posts
BabyBrutal91 posted on 17-11-2014 04:37 PM
sebab isu ni dah jadi lain

takde la lain sangat
still involve same person, u and him
nanti u sendiri confius thread mana yang u bukak...

kang bercanggah facts, susah pulak u nak menjawab....

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 04:49 PM | Show all posts
yea btl..sambung je thread lama..sbb kalau buka tred byk2 semata-mata laki hampeh tu nmpk sgt tt blm move on still fill your mind with him
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 05:06 PM | Show all posts
Heh... Masalah ko n kecik je la budak oiii. Ngapela ko rasa mcm big issue sangat. Ko ni BBNU ke hape ha? Ko wt budoh n xyah amik tau dah le. Bia jela dia nk burukkan ko pon. 1 hari nt keburukkan tu akan terserlah jua. Tuhan akan tnjuk sapa btoi sapa salah. Skang ko jd maknusia yg matang plis. Umo ko ni dah 23 ke atau lepasaN SPM atau PMR?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 05:10 PM | Show all posts
nama pun baby ... lahir thn 1991 ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-11-2014 05:15 PM | Show all posts
mintak pendapat je pon..jangan lah nak marah aku..

ajooooorr,,boleh tak ajorrrrrr..bab mcm ni aku mmg failed!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-11-2014 05:48 PM | Show all posts
Beb move on je leeeer.. Nnti smpai ke 101 thread ko bukak, ati ko tetap x senang kalo cenggini hal nye. Ko da putus kan, so let go je la.. Biarla die nk kate ape. Bab2 ni nk ajoo ape bendenye.. bukan bg faedah kt diri ko.. baik ko blajo memasak ke, menjahit ke.. Ade la gak faedah untuk bakal laki ko bile kawen nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
BabyBrutal91 posted on 17-11-2014 05:15 PM
mintak pendapat je pon..jangan lah nak marah aku..

ajooooorr,,boleh tak ajorrrrrr..bab mcm ni aku ...

Ko rilex je. Tak yah nak kecoh2 pi cerita2 pasal dia. kang tak pasal2 ko cair balik dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
BabyBrutal91 posted on 17-11-2014 05:15 PM
mintak pendapat je pon..jangan lah nak marah aku..

ajooooorr,,boleh tak ajorrrrrr..bab mcm ni aku ...

Best revenge adalah tunjuk ko blh teruskn hidup dgn hepi tanpa dia..bknnya lawan bertempur mulut..tu semua sia sia sbb xde hasil pn nk prove kt kawan2 ko n dia..takat nk menang tu x yh tunjuk dgn words..tunjuk dgn action..nk lawan sapa btl sapa salah wat serabut kepala je sbb kna pikir..nk lawan by words kna pikir..pastu ingt plk psl mamat tu..baikla isi mind dgn bnde lain..dh putus pn kna,pikir psl dia..dah2 la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 11:40 PM | Show all posts
bende ni pun nak kecoh sampai bukak thread baru. aiyooo. buat bodoh je laa. jangan dilayanorg mcm tu. makin layan makin parah. semua dah besar panjang kot. bercinta macam kanak kanak
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2014 09:05 AM | Show all posts
pegi sambung kt thread lama sana la
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2014 04:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2014 08:14 PM | Show all posts
jaja4 posted on 17-11-2014 05:48 PM
Beb move on je leeeer.. Nnti smpai ke 101 thread ko bukak, ati ko tetap x senang kalo cenggini hal n ...

aku setuju. nasihat bagus.

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2014 08:14 PM | Show all posts
tiramisuu posted on 17-11-2014 09:56 PM
Best revenge adalah tunjuk ko blh teruskn hidup dgn hepi tanpa dia..bknnya lawan bertempur mulut.. ...

ni pun nasihat bagus.

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-11-2014 08:15 PM | Show all posts
lkick2113 posted on 18-11-2014 04:13 PM

yg ni yg terbagus.. hahaha.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 08:48 AM | Show all posts
asal bukak new thread jek nm TT
adoii sambung jek la kat benang lama
tukar tajuk aje

yg ko besar2kn isu kecik buat apa?
member2 yg mengaku member2 ko tu pn bodo
percaya jantan pemalas  lagi tak boleh harap mcm tu
ko x perlu kwan la dgn member2 ko tu

cari member lain
tak mati la haih klu x kwn dgn manusia mcm gtu
ko pn x mati bila putus dgn lelaki yg ko bajet x boleh hidup tanpanya itu kan?

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 10:01 AM | Show all posts
adat la tu bila dah break up..
ko nk burukkan dia ko dpt apa..
dah org meh nyampaikan cerita ko screen shoot la benda tu send kat dia..
n tnya dia direct apa masaalah skng ni..
ko x yah nk hadap n layan sgt dah benda2 remeh mcm ni..
matang la skit..
adoiyai
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2014 11:14 AM | Show all posts
TT ni dah tumbuh bulu ari belum? UPSR dah abis?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 05:24 AM GMT+8 , Processed in 0.102997 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list