CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ais_kosong

♠ Borak@Ilusi - Vol. 18 - Ilustrasi Hasil Seni ♠

 Close [Copy link]
Post time 14-10-2014 02:13 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:10 PM
aha tu pica raya kaler merah tis year

next year adik2 tan nk kaler kunin la plk :curse ...

kuning diraja ke tan?
family aqua tema2 ni ikut family je
abg 1st kaler lain, abg 2nd kaler lain

teringin nak tengok semua pakai kaler sama, hee~
tunggu aqua kawen la, sponsor kain suh bg sama masa hari kenduri

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2014 02:15 PM | Show all posts
telracs posted on 14-10-2014 12:42 PM
aduhai.... patutlah intan kurus manjang... tak sempat nak gemuk...

hmm tu la pasal, ni si adik la tgh kene demam
yg demam tangan, kaki mulut tu tels

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:18 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 12:41 PM
RM pn kak ayu rajin tgk ye
da tgk eps 214 tak?
keluar last week

RM pun kak ayu rekod jer..tkder dh nk tgk on9...
dh malas.....Roommate intan tgk?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:18 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 9-10-2014 05:13 PM
huhu klu da minat uols

iya la...

kalu da minat

hadap laa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:18 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:07 PM
bese baby je mcm tu
tp tan rsa tu normal la
org dewasa mcm kite pn

aqua rasa semua ada lalui
either dia adapt cepat/lambat je
mcm aqua jenis susah nak adapt new thing/changes

mcm hostel pun sama la tan
aqua jenis try bbrp shower room
dpt yg kita rasa selesa, aqua akan guna yg tu je
tp kdg2 terlambat ke apa, terpaksa la guna bilik lain

seriously, shower room dan toilet pun jd isu
aqua mmg jenis tak biasa tukar2 sampai ke camtu sekali


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:19 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:04 PM
lagik 5 page ni

jom kayuh

tp mcm tak ramai je kat sini hari ni

sibuk ke apa?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-10-2014 02:20 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 11:54 AM
lama tak nampak @Vellfire


now vvbusy....thanks ingat kat vell..hope sentiasa happy dan jaga diri bebaik k



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:21 PM | Show all posts
jom habiskan rumah ni sebelum 4 petang

nnt aqua bg tacang

tak banyak la, tp ok la dr takde langsung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2014 02:26 PM | Show all posts
lavender_aqua posted on 14-10-2014 12:59 PM
mmg seram pas tau tu port benda2 tu
sib baik hari aqua ke sana senja tu, balik bilik takde apa2 p ...

aqua tak pnh kene kaco lg kan
pnh kne himpit tak

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:44 PM | Show all posts
jup tan koling2 geng


@Tashu @amiraira @tari @SirihPinang @copypaste82 @nourahfey @ciksurie  jom borak kat sn
nk roboh rmh
nnti mod aqua bg upah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:45 PM | Show all posts
telracs posted on 14-10-2014 02:08 PM
dah tukang... hehehe... ni nak out jap... ada kerja sikit... nnt dah settle baru masuk semula... b ...

ok tels da siap keje masuk
dn jgn lupa tepek pica kt post
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:46 PM | Show all posts
lavender_aqua posted on 14-10-2014 02:13 PM
kuning diraja ke tan?
family aqua tema2 ni ikut family je
abg 1st kaler lain, abg 2nd kaler lain ...

mcm adik tan last year pn ms die kawen
die yg sponsor kami kain
beli kat jakel je
wana pepel

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:47 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:26 PM
aqua tak pnh kene kaco lg kan
pnh kne himpit tak

himpit=tindih ke?
pernah 2x

sekali masa kat rumah abg 2nd
yg tu paling, sangat teruk
mende ntah dorang panggil: bajang ke apa, sbb besar giler, nak cecah tinggi siling
nak2 masa tu abg baru berubat rumah tu sbb anak2 dia keje ngigau
dia tekan dada rasa mcm nak mati sbb takleh nafas
dpt je bangun, terus aqua lari gi bilik mama tidur
tidur atas lantai alas kain selimut nipis je, takde tilam bagai
esok terus demam panas bbrp hari

pas bbrp bln, aqua masuk kuantan kena tindih sekali, tp light la
maybe benda tu nak tgk sape penghuni baru kat hostel2 tu
yg tu ok sikit, kaki rasa mcm cramp sikit2, dia kacau tang kaki je
sebelum benda tu terus keluar, aqua nampak la sosok hitam badan
sejak tu dia tak kacau sampai aqua grad

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:47 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:44 PM
jup tan koling2 geng

berapakah upahnya tan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:51 PM | Show all posts
ayushuhada04 posted on 14-10-2014 02:18 PM
RM pun kak ayu rekod jer..tkder dh nk tgk on9...
dh malas.....Roommate intan tgk?

roommate da lama tak tgk
bese tan tgk ulangan ari sabtu atau ahad je
kak ayu follow lg roommate tu tak

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:52 PM | Show all posts
cantleyi posted on 14-10-2014 02:18 PM
iya la...

kalu da minat

tadik lunch apa uols

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2014 02:52 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:46 PM
mcm adik tan last year pn ms die kawen
die yg sponsor kami kain
beli kat jakel je

jakel kena pi time sale
kalau tak sale, mcm mahal giler
tp kalau kita beli byk2 dpt diskaun tak?

mak aqua tak suka sgt kain batu2 ni
tp tak kira, nnt kawen nak gak boria 1 family kaler pepel
my wedding my wish kekdahnye

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:53 PM | Show all posts
lavender_aqua posted on 14-10-2014 02:18 PM
aqua rasa semua ada lalui
either dia adapt cepat/lambat je
mcm aqua jenis susah nak adapt new th ...

yeya tan da 144

10/10 ritu 143 ---> 14/10 da 144
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:53 PM | Show all posts
lavender_aqua posted on 14-10-2014 02:19 PM
jom kayuh

tp mcm tak ramai je kat sini hari ni

klu nak cpt kne borak tanpa quote

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:54 PM | Show all posts
mana cik es ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 08:34 AM GMT+8 , Processed in 0.140974 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list