CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bianglala

•• Floria •• V4

 Close [Copy link]
Post time 11-9-2014 02:27 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:26 AM
hang pun tido la awai jugak.

suka aku le nk tido plk berapa
klu dah tk ngantuk, camne nk tido
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-9-2014 02:28 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:26 AM
tip je dari eddie putera

okay... tips kat FB beliau eh.. atau hang ada copy tips tu ...

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2014 02:28 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:28 AM
okay... tips kat FB beliau eh.. atau hang ada copy tips tu ...

nnt aku tepek, hang tgk je le


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:30 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:27 AM
suka aku le nk tido plk berapa
klu dah tk ngantuk, camne nk tido

betul betul.. mata tak boleh dipaksa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:31 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:28 AM
nnt aku tepek, hang tgk je le

baik bosss... anytime.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2014 02:31 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:30 AM
betul betul.. mata tak boleh dipaksa.

hang penah dgr dak kpg jahang kat gopeng?
cantik jgk ayor terjun dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-9-2014 02:32 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:31 AM
baik bosss... anytime.

mana ke aku letakkan gmbor kapal bijih ni. semalam ada
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:33 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:31 AM
hang penah dgr dak kpg jahang kat gopeng?
cantik jgk ayor terjun dia

tak pernah... tatau pun kat Gopeng ada ayor terjun...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2014 02:35 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:33 AM
tak pernah... tatau pun kat Gopeng ada ayor terjun...

tu le.. yg aku tau kat kampar ada le
tapi.. kan gopeng kan kawasan gunung
mesti ada ayor terjun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:35 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:32 AM
mana ke aku letakkan gmbor kapal bijih ni. semalam ada

menarik menarik gambar kapal bijih....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2014 02:36 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:35 AM
menarik menarik gambar kapal bijih....

bila ntah nk pegi, aku pun tk tau
bknnya jauh pun dari rumah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:36 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:35 AM
tu le.. yg aku tau kat kampar ada le
tapi.. kan gopeng kan kawasan gunung
mesti ada ayor terjun
...

yang kat Kampar tu apa ke namanya entah.. jalan masuknya kat area masjid tu kot.



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:38 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:36 AM
bila ntah nk pegi, aku pun tk tau
bknnya jauh pun dari rumah

aku pun entah bila nak pergi.. kellie pun tak pernah masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2014 02:38 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:36 AM
yang kat Kampar tu apa ke namanya entah.. jalan masuknya kat area masjid tu kot.

a'ah.. ikut taman tu
aku penah pegi sekali dua je
tk berapa menarik dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2014 02:39 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:38 AM
aku pun entah bila nak pergi.. kellie pun tak pernah masuk.

tkyah msuk.. rugi duit
tgk dari luor pun dah cukup
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:40 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:38 AM
a'ah.. ikut taman tu
aku penah pegi sekali dua je
tk berapa menarik dulu

jauh tak dari jalan besar? lubuk timah pun hang lama tak pi kan...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2014 02:41 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:40 AM
jauh tak dari jalan besar? lubuk timah pun hang lama tak pi kan...

tk jauh pun. rasa aku lubuk timah dah tkleh msuk
askar amik kawasan tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:43 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:39 AM
tkyah msuk.. rugi duit
tgk dari luor pun dah cukup

ala, nak jugak feeling-feeling macam jamal abdillah dalam video klip karaoke Senandung Semalam.

kat kellie kan...

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2014 02:44 AM | Show all posts
bianglala posted on 11-9-2014 02:43 AM
ala, nak jugak feeling-feeling macam jamal abdillah dalam video klip karaoke Senandung Semalam. :l ...

jom.. bila nk pi? wa tggu kat sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2014 02:44 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-9-2014 02:41 AM
tk jauh pun. rasa aku lubuk timah dah tkleh msuk
askar amik kawasan tu

laa.. yeke.. dah kurang la port mandi manda orang ramai.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 11:59 AM GMT+8 , Processed in 0.086762 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list