CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anniez08

•• Floria •• V3

 Close [Copy link]
Post time 30-8-2014 01:49 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:47 AM
lu cakap le teruk tahap gaban
wa ingat mcm kat bawah tayar tu

aku ingat hang tau le bila aku warning jangan tengok tu.. hang kan sensitif gambar gitu.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 01:49 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:48 AM
pergi minum dulu.

jgn kata minum, isap rokok pun rasa nk muntah dah
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:50 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:49 AM
kat wa, lu tkde pun nk angau mcm lu angau kat dia

mana lu tau takde.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:50 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:49 AM
aku ingat hang tau le bila aku warning jangan tengok tu..  hang kan sensitif gambar gitu.

...

lu tanggung balik kerosakan video mataku ini sbb tgk gmbor tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:51 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:50 AM
mana lu tau takde.

ada ke? angau yg camne?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:51 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:49 AM
jgn kata minum, isap rokok pun rasa nk muntah dah

aku jenguk thread tu dua tiga kali hari ni. sebab aku dok belek gambar yang jauh sikit tu. kaki dia terpusing ke apa..

kesian kan.

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-8-2014 01:52 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:51 AM
aku jenguk thread tu dua tiga kali hari ni.  sebab aku dok belek gambar yang jauh sikit tu. kaki ...

mintak2 ada le budak kecik tu kaco hang mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:52 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:50 AM
lu tanggung balik kerosakan video mataku ini sbb tgk gmbor tu

ambillah mata ku ini sebagai ganti. mau ka takmau?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 01:53 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:52 AM
ambillah mata ku ini sebagai ganti.  mau ka takmau?

tknk aku.. dah mcm ponen je nnt
dah le bulu mata hang lentik
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:53 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:51 AM
ada ke? angau yg camne?

takkan nak cita kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:54 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:53 AM
takkan nak cita kat sini.

malu le plk
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:55 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:53 AM
tknk aku.. dah mcm ponen je nnt
dah le bulu mata hang lentik

entah celah mana lentiknya.

hang buat aku teringat pengalaman memakai maskara.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:55 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:54 AM
malu le plk

wa memang pemalu  

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:56 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:55 AM
entah celah mana lentiknya.  

hang buat aku teringat pengalaman memakai maskara.

ada cita lawak ke?
masuk kat mata?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:56 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:55 AM
wa memang pemalu

eh eh eh.. sama mcm aku
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:57 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:52 AM
mintak2 ada le budak kecik tu kaco hang mlm ni

sampai hati hang.

pernah ada suatu malam tu, memang rasa macam ibu jari kena gigit je.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 01:58 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:57 AM
sampai hati hang.  

pernah ada suatu malam tu, memang rasa macam ibu jari kena gigit je ...

klu dah penakut, nyamuk kokok pun kata toyol
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 02:00 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:56 AM
ada cita lawak ke?
masuk kat mata?

idak ... bukan senang nak pakai benda tu. lentiknya kejap je. kena rajin pakai pengepit besi tu.

apa ke hei aku citer dengan hang pasal make up pulak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 02:01 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:58 AM
klu dah penakut, nyamuk kokok pun kata toyol

tikus kot   ada macam dua titik tau..

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 02:01 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 02:00 AM
idak ... bukan senang nak pakai benda tu. lentiknya kejap je. kena rajin pakai pengepit besi tu.
...

lain kali, bubuh gam kanji
baju jegang lentiknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 12:59 AM GMT+8 , Processed in 0.060713 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list