CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anniez08

•• Floria •• V3

 Close [Copy link]
Post time 30-8-2014 03:40 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 03:39 AM
sebut edit gambor.. lupa nak kabor, wa dah pos gambar overexposed tu. mintak tolong ye.

ok.. sat wa msuk tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 03:40 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 03:38 AM
uikkkkkk.... glemer lu beb
msuk porem lagi

wa letih kalau glamer-glamer sangat jadi sebutan tiap-tiap hari ni.





Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:42 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 03:40 AM
wa letih kalau glamer-glamer sangat jadi sebutan tiap-tiap hari ni.

lu kena hadapi semua ni
biasa le kan.. insan2 glemer ni mmg mcmtu
dah lumrah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:42 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 03:40 AM
tu le.. mana yg dapat, wa on dulu
cuma klu blh, cari yg tgh repair ke, ada brg2 yg nk kena beli k ...

kena cari pelan-pelan... hang tak kisah pun area mana eh..
tapi yela, lagi cepat lagi bagus kan...

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:43 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 03:42 AM
kena cari pelan-pelan... hang tak kisah pun area mana eh..
tapi yela, lagi cepat lagi bagus kan. ...

area mana pun tkpe..
klu boleh, wa nk selesaikan secepat mgkin
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:43 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 03:42 AM
lu kena hadapi semua ni
biasa le kan.. insan2 glemer ni mmg mcmtu
dah lumrah kan?

tu la.. nanti wa tanya abang nuar jeng camne dia mengatasi peminat dia yang selalu histeria.  
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-8-2014 03:44 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 03:40 AM
ok.. sat wa msuk tgk

sayang betoi gambar tu. dah la snap satu je. lagi satu sebab kaler putih. hang pun tau aku failed sikit dengan kaler tu.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:45 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 03:43 AM
tu la.. nanti wa tanya abang nuar jeng camne dia mengatasi peminat dia yang selalu histeria.  :lol ...

cantik jgk idea lu
lu kan kamceng dgn dia, mesti dia blh bagi petua sikit2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 03:46 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 03:44 AM
sayang betoi gambar tu. dah la snap satu je. lagi satu sebab kaler putih. hang pun tau aku failed  ...

hang tggu sat..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:46 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 03:43 AM
area mana pun tkpe..
klu boleh, wa nk selesaikan secepat mgkin

ada tu mesti ada kan. cuma kena rajin ronda-ronda dan bertanya.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:46 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 03:46 AM
hang tggu sat..

wokey, aku tunggu.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 03:49 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 03:45 AM
cantik jgk idea lu
lu kan kamceng dgn dia, mesti dia blh bagi petua sikit2

okay tak imej baru dia? ada misai.





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2014 10:46 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 12:34 AM
wa rasa tu ada yg pedajal kan?
klu betoi, tkkn le org tu tkde rasa malu letak L besor tu

mmg la.. xkan ada org yg nk malu kan diri sndiri kan?..
kecuali org tu mmg x waras..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2014 10:48 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 12:35 AM
tu namanya.. cuci secara semulajadi

bagus gak tu.. sb dari jauh da bleh dgr da..

terima kasih kasik n tacang yg byk abg lepat..
terharu sesgt.. sb n da lama x dpt tacang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2014 10:54 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 12:37 AM
ok ann.. selamat ketidoran

n da dkt opis ni abg lepat.. rasa boring lak..
sb kat opis tade org sgt rini..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2014 10:56 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 03:49 AM
okay tak imej baru dia? ada misai.

n menat abg nuar jen..suka lagu2 abg nuar jen ni..
tp nape muka dia da lain.. dia ada buat sesuatu ke kat muka dia?..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-8-2014 10:56 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 12:37 AM
okay N.. jumpa lagi insya allah. nite

madu da bangun da ke tu?..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2014 10:58 AM | Show all posts
flarengirl posted on 30-8-2014 12:54 AM
tecit lagi eh? iols ingat just nice dah

tecit lagik tu.. kalo nk tunggu dia masak ranum.. kene tunggu seploh taun lagik kowt..
haa.. masa tu mmg da just nice ntuk flare menyunting nya..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2014 11:00 AM | Show all posts
flarengirl posted on 30-8-2014 12:55 AM
kerat satu kt bawah..pas tu goncang2..pastu suruh iols amik..kalau kena straw yg n kerat tu, kena  ...

boley.. nantik n cuba kerat..
tp n tade gunting arr..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2014 11:00 AM | Show all posts
flarengirl posted on 30-8-2014 12:57 AM
ok..jumpe lagi N cayang

wokey... rini keje ke?..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 03:11 PM GMT+8 , Processed in 0.090970 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list