CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anniez08

•• Floria •• V3

 Close [Copy link]
Post time 30-8-2014 12:42 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 12:39 AM
sekejap betoi. terrornya hang.  

dulu test motor.. ada brake emergency, konar 8.. lagi...  ...

mat rempit beb.. jgn kata konar 8, konar 88 pun wa blh buat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 12:42 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 12:40 AM
rindu le jugak..

nape tk pi jenguk dia?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 12:52 AM | Show all posts
bianglala posted on 29-8-2014 11:56 PM
kalau berdasarkan lirik tu la. hehe. seperti pelangi petang kau kan pasti pergi jua.

habis kelu ...

tu la kann..dia tak la jiwang iols rasa..tp more to friendship...

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 12:54 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 29-8-2014 11:53 PM
tkkn tk reti kot..
mcm biasa je le

soalan cliche org mengorat..bak no phone
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 12:54 AM | Show all posts
anniez08 posted on 29-8-2014 11:54 PM
kalo lepas spm tecit sgt lagik.. baru 18 taun je.. tecit tu..

tecit lagi eh? iols ingat just nice dah
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 12:55 AM | Show all posts
anniez08 posted on 29-8-2014 11:56 PM
ada.. nah n kasik banyak.. yg lebih tu simpan tau..

kerat satu kt bawah..pas tu goncang2..pastu suruh iols amik..kalau kena straw yg n kerat tu, kena bagi hadiah.ok x?

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-8-2014 12:57 AM | Show all posts
anniez08 posted on 30-8-2014 12:34 AM
kay madu @bianglala abg lepat @ip_lepat @flarengirl
n masuk tdo dulu kay.. jumpa sok lak..:lovelin ...

ok..jumpe lagi N cayang
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:24 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 12:42 AM
nape tk pi jenguk dia?

nak kena cakap apa? saya sakit kepala? tu yang hang ajor
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 01:25 AM | Show all posts
flarengirl posted on 30-8-2014 12:54 AM
soalan cliche org mengorat..bak no phone

mana ada aku hp skrg ni gegel.. hp dah jahanam
sementara ni aku pinjam ank aku punya je
walkie talkie ada le
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:25 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 12:42 AM
mat rempit beb.. jgn kata konar 8, konar 88 pun wa blh buat

sampai sekarang bakat mat rempit tu ada.

walaupun dah lama tak bawak motor kan.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:26 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:24 AM
nak kena cakap apa? saya sakit kepala? tu yang hang ajor

lu bgtau je lu minat kat dia
apa susahnya
bkn pesen org dulu kala nk mukadimah, pantun bagai
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:27 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:25 AM
sampai sekarang bakat mat rempit tu ada.  

walaupun dah lama tak bawak motor kan.

skrg tkde dah.. lama tggal
bawak motor pun aku gayat skrg
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:27 AM | Show all posts
flarengirl posted on 30-8-2014 12:52 AM
tu la kann..dia tak la jiwang iols rasa..tp more to friendship...

a'ah.. betul jugak... someone yang hadir tu, kawan la.

ada sesiapa dedikasi kat fla ke lagu tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:29 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:26 AM
lu bgtau je lu minat kat dia
apa susahnya
bkn pesen org dulu kala nk mukadimah, pantun bagai :lo ...

tapi dia handsome kan. aku risau kalau handsome-handsome sangat ni.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:30 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:27 AM
skrg tkde dah.. lama tggal
bawak motor pun aku gayat skrg

tak ada rekod accident kan. jatuh tu biasa la kot.

mana tak gayatnya, sekarang kenderaan banyak.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:30 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:29 AM
tapi dia handsome kan. aku risau kalau handsome-handsome sangat ni.

eksen kalu, lu blah je le. peduli tarak
dia pakai perdana je, lu ada evo


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2014 01:31 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:30 AM
tak ada rekod accident kan. jatuh tu biasa la kot.

mana tak gayatnya, sekarang kenderaan banya ...

serius, tk penah jatuh, tk penah aksiden
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:33 AM | Show all posts
anniez08 posted on 30-8-2014 12:26 AM
sesekali.. sb kalo yg btl nya x dpt kowt.. da la rendang je... mata 4 plak tu..

N pernah bercita-cita jadi polis ke? berangan jadi pramugari pernah tak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:34 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 30-8-2014 01:31 AM
serius, tk penah jatuh, tk penah aksiden

yeke.. waaa.. perjalanan hang sentiasa selamat dan direstui.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 01:35 AM | Show all posts
bianglala posted on 30-8-2014 01:34 AM
yeke.. waaa..  perjalanan hang sentiasa selamat dan direstui.

nasib aku baik kat situ
klu idak.. tkde pun aku kat porem ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-2-2024 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.314502 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list