CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ip_lepat

•• Floria ••

 Close [Copy link]
Post time 20-8-2014 12:18 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:12 AM
tkleh, dia cuti sat je. mggu depan yg lama, 4 ari

banyak kali jugak dah jaja balik kan. tu yang senang kalau tak jauh sangat..



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2014 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:13 AM
byk.. byk sgt yg klu boleh ubah, wa nk ubah

X pe la
Benda dh lepas
Brg yg lepas jgn dikenang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:19 AM | Show all posts
bianglala posted on 20-8-2014 12:18 AM
banyak kali jugak dah jaja balik kan. tu yang senang kalau tak jauh sangat..

ok le.. idak le sebulan sekali.
aku pun lagi suka dia balik sini dari memerap sana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:20 AM | Show all posts
amiraira posted on 20-8-2014 12:18 AM
X pe la
Benda dh lepas
Brg yg lepas jgn dikenang

kata dh tkleh tepek gmbor, hp rosak
kat rumah hp ok je tepeknya..
celah mana yg rosak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:20 AM
kata dh tkleh tepek gmbor, hp rosak
kat rumah hp ok je tepeknya..
celah mana yg rosak?


Nk Cuba pic arts x leh masuk
Tapi bila pakai photo bucket leh pulak
Takut quota dh lebih kot
Tah la
Mira bkn pandai sgt
Br tanya tan tadi
Lom jwp lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 12:24 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:19 AM
ok le.. idak le sebulan sekali.
aku pun lagi suka dia balik sini dari memerap sana

takde la hang rindu sangat kalau dia kerap balik.

Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 20-8-2014 12:24 AM | Show all posts
amiraira posted on 20-8-2014 12:22 AM
Nk Cuba pic arts x leh masuk
Tapi bila pakai photo bucket leh pulak
Takut quota dh lebih kot

ok.. tkpe. ikut suka le mcmana
klu rasa tepek kat sana lagi ok, on je.
wa tkde masalah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:26 AM | Show all posts
bianglala posted on 20-8-2014 12:24 AM
takde la hang rindu sangat kalau dia kerap balik.

klu dia selalu ada kat depan mata, hati idak le risau sgt
ank ppuan kan.. dah tu itu le sorang ppuan yg ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2014 12:27 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:26 AM
klu dia selalu ada kat depan mata, hati idak le risau sgt
ank ppuan kan.. dah tu itu le sorang pp ...

a'ah, yela... kalau lah boleh dapat PUO ye dak. lagi senang hang nak jenguk.
tapi okaylah jugak dapat jauh.. lain sikit pengalaman.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:29 AM | Show all posts
bianglala posted on 20-8-2014 12:27 AM
a'ah, yela... kalau lah boleh dapat PUO ye dak. lagi senang hang nak jenguk.
tapi okaylah jugak d ...

ada 3 poli yg dh naik taraf skrg. syarat nk msuk lagi ketat dari biasa. POU tu salah satunya
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 12:31 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:29 AM
ada 3 poli yg dh naik taraf skrg. syarat nk msuk lagi ketat dari biasa. POU tu salah satunya

wa baru tau ni.. antara poli yang ada offer degree la agaknya.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:31 AM | Show all posts
bianglala posted on 20-8-2014 12:31 AM
wa baru tau ni.. antara poli yang ada offer degree la agaknya.

mgkin le kot. wa tak tau sgt pasai ni. baru2 ni je yg wa tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 12:33 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:31 AM
mgkin le kot. wa tak tau sgt pasai ni. baru2 ni je yg wa tau

nanti jaja balik dengan kawan dia tu ke..?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:33 AM | Show all posts
bianglala posted on 20-8-2014 12:33 AM
nanti jaja balik dengan kawan dia tu ke..?

a'ah.. berdua dgn budak manjung tu. balik sana nnt, wa tk tau le
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 12:37 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:33 AM
a'ah.. berdua dgn budak manjung tu. balik sana nnt, wa tk tau le

okay le tu ada teman...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:38 AM | Show all posts
bianglala posted on 20-8-2014 12:37 AM
okay le tu ada teman...

sat.. tadi yg tari tanya tu s5 ke i5?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2014 12:39 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:38 AM
sat.. tadi yg tari tanya tu s5 ke i5?

i5... laptop kan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 20-8-2014 12:24 AM
ok.. tkpe. ikut suka le mcmana
klu rasa tepek kat sana lagi ok, on je.
wa tkde masalah..

Kompom dgn tan esok
Dia pandai Bab tepon ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:44 AM | Show all posts
bianglala posted on 20-8-2014 12:39 AM
i5... laptop kan...

laptop
camne wa asyik ingat pasai komputer je
iphone pun i5 jgk kan?

wa dah mengong ari ni.. blurrrrrrrrrrrrrr memanjang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2014 12:45 AM | Show all posts
amiraira posted on 20-8-2014 12:41 AM
Kompom dgn tan esok
Dia pandai Bab tepon ni

klu hal hp.. wa mmg tolak ke tepi
tk reti apa pun, bodo je rasanya
senang2 je org nk tipu
hp wa pun reput semcm dah ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 01:55 PM GMT+8 , Processed in 0.251894 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list