CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1500|Reply: 7

Memerlukan pekerjaan dari 11/8 hingga 17/8

[Copy link]
Post time 8-8-2014 09:56 AM | Show all posts |Read mode
Salam 1 Malaysia.

Saya memerlukan pekerjaan selama satu minggu sahaja.nak cari duit untuk balik kampung. Saya tahu menggunakan Microsoft Word, Excel dan Autocad(2013). Bole PM kalau nak tawarkan kerja sebab saya selalu online kat cari.my. Saya tinggal di serdang,selangor. Prefer tempat kerja kawasan serdang,seri kembangan, putrajaya, cyberjaya,bangi, kajang dan semenyih

Last edited by puccafan on 8-8-2014 09:58 AM

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-8-2014 11:09 AM | Show all posts
pg je minta kerja kedai makan melayu, jgn minta kerja kedai mamak sebab mamak punya pekerja sangat rajin
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 11:55 AM | Show all posts
aoa kata ko try join skim kerja di rumah tu. bayar yuran RM 50 dan apply keje dr sistem.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2014 12:50 PM | Show all posts
CiliPadiSedap posted on 8-8-2014 11:09 AM
pg je minta kerja kedai makan melayu, jgn minta kerja kedai mamak sebab mamak punya pekerja sangat r ...

hehe,kalo bole nak keje ala2 part time data entry


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2014 12:51 PM | Show all posts
otai_g posted on 8-8-2014 11:55 AM
aoa kata ko try join skim kerja di rumah tu. bayar yuran RM 50 dan apply keje dr sistem.

benda tu mcm scam je

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 12:58 PM | Show all posts
puccafan posted on 8-8-2014 12:51 PM
benda tu mcm scam je

benda tu jual ebook, akak kenal owner penjual ebook.

masalah ebook tu mengajar website mana boleh dpt data job entry. dia tipu ada jaminan kerja. income dia dapat penipu.

sebab pe dia orang promote? sebab setiap kali awk bayar rm 50? agent affiliate dpt komisyen rm 20. so awk fahamkan ?

mereka2 jual ebook kebanyakan  mcm robert kiyosaki, tukang pandai cakap.

robert kiyosaki a big liar. he never purchase single property untuk investment.

sebab dia seorang motivator untuk amway . dia MLM speaker. dia bukan guru pakar pelaburan. dia hanya guru pandai uruskan kewangan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 01:06 PM | Show all posts
yang model rm50 tu kawan pernah cuba . bukan mudah kita nak dpt kerja mcm data entry tu bnyak persaingan , kawan aku kena tipu kering je
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:06 PM | Show all posts
aku penah baca yg bayar RM 50 tu.

bnd tu bukan scam tp mmg btl.

cuma tinggal lg aku rs penawaran melebihi permintaan kot.

company yg offer job ada 5 yg apply job sejuta. so mana nak dpt. tu contoh je la...

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 03:04 PM GMT+8 , Processed in 0.087224 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list