CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19069|Reply: 249

[Tempatan] Pemuda kejam sanggup langgar kucing asal hati puas

[Copy link]
Post time 3-7-2014 01:09 AM | Show all posts |Read mode
Copy paste dr grup dunia kucing








Last edited by senahsanasini on 3-7-2014 01:23 AM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2014 01:31 AM | Show all posts
genius.. sangat genius..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 01:37 AM | Show all posts
astaga........ moga ko raya dlm gaung......
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 01:39 AM | Show all posts


Camtuh sekali hati setan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 01:40 AM | Show all posts
persona je pun nak segak mender
taruk la bumper emas pun
wahahahahahaha

eh guna app apa check no plate tu ha
segala bapak info ada dalam ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 01:45 AM | Show all posts
Camne ek boleh cek pemilik guna fon tu ek? Ada pakai apa2 apps ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-7-2014 01:48 AM | Show all posts
Eeeeiii geramnyaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 01:51 AM | Show all posts
cuba kalau anjing, adakah ummah sebegitu simpati, walhal penghuni sorga?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2014 01:54 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 3-7-2014 01:51 AM
cuba kalau anjing, adakah ummah sebegitu simpati, walhal penghuni sorga?

Aku lebih simpati kalau anjing.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 3-7-2014 01:51 AM
cuba kalau anjing, adakah ummah sebegitu simpati, walhal penghuni sorga?

Kbykkn pencinta kucing, pon syg anjing. And yes, if dia langgar anjing skali pon aku still marah.

Ko ni msty jnis xsuka kucing kn?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 02:21 AM | Show all posts
Terlanggar ok lah acceptable, tapi sengaja langgar tu memang psyco...
Tak kira lah anjing ke kucing ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 03:23 AM | Show all posts
aiyooo kereta pun hodoh sis, dah duk kaler macam cadbury.
memang selayak nya lah kereta beliau mereput terbarai tengah jalan sekali pun.
baik gajah sahaja yang lintas depan kereta.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Langgar kucing pon boleh kopak cenggitu.. mmg sgt cheap lor bumper ko
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 03:41 AM | Show all posts
aku igt dia langgar pasal dia tak nak kucing tu seksa / sakit yg amat...

tp pasal tak puas hati bumper patah...

bodonye org...takde hati perut...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 04:13 AM | Show all posts
Apa nak pelik... Tengok pattern bumper kereta pon aku boleh agak owner dia jenis mental tak berapa stabil...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknyah karma dia nanti lagi teruk dari apa dia buat pada kucing tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2014 05:11 AM | Show all posts
OMG....so evil...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 05:28 AM | Show all posts
ingat beliau lebih cerdik dari kucing...kesian kucing memang tak leh pikir.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangga siap update dlm pesbuk lg... Mendapat la ko kne kutuk x de otak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusia skrg suka menjaja kebodohan sendiri. Berlumba2 pulak tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 03:58 PM GMT+8 , Processed in 0.084046 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list