CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mrJOKERfromHELL

♠♣ Borak @ Ilusi - Vol. 11 - Ilusi & Ilustrasi ♣♠

 Close [Copy link]
Post time 3-7-2014 06:22 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-7-2014 06:20 PM
Kawan2 kan kena lah tolong....

baguih hang ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2014 06:23 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-7-2014 06:21 PM
aku blik tg malim semalam

laaaa.. ingatkan tit tot semlm
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb posted on 3-7-2014 01:48 PM
iols pn x tag nama org

Tu lah uols dah lupa iols
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 3-7-2014 01:48 PM
biasa le nay.. pelan2 kayuh
lagi 1.5k je, bknnya jauh

Aku x dapat kdt beday lg... geram tol
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb posted on 3-7-2014 01:49 PM
semalam mcm bes

Aku layan sekali ja
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 3-7-2014 01:49 PM
ok.. wa tggu
klu tk smpai tu, bye2

Tunggu lah jgn tinggalkn aku kat tgh jalan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-7-2014 06:29 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-7-2014 06:25 PM
Aku x dapat kdt beday lg... geram tol

ada tu nnt. ce bawak bersabor
biasanya paling lama semggu
klu tkde jgk, baru pm dema tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 3-7-2014 01:50 PM
penyakit cik tan yg dulu dah kena kat hang

Aku memang dr dulu begini hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2014 06:32 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-7-2014 06:29 PM
Tunggu lah jgn tinggalkn aku kat tgh jalan

bknnya jauh pun jarak kita
klu hang rempit, cepat je smpai
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:34 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-7-2014 06:32 PM
Aku memang dr dulu begini hahaha

bkn jangkit dari dia?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mrJOKERfromHELL posted on 3-7-2014 02:33 PM
kene pujuk skit...baru la cik nay kasi kacang lebat hehehehe

Hahaha tacang abes
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:54 PM | Show all posts
mrJOKERfromHELL posted on 3-7-2014 04:43 PM
anna duk seorg ker??

xla tapi anna x duduk dengan family....



Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:55 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 3-7-2014 04:15 PM
td pagi ms iols gi bank kan
iols tgk ade awek ni pki pesen cam iols
kt kedah takde lg ye uols ju ...

kt kedah so far byk yg pkai biasa2.tak jumpa lagi la cm tan tnjuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:55 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 3-7-2014 04:44 PM
Xper, kurang2 ko dah ada keje nak buat skrang. Dapat nanti kalau tak p, mmg sajer la gatal kan. Sb ...

hehehe....mana tau masa tu dah masyuk ke kan

tapi kerja gomen gaji x banyak pun macam selesa je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:57 PM | Show all posts
bianglala posted on 3-7-2014 04:29 PM
fla memang selera je ya makan sahur?

xselera sbb tu tak bersahur time pagi
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 06:59 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-7-2014 06:11 PM
Huhuhu hr ni dah naik bendera

iols dh suci dh boleh puasa hari ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2014 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 3-7-2014 03:03 PM
atas atau bawah?

Terus nay blur
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 3-7-2014 03:04 PM
hehe. maksud kita tak larat nak online malam sampai ke pagi.

setakat tak ada lagi kot.

Hahaha...

Yer lah faham tp tgok ada je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 07:07 PM | Show all posts
flarengirl posted on 3-7-2014 06:57 PM
xselera sbb tu tak bersahur time pagi

oh, itu macam kaaa.. tapi kadang time ngantuk, memang masa sahur ingat nak tido balik je kan.

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 07:07 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-7-2014 07:04 PM
Terus nay blur

depan atau belakang?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.091187 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list