CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ip_lepat

Borak @ Ilusi - Vol. 9 - Ilusi Tiga Warna

 Close [Copy link]
 Author| Post time 22-6-2014 11:03 AM | Show all posts
NaylaArisha posted on 22-6-2014 11:02 AM
tu baru dapat kalau konsisten

klu ramai semlm, rasa aku lagi byk hang dapat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2014 11:03 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 08:01 AM
bkn hang 24 jam pun.
tu pun dah dekat nk smpai

aku sempat online 22 jam jer semalam
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:03 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 08:02 AM
apa dia. gua enggak ngerti

kok tiba2 sudah jadik yindon?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2014 11:03 AM | Show all posts
NaylaArisha posted on 22-6-2014 11:03 AM
aku sempat online 22 jam jer semalam

lappy hang le ngengade, nk rehat plk
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:04 AM | Show all posts
amiraira posted on 22-6-2014 08:04 AM
Mik kopi kow2 nay
Leh sambung rempit

nay x minum kopi lah akk


Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:05 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 08:04 AM
laaaa... semangat le sikit
tido tu, esok2 pun boleh

tengah semangat ni tu yang online balik

tapi rasa lepas kul 12 aku x masuk kot

nak pengsan kan diri sat

Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 22-6-2014 11:05 AM | Show all posts
NaylaArisha posted on 22-6-2014 11:03 AM
kok tiba2 sudah jadik yindon?

aku teringat minah indon yg aku nmpak masa aku pi kedai mamak subuh tadi
ni tgh cuba membiasakan diri, mana le tau


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2014 11:06 AM | Show all posts
NaylaArisha posted on 22-6-2014 11:05 AM
tengah semangat ni tu yang online balik

tapi rasa lepas kul 12 aku x masuk kot

aku pun sama..setakat ni ok lagi
tapi bateri dh banyak kurangnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2014 11:09 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 08:40 AM
soklan maut
aku konar dulu

hang konar macam mana pon aku akan putar balik

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2014 11:09 AM | Show all posts
NaylaArisha posted on 22-6-2014 11:09 AM
hang konar macam mana pon aku akan putar balik

ni lain nay..aku konar tk pandang blkg dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:10 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 08:40 AM
hang jual mahal sgt
klu tak, cukup madu2 ku 3 org

knp x cukup kan 4 jer
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:12 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 10:08 AM
tu le.. tkde masa tu
baik le dia buat keja yg lagi seronok

hang tak ngntuk ke?
malam ni brp ke?


Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:13 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 10:10 AM
tk maunya..
hang jauh tggalkan aku

jap nya tu kan dah nak kul 11.30 x jugak landing nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:13 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 10:13 AM
blm lagi. tggu ank aku bangun tido dulu

hang beli ka buat?

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:21 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 10:51 AM
siap bos

burrppp/....

segar terus mata wa

tq TT lain kali hidang lagik
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:25 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 11:02 AM
post aku yg byk dalam ni

wa tau ... wa perasan posting sampai 400++ kay ilusi

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2014 11:26 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 11:03 AM
klu ramai semlm, rasa aku lagi byk hang dapat

hahaha... aku banyak moyan ngn lala non stop
tu pon ada yg kmi skip noti

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:26 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 11:03 AM
lappy hang le ngengade, nk rehat plk

tuan pon kena rehat oo...

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:27 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 11:05 AM
aku teringat minah indon yg aku nmpak masa aku pi kedai mamak subuh tadi
ni tgh cuba membiasak ...

kok mau yindon..

bukan semalam bilangnya mau

sama sabahan
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:28 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 22-6-2014 11:06 AM
aku pun sama..setakat ni ok lagi
tapi bateri dh banyak kurangnya

hahhaa.. aku dah recharge sikit pagi tadi

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 02:43 PM GMT+8 , Processed in 0.264309 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list