CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ip_lepat

♣♠ Borak @ ILUSI V2 - ilusi sebuah mimpi ♣♠

 Close [Copy link]
 Author| Post time 1-6-2014 11:30 PM | Show all posts
flarengirl posted on 1-6-2014 11:13 PM
baikkkk.iols dh masukk

nasib baik cepat.
ingatkan tknk msuk dah tadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 11:36 PM | Show all posts
moyas posted on 1-6-2014 11:06 PM
Hurmm bak cni western recipe tu

isi ayam potong dadu
mayonis thousand island
sos tomato @ kicap
roti arab
salad
tomato

potong roti arab
ayam + mayonis island thousand + sos cili
letak salad sbgai lapik dkt roti arab
balut bentok kon
makan
simple kn?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 11:52 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 1-6-2014 11:30 PM
nasib baik cepat.
ingatkan tknk msuk dah tadi

nasib N tag..ekkekeke

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2014 11:54 PM | Show all posts
flarengirl posted on 1-6-2014 11:52 PM
nasib N tag..ekkekeke

ann tu TT pun dia tag
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 12:20 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 1-6-2014 11:54 PM
ann tu TT pun dia tag

la ya ka? iols tak prasan plak.kekeekkekekekekeke

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2014 12:22 AM | Show all posts
flarengirl posted on 2-6-2014 12:20 AM
la ya ka? iols tak prasan plak.kekeekkekekekekeke

hang pi tgk umah lala

lawak betoi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-6-2014 12:32 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 2-6-2014 12:22 AM
hang pi tgk umah lala

lawak betoi

yg baru tu la kan? encik lepat dok balas noti lagi kt umah yg dh rentung ni

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2014 12:53 AM | Show all posts
flarengirl posted on 2-6-2014 12:32 AM
yg baru tu la kan? encik lepat dok balas noti lagi kt umah yg dh rentung ni

hang post sini, aku jawap sini le jgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2014 12:59 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 2-6-2014 12:53 AM
hang post sini, aku jawap sini le jgk

jgn postt dahhhh yg niiii..heeeee

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
amiraira posted on 1-6-2014 07:02 PM
Bermusim jugak ke?

Semua pon ada musim. Kocen mengawan pon bermusim per. Haa3
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2014 01:02 AM | Show all posts
flarengirl posted on 2-6-2014 12:59 AM
jgn postt dahhhh yg niiii..heeeee

ok.. aku tk post..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 01:16 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 1-6-2014 04:11 PM
hahahaha.. abih mcmana tu?
dlm seminggu mesti lupa punya.

xkan la seminggu...

tadi g kedai runcit bawah rumah ni...dia dah letak label non halal kat cadbury
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2014 01:20 AM | Show all posts
anna-zara posted on 2-6-2014 01:16 AM
xkan la seminggu...

tadi g kedai runcit bawah rumah ni...dia dah letak label non halal kat cadb ...

kejap je tu. hang tgk le berapa lama org blh ingat.
lepah tu lupa semua.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 01:21 AM | Show all posts
tari posted on 1-6-2014 08:31 PM
Hai nak pi mana je minah tu...
Mesti lepas eksiden tu dia trauma. Mintak2 x berani bwk kete lagi. ...

masalahnya dia hentam banyak superbike sekaligus...

yang mahal lak tu...kalau R6 ke ER6 mungkin mampu lagi...

ni dia bantai bmw s100rr, ducati ada 2...

satu motor je dah 100k....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 01:28 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 2-6-2014 01:20 AM
kejap je tu. hang tgk le berapa lama org blh ingat.
lepah tu lupa semua.

kalau dah settle kang lupa la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2014 01:46 AM | Show all posts
anna-zara posted on 2-6-2014 01:28 AM
kalau dah settle kang lupa la...

tu le. tukor je menu kat pembalut tu, org pun makan le balik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2014 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
anna-zara posted on 2-6-2014 01:21 AM
masalahnya dia hentam banyak superbike sekaligus...

yang mahal lak tu...kalau R6 ke ER6 mungkin ...


Gila kentang minah tu.. x nak lak dia langgar mat rempit yg race haram tu..
Tari paling geram tgk kete lalu kat lorong kecemasan. Mcm dia je nk cepat
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 08:05 AM | Show all posts
moyas posted on 2-6-2014 01:01 AM
Semua pon ada musim. Kocen mengawan pon bermusim per. Haa3

mentang2 moy byk tucin
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 09:03 AM | Show all posts
ip_lepat posted on 2-6-2014 01:46 AM
tu le. tukor je menu kat pembalut tu, org pun makan le balik.

rasanya kalau dia mmg x salah aku pun akan makan balik
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 09:05 AM | Show all posts
bianglala posted on 1-6-2014 01:16 PM
tadi lalu gerai buah tepat kita beli tembikai tu, terlajak pulak, tapi tengok tadi takde tempat pa ...

tak...
aqua makan certain dan mengikut keadaan tertentu je..

mcm nenas, aqua tak makan yg buah potong2 tu, tp buat jem makan...

manggis, epal, pisang, cempedak, tembikai aqua makan terus lepas potong/bersihkan..

laici pulak tak makan buah, suka air dia je..
tembikai susu pun, buah tak makan tp buat air suka...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 08:12 PM GMT+8 , Processed in 0.088744 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list