CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 13421|Reply: 28

Old Town VS PappaRich..... siapa lebih baik??

  [Copy link]
Post time 16-2-2014 03:18 PM | Show all posts |Read mode

Old Town VS Papparich.... siapa lebih baik??

yang mana satu ada makan lebih sedap??

yang mana satu lebih mahal??

yang mana satu lebih selesa jika melepak/berbual??

kalo awak, yang mana satu awak akan pilih ya??



*butu* dia, aku post ni kat "Gosip Tempatan" kena delete, ni bukan gosip ke? ni bukan tempatan ke? =.=*

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2014 04:18 PM | Show all posts
lebih suka papparich. air dia pun boleh order guna stevia. makan pun quite ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 04:46 PM | Show all posts
Papparich ok lg dr oldtown.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 tak best bab makanan, g sane pon semate2 kalo ade meeting dah takde tmpt lain n ade wifi ..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 06:52 PM | Show all posts
dan lebih penting ...mana satu halal//
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2014 11:59 PM | Show all posts
munchkin posted on 16-2-2014 04:18 PM
lebih suka papparich. air dia pun boleh order guna stevia. makan pun quite ok


makanan papparich yg aku paling suka tu Roti dia~ lembut~~
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 16-2-2014 11:59 PM | Show all posts
mawarika posted on 16-2-2014 04:46 PM
Papparich ok lg dr oldtown.


why ar?? knp papparich lebih baik drpd Old Town?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-2-2014 12:00 AM | Show all posts
kodokbawang posted on 16-2-2014 06:52 PM
dan lebih penting ...mana satu halal//


kan dua2 tu halal... lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-2-2014 12:01 AM | Show all posts
yang mane satu pun bangla kerja~ lol~ ape la malaysia nak jadi ni~ tukang masak malaysian dah hilang keh??
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2014 12:34 AM | Show all posts
saifukaziz posted on 16-2-2014 11:59 PM
makanan papparich yg aku paling suka tu Roti dia~ lembut~~

Nasi lemak oldtown dia guna cam ayam mas ayam salut.

Nasi lemak papparich dia guna ayam lean cam ayam kampung. Fresh goreng. Kulit takde lemak. Crispy pulak tu.

Suka minum air soya cendol. Air kopi pun ada choice guna stevia.

Pernah order dulu mihun. Dia serve atas daun pusang. Sedap tau. Tapi seakrang tak tahu ada lagi ke tak mihun tu. tengok mee goreng adalah.

Menu lagi menarik dari old town.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2014 01:49 AM | Show all posts
dua2 cina nyer tak suka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-2-2014 11:42 AM | Show all posts
munchkin posted on 17-2-2014 12:34 AM
Nasi lemak oldtown dia guna cam ayam mas ayam salut.

Nasi lemak papparich dia guna ayam lean c ...


old town nasi lemak tu, ayam kecilnye~~~~ 50% tulang % kulit + daging~ lol~ makan ape ni~ hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2014 12:25 PM | Show all posts
tak pnh mkn kt papa rich.. nnt nak try kalo besh ahahhaah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-2-2014 12:42 PM | Show all posts
genchi posted on 17-2-2014 12:25 PM
tak pnh mkn kt papa rich.. nnt nak try kalo besh ahahhaah..


post atas depa ckp best~~~ haha~~~ boleh la~~~ best juga~ bleh try... aku p 2 kali je~~~ biase p oldtown...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2014 01:18 PM | Show all posts
saifukaziz posted on 17-2-2014 12:42 PM
post atas depa ckp best~~~ haha~~~ boleh la~~~ best juga~ bleh try... aku p 2 kali je~~~ biase p ...

ahhaha tulah tp orang ckp mahal kan?

nak rase boleh la.. jln bukit ada papa rich boleh la terjah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2014 02:47 PM | Show all posts
saifukaziz posted on 17-2-2014 11:42 AM
old town nasi lemak tu, ayam kecilnye~~~~ 50% tulang % kulit + daging~ lol~ makan ape ni~ hahaha ...

ayam pun rasa cam nugget. tu yg tak suka tu. papparich ni dia guna cam ayam kampung. memang sedap lah pada tekak aku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-2-2014 11:49 PM | Show all posts
munchkin posted on 17-2-2014 02:47 PM
ayam pun rasa cam nugget. tu yg tak suka tu. papparich ni dia guna cam ayam kampung. memang sedap  ...


fuyoo ~ betul guna ayam kampong??? mcm awak tau??
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2014 01:30 AM | Show all posts
Papa Rich lagi sedap tapi mahal berbanding Old Town
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2014 10:35 AM | Show all posts
perang_sivil posted on 18-2-2014 01:30 AM
Papa Rich lagi sedap tapi mahal berbanding Old Town


ya keh?? tak perasan~ lol~~~ ok sat lagi aku try compare~~ XD
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2014 02:58 PM | Show all posts
saifukaziz posted on 17-2-2014 11:49 PM
fuyoo ~ betul guna ayam kampong??? mcm awak tau??

Tak sure ayam kampung. Tapi rupa cam ayam kampung. Jenis lean takde lemak. Kulit pun cam tak de lemak.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 06:09 AM GMT+8 , Processed in 0.234730 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list