CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5822|Reply: 29

[Jenayah] Polis tembak mati penjenayah amat dikehendaki

[Copy link]
Post time 19-12-2013 10:19 AM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Seorang penjenayah yang amat dikehendaki berkaitan beberapa kes samun bersenjata, mati ditembak polis selepas dia bertindak menyerang anggota polis yang cuba menahannya di Jalan Reko, Kajang, dekat sini, Rabu.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang Supt Abdul Ghani Mohamad Ji berkata hasil risikan polis mendapati suspek lelaki dikenali sebagai 'Sasi' itu sedang memandu sebuah kereta Honda Odyssey di Jalan Reko sebelum sepasukan polis tiba untuk menangkap suspek.

Suspek yang panik melihat tiga kenderaan polis terus bertindak agresif dengan melanggar sebuah daripadanya dan cuba merempuh seorang anggota polis.

"Anggota polis tiada pilihan dan terpaksa melepaskan dua das tembakan. Suspek mati di tempat kejadian," katanya kepada pemberita di lokasi kejadian.

Abdul Ghani berkata siasatan awal polis mendapati kenderaan yang digunakan suspek dipercayai dicuri di Kluang, Johor.

Suspek dipercayai turut terlibat dalam sekurang-kurangnya 10 kes samun bersenjata dan curi kenderaan di Lembah Klang.

"Kita masih siasat sama ada suspek mempunyai anggota kumpulan lain atau tidak. Mayatnya dihantar ke Hospital Serdang," katanya.


Berita mula diterbitkan pada: Disember 19, 2013 08:24 (MYT)


Read more at:http://www.astroawani.com/news/show/polis-tembak-mati-penjenayah-amat-dikehendaki-27154?cp



~iolls lalu situ kul 7.30pm, ramai manusia tgk2 & jalan jadi jem.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2013 10:22 AM | Show all posts
horrayyy....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:30 AM | Show all posts
dino posted on 19-12-2013 10:22 AM
horrayyy....

Kajang lagik.............................................
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2013 10:40 AM | Show all posts
ni antara yang lalu ptg smlm, iolls copy from bandar baru bangi page

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:49 AM | Show all posts
penjenayah org india... habehla nnt malaysia dituduh ethnic cleansing plak
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:15 AM | Show all posts
baguih ... ...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-12-2013 11:29 AM | Show all posts
tahniah pdrm..

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:33 AM | Show all posts
Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang Supt Abdul Ghani Mohamad Ji berkata hasil risikan polis mendapati suspek lelaki dikenali sebagai 'Sasi' itu sedang memandu sebuah kereta Honda Odyssey di Jalan Reko sebelum sepasukan polis tiba untuk menangkap suspek.
Ni kes feeling-feeling konon macam Shashi Kapoor ka ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2013 11:33 AM | Show all posts
sasi the don?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:40 AM | Show all posts
la..x bagi salam or ajak mengeteh dulu ker?  Kang mengoyan plak puak2 keling ni kata ethnic cleansing..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:41 AM | Show all posts
Alhamdulillah
Syukur
Abg2 polis pon terselamat

Harap lebih ramai penjenayah yg mampus kena tembak
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:42 AM | Show all posts
dia anak yang baik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:43 AM | Show all posts
yessss!!!aku yakin...ramai lagi di luar sana,....die mesti ada konco2 lain..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:43 AM | Show all posts
mengamuk la mr way nanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:52 AM | Show all posts
iolss lalu pukul 8 lebih semalam mmg tgh ramai orang... and kawan iolss yg lalu situ pukul 10 lebih tu dia kata time tu pun masih ada pak polisi n orang ramai...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:54 AM | Show all posts
dpn umah aku ni..fuhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2013 11:58 AM | Show all posts
jalan reko dkt mana yer? depan petronas ker? fuih mujur x lalu sana smlm?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 12:02 PM | Show all posts
kasibiman posted on 19-12-2013 03:33 AM
sasi the don?

haha.. ni lawak. tahniah pdrm
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama 'sasi' ni mcm familiar je kat kajang kira nama 'kuat' gak la kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 12:16 PM | Show all posts
tahniah pdrm..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 03:20 AM GMT+8 , Processed in 0.108636 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list