CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 170410|Reply: 2206

[tvN] Emergency Man and Woman ~ Song Ji Hyo, Choi Jin Hyuk

[Copy link]
Post time 6-12-2013 04:41 PM | Show all posts |Read mode
  • Drama: Emergency Man and Woman (literal & working title)
  • Revised romanization:Eunggeubnamnyeo
  • Hangul: 응급남녀
  • Director: Kim Cheol-Kyu
  • Writer: Choi Yoon-Jung
  • Network: tvN
  • Episodes: 20
  • Release Date: January, 2014 --
  • Runtime: Fri & Sat 20:50
  • Language: Korean
  • Country: South Korea
Plot

Jin-Hee (Song Ji-Hyo) led a satisfying life as a dietitian. She then met medical school student Chang-Min (Choi Jin-Hyuk). Despite his wealthy family's strong opposition, Jin-Hee and Chang-Min decided to get married. Chang-Min's family is full of doctors. Chang-Min though gave up his medical internship and began working as a pharmaceutical salesman. Their marriage life was not happy. Chang-Min's family looked down on Jin-Hee and even Chang-Min seemed to change. Chang-Min began to think terribly of Jin-Hee and they finally divorced.

After their divorce, Jin-Hee became a medical student and now works as an intern. Chang-Min also graduated from medical school and begins to work as an intern. One day, they meet in the emergency room for a hospital where they will both work together.



REVIEW BOX
(Pilih yang mana yang anda rasa mudah untuk dibuat)

CARA 1: >>KLIK SINI<<
CARA 2: >>KLIK SINI<<
---> Baca Review dari CARA 2
" >>KLIK SINI<<"

(Kredit extra diberikan pada those yang menulis / memasukkan review dengan details dan lengkap)


Last edited by dauswq on 21-4-2014 12:16 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2013 09:35 PM | Show all posts
check in rumah baru kak ayu...............

hero hensem nih.........
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 09:46 PM | Show all posts
yeye yeye...kak ayu bukak umah baru..
abam won sayam...
tak sabar nak tengok abam won jd hero..

tapiii sedihya heroin jihyo la pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 09:49 PM | Show all posts
ichi posted on 6-12-2013 09:35 PM
check in rumah baru kak ayu...............

hero hensem nih.........


kannnn ichi..hero meletopss..ohh abam won.
bakal abg ipar tak jd aku nie..

tapi jihyo nie aku kureng berkenan cket
dia berlakon...tak taw la kot dlm nie dia jd best..



Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 10:03 PM | Show all posts
makdik2301 posted on 6-12-2013 09:49 PM
kannnn ichi..hero meletopss..ohh abam won.
bakal abg ipar tak jd aku nie..

mmg meletop la.......... dlm gu family pon meletop2 gak kemachoan dia nih.......... hehehehe

ni first drama jihyo aku nak follow..... dia belakon x best ke makdik....

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 10:11 PM | Show all posts
ichi posted on 6-12-2013 10:03 PM
mmg meletop la.......... dlm gu family pon meletop2 gak kemachoan dia nih.......... hehehehe

ni ...


ahh sorg lagi hero leh masuk dlm list aku...

aku 1st tgok jihyo dlm cite mandate of heaven tu lah..
dlm 2 dia tak best la bg aku..sbb ekspresi muka jihyo nie..
bagi aku sama je yg kita tgok dlm rm....
sepesen jer....huhu...

tapi kalo dalam muvi yg dgn jo in sung 2 xyah cakap la...
hebattttt  ko Last edited by makdik2301 on 6-12-2013 10:12 PM

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-12-2013 10:20 PM | Show all posts
makdik2301 posted on 6-12-2013 10:11 PM
ahh sorg lagi hero leh masuk dlm list aku...

aku 1st tgok jihyo dlm cite mandate of he ...

eh lupa la.... aku pnh tgk dia dlm goong dgn YEH.... dia jd jahat... mmg menci la mase tu dgn dia...........

oooo yg muvie tu la wat aku terkedu jap............. mcm x caye je tu dia.... JIS pon same.......
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 10:34 PM | Show all posts
ichi posted on 6-12-2013 10:20 PM
eh lupa la.... aku pnh tgk dia dlm goong dgn YEH.... dia jd jahat... mmg menci la mase tu dgn dia. ...


haah kannnn ichi lupa lak cite goong..
zaman2 muda2 dah lupa..nampak sgt la kita dah t u a...
aku pon x suka dia dlm 2..
menjadi lak jihyo nie bawak watak jahat kann


aku pon terkezuttt ko...giler berani gak si jihyo nie..
x sangka ko pon tengok ek muvi tu...
bila igt jihyo dlm muvie tu mulala igt kt abam gaely..
uhhh..kesiannya abam...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2013 11:19 PM | Show all posts
makdik2301 posted on 6-12-2013 10:34 PM
haah kannnn ichi lupa lak cite goong..
zaman2 muda2 dah lupa..nampak sgt la kita dah t u a... ...

ishhh ko ni sensitip t.u.a tuh
nak kaber line citer tu pon dh berkurun..... hero pon takla mantap sgt... mane nak igt......... kekekeke
aku tak tgk penuh pon....... tgk tang tu jek........... hahahaha...... tu pon kebetulan jek.... search name jihyo muvie tu yg kuar dulu..... igtkan jihyo lain upenye jihyo RM....


agk2 gaelly gaelly tgk tak muvie tu................
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2013 01:01 PM | Show all posts
ichi posted on 6-12-2013 11:19 PM
ishhh ko ni sensitip t.u.a tuh
nak kaber line citer tu pon dh berkurun..... hero pon ta ...


amboiii ko lagi hebattt tengokmpart tu jekk ekkk..
tapi kan joinsung dlm muvi tu dua2 dia layan...muahahaha.

aku mmg x sangka jihyo giler brani berlakon muvi mcm tu..
tak sangka la dgn imej blank dia tu...

agaknya jihyo nie sesuai bwk watak2 mcm tu kot..
dan watak jahat..sbb kalo watak baik nie mcm busann ckett..

mestilah gaely tengok wehhh..
apalah perasaan gaely bila tgok jihyo dia
berlakon mcm tu kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2013 02:34 PM | Show all posts
jin hyuk - ji hyo....gandingan baru nmpk....

looking for them next
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2013 11:49 PM | Show all posts
lakunya choi jin hyuk skang
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 12:26 PM | Show all posts
wah citer ni mcm best jer...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 01:17 PM | Show all posts
parasitology posted on 7-12-2013 11:49 PM
lakunya choi jin hyuk skang

a ah kan...dia tgh laku tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 01:18 PM | Show all posts
makdik2301 posted on 7-12-2013 01:01 PM
amboiii ko lagi hebattt tengokmpart tu jekk ekkk..
tapi kan joinsung dlm muvi tu dua2 dia layan ...

ji hyo ade berlakon mv 18sx ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 01:29 PM | Show all posts

nape hero dia bukan gary








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2013 07:49 PM | Show all posts
sedona posted on 8-12-2013 01:18 PM
ji hyo ade berlakon mv 18sx ke?


adalah dona..frozen flower..
dia dgn jo in sung...gila dasat wehhh movie tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 07:50 PM | Show all posts
inaniloquent posted on 8-12-2013 01:29 PM
nape hero dia bukan gary


hamboiii ko nie..terlebey sudahhh...
kesian la abam gaely pasnie..
mst jihyo tak layan dia dah...
maklumlah dpt hero muda..hensem lak tu..

jauhh beza dgn abam gaely
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 08:01 PM | Show all posts
makdik2301 posted on 8-12-2013 07:50 PM
hamboiii ko nie..terlebey sudahhh...
kesian la abam gaely pasnie..
mst jihyo tak layan dia dah ...


tu yg aku jeles tu....
asal lar trend cite skrg ni,,,heroin tua,,,hero muda

amik lar cm abe jo ker,,kan baguihhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2013 08:20 PM | Show all posts
aku pun sependapat.. setakat yg pernah tengok, lakonan jihyo takde lagi yg menarik hati.. even frozen flower pun biasa2 je, just all out tang "tu" je....
tak tau la kot2 kali ni best pulak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 194169 Replies : 4495
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103927 Replies : 2886
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5023 Replies : 45
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23617 Replies : 153
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 74202 Replies : 2976
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 8371 Replies : 83
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 78469 Replies : 199
BROOKLYN 99
anony-mousBROOKLYN 99
Views : 5918 Replies : 20
ONLY MURDERS IN THE BUILDING
PrickfordONLY MURDERS IN THE BUILDING
Views : 6799 Replies : 27
STRANGER THINGS SEASON 2
farleoSTRANGER THINGS SEASON 2
Views : 30082 Replies : 48

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 10:11 AM GMT+8 , Processed in 0.081322 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list