CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14202|Reply: 264

[Tempatan] Jalan Pahang & beberapa jalan di kl jam

[Copy link]
Post time 29-9-2013 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Apalah celaka punya jam pepagi awal ni. Nak buat larian pergilah buat buat kat luar sana. Ni dok buat kat tengah bandar mcm haram jam awal pagi minggu. Babi betul punya penganjur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2013 08:15 AM | Show all posts
Eh eh ko ni.  Pepagi sumpah seranah. Sabarrrr. Tarik nafas....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tulah psl. Pepagi buta aku dah panas. Klu pun depa nak lari, bglah keta lalu secara berperingkat. Ini lgsg tak bg lepas. Ambulan siren bawa pesakit pun tak di bg lepas. Haram betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 08:40 AM | Show all posts
Larian ape pulok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
shahx posted on 29-9-2013 08:40 AM
Larian ape pulok


Larian kl standard chartered. Jln tun razak, pudu,bulatan pahang, sg besi depa tutup tak bg keta lepas lgsg. Jln2 lain aku tak pasti tp td jln jam keta tak bergerak lgsg. Depa kata dah inform awal2. Dah kita ada urusan suma, klu depa inform awal pun takkan yg keja kat spital, htl, klinik & lain2 tu kena tutup? Depan hkl tak gerak lgsg. Klu ada org sakit confirm blh mati psl dpt rawatan lmbt Last edited by Peterpan17 on 29-9-2013 08:47 AM

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 09:08 AM | Show all posts
saman je pnganjur  krana mnyusahkan orang awam dan pesakit.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-9-2013 09:16 AM | Show all posts
kenapa larian nak kena buat di tengah kota

cer cari tempat yg lebih hijau
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 09:25 AM | Show all posts
Tiap2 tahun ada benda ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2013 09:32 AM | Show all posts
Apsal tak buat larian sepanjang jalan sungai tua ulu yam nun...?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 09:32 AM | Show all posts
d-7-0ne posted on 29-9-2013 09:08 AM
saman je pnganjur  krana mnyusahkan orang awam dan pesakit.

Depa ni otak kat lutut. Dahlah buat kat area spital, bglah keta lalu berperingkat. Jgn block terus. Klu ada sedara mara sesiapa yg mati psl lambat dpt rawatan, elok saman je penganjur. Begitu byk tempat lain blh buat larian, kat KL ni juga depa nak buat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 09:34 AM | Show all posts
genUmi posted on 29-9-2013 09:16 AM
kenapa larian nak kena buat di tengah kota

cer cari tempat yg lebih hijau

KL ni sepanjang minggu jam, hari ahad sajalah kita blh aman tp hari tu juga depa nak pilih ksh jam lg KL. Putrajaya ke, Cyberjaya ke, kat situ nak lari smp kehujung kawasan pun takde sapa larang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 09:34 AM | Show all posts
johnazizul posted on 29-9-2013 09:25 AM
Tiap2 tahun ada benda ni...

Dan tiap tiap tahun lah aku meradang & mengamuk dgn kebudusan mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 09:35 AM | Show all posts
woitt.. you tak suka you keluar laaa malaysia...  
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 09:35 AM | Show all posts
Peterpan17 posted on 29-9-2013 08:32 AM
Tulah psl. Pepagi buta aku dah panas. Klu pun depa nak lari, bglah keta lalu secara berperingkat. In ...

kalau ambulan pun tak boleh lalu..itu manyak cilaka namanya...tak pasal2 orang sakit lagi teruk or mati...patutnya kalau nak buat juga..mesti kena ada contigency plan..yang mana urusan kecemasan tak boleh ditangguhkan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 09:35 AM | Show all posts
conan pon stuck kt Jalan Pahang td..dh lmbt masuk keje..cett
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 09:37 AM | Show all posts
bluemenx posted on 29-9-2013 09:35 AM
woitt.. you tak suka you keluar laaa malaysia...

Hehehehehe!! tak blh ditegur ek??Asyik nak kena suruh keluar saja??

Aku tanya pak polisi kat jalan tu, nape tak bg keta lalu berperingkat. Dia kata kami dah bg tau sebulan sebelum event.  Takkan korang tak blh plan jalan mana nak ikut. Aku balas balik, jalan raya ni rakyat yg punya. Takde sesiapa yg blh suka suki mak bapa depa nak tutup buka dsbnya. Bukan kami tak tau jln tutup, tp kami perlu bekerja & ada urusan. Takkan lah kami sebodoh ni sengaja cari penyakit nak lalu kawasan2 tu. Dah jln yg ditutup jalan utama, depan nak suruh kita org terbang ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2013 09:37 AM | Show all posts
start pukul 4 pagi kan ..
tapi nampak banyak je gantung bunting...
aku sendiri pun perasan sbb semlm opis buat larian jugak
dari Jln Raja Chulan pusing balik melalui Jln P Ramlee
tapi 1 hour je from 7am to 8am++...
w/pun jln tutup separuh tapi ada juga yg honking bagai nak rak...
esp bila dah dekat2 8.30am...org dah rushing nak msk opis..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 09:39 AM | Show all posts
redwark posted on 29-9-2013 09:35 AM
kalau ambulan pun tak boleh lalu..itu manyak cilaka namanya...tak pasal2 orang sakit lagi teruk or ...

Kan. Aku tgk siren ambulan ngeng ngong berderu deru, tp nak buat camna?? Mmg tak gerak lgsg. Dr 740-820 pg dlm keta. Kami pakat ramai2 hon hon sekuatnya psl ambulan tak lepas. Ramai gak yg kuar dr keta. Aku tgk ambulan tu nak ke HKL.

Mmg bangsat punya penganjur. Takde contigency plan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2013 09:41 AM | Show all posts
monreyes posted on 29-9-2013 09:37 AM
start pukul 4 pagi kan ..
tapi nampak banyak je gantung bunting...
aku sendiri pun perasan sbb sem ...

Anggaran dlm pkl 10pg juga baru selesai larian ni.

Depa dah ksh notice mmg dah lama tp problemnya org nak berurusan/kerja. Itu jalan utama, bglah kereta lepas secara berperingkat bukan di halang masuk. Ambulan pun tak lepas tadi kat bulatan pahang. Klu nazak org dlm tu, mau mati dibuatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 09:41 AM | Show all posts
larian ekiden standard chartered tu ker peter?

aku baru notice diorg buat larian ni sejak 3-4 hari sudah, time tu baru ternampak banner2 digantung kat sekitar KL...

aiyoh, mmg idak le aku keluar rumah hari ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23791 Replies : 156
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 90334 Replies : 632
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 196656 Replies : 4557
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 30434 Replies : 184
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 30569 Replies : 165
(QUIZ) Which Disney Princess Are You Based on What You Eat?
Ladyreverie(QUIZ) Which Disney Princess Are You Bas
Views : 26599 Replies : 99
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7079 Replies : 50
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30146 Replies : 220
TREND MARKETING OR STICK TO EVERGREEN METHOD?
adila39TREND MARKETING OR STICK TO EVERGREEN ME
Views : 2665 Replies : 15
Expectation vs Reality
Lavender85Expectation vs Reality
Views : 7803 Replies : 56

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.081857 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list