CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 64822|Reply: 540

lemak kg santan tak laku..hans merajuk!!

[Copy link]
Post time 13-8-2013 11:34 PM | Show all posts |Read mode
Tadi dgr kt awani 501 kata hans merajuk
sebab movie nasi lemak dpt kutipan 100k je...
sape dah g tengok movie ni...
boleh bagi pdpt takkkkk Last edited by skymania on 12-9-2013 11:25 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2013 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya.jgn break up sudah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 11:38 PM | Show all posts
tajuk movie pun tak semenggah dan tiada aura.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 11:41 PM | Show all posts
hans ni macamlah baru dalam industri nak merajuk bagai......cuba lagilah...raja azmi releks aje filemnya semua tak laku
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 11:42 PM | Show all posts
hans...berlakon la drama balik.....dah boring nengok mamak2 ni jadi hero...biorlah keling jadi hero bawak watak melayu..asalkan boleh berlakon.. hahahahahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 11:43 PM | Show all posts
tak pernah terfikir pun nak tengok felem mulayu

sekarang ni tunggu Tanda Putera jah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-8-2013 11:50 PM | Show all posts
wlu[un ada neelofa, tak menarik phatian nak tgk, tajuk filem pun ntah hapa2..

baik aku tgk percy jackson
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 11:55 PM | Show all posts
tajuk pilem pun ala2 pprt gittew... xkoserrrrrr nak tgk


**flipshair**



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2013 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha sape suh letak tajuk cenggtu..xmenarik lgsg..hans,pegi buat lawak ke der 3 la..confirm aku dtg IB lagi..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:02 AM | Show all posts
Ape kata pakcik hans mengarah drama jer?xyah le buat2 movie tu sume..
X berbaloi2..

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:07 AM | Show all posts
tu la pasal, tajuk filem ni memang x menarik minazt lgsg tuk tengok. lagi satu, aku rasa promosi pun amat lemah.
Kiranya bonusla la, tajuk tak best + promosi tak gempak = rugi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk filem nya x buat org rasa nak tgk lgsg..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:10 AM | Show all posts
jgn putus asa...
david teoh rugi berjuta2, boleh naik balik lepas tu..
tahun ni susah sikit nak laku filem..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:12 AM | Show all posts
sapp73 posted on 13-8-2013 11:41 PM
hans ni macamlah baru dalam industri nak merajuk bagai......cuba lagilah...raja azmi releks a ...

nampak je rileks, dalam hati tuhan saja yg tau..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:12 AM | Show all posts
dh banyak sgt pilem sampah sarap nih..tuh yg org dh muak nk tgk..promosi pon kurang..jln cita tk menarik

aku cuma nk tgk kl gangster 2 ja..kl gangster 1 not bad..leh lyn
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:14 AM | Show all posts
kawan Iolss dah tengok raya ketiga lepas, diorang cakap lepas keluar panggung sampai hentak-hentak kaki sbb nyesal tengok..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2013 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian sgt... Majuk la puas2 Han..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
macam x penah tgok lgsg promosi filem ni kt tv....ade ke tidak??
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:20 AM | Show all posts
timahterung posted on 14-8-2013 12:12 AM
nampak je rileks, dalam hati tuhan saja yg tau..

betullah tu....tapi hans jangan risau, raya tahun depan ditayangkan kat tv......mana-mana filem yang tak laku tahun lepas di pawagam dah ditayangkan ditv sempena aidil fitri
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 12:23 AM | Show all posts
tajuk pilem pun tarap sampah,,bagi la tajuk urban sikit bang oi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Dividen KWSP 2023 5.4% dan 5.5%
AbahmungDividen KWSP 2023 5.4% dan 5.5%
Views : 1718 Replies : 0
'Raja Jalanan' Myvi tewas kepada Bezza pada 2023
ultra78'Raja Jalanan' Myvi tewas kepada
Views : 9488 Replies : 28
Emma Maembong mohon maaf, tersilap langkah 'voice note' Ruhainies isu Bella Astillah
YgBenarEmma Maembong mohon maaf, tersilap langk
Views : 5956 Replies : 63
Belum masanya Malaysia laksana aturan waktu kerja fleksibel
ultra78Belum masanya Malaysia laksana aturan wa
Views : 6218 Replies : 20
Janji manismu
maklukpenggodaJanji manismu
Views : 25419 Replies : 2
Kekecohan Ada pemandu yg membunyikan hon sewaktu ketibaan jenazah komander firdaus di masjid sungai nibong
YgBenarKekecohan Ada pemandu yg membunyikan hon
Views : 4714 Replies : 15
Penyondol Tetap Isteri Sah, Boleh Tuntut Hak’ – Kenyataan Watak Imani Dalam ‘Lelaki Itu’ Mula Dibenci Netizen
YgBenarPenyondol Tetap Isteri Sah, Boleh Tuntut
Views : 13226 Replies : 172
'Diam sajalah Sanusi'
maklukpenggoda'Diam sajalah Sanusi'
Views : 5021 Replies : 8
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 17996 Replies : 89
Betul ke tu….cinter?
stingerkentotBetul ke tu….cinter?
Views : 16382 Replies : 15

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 01:38 PM GMT+8 , Processed in 0.144303 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list