CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2605|Reply: 11

Sapa tau hack emel?

[Copy link]
Post time 3-7-2013 10:55 PM | Show all posts |Read mode
Salam. Aku tak tau lah, aku park benang aku ni di tempat yg betul ke salah. Kalau salah, boleh tolong alihkan. Aku nak mintak sangat pertolongan sesiapa yang tau hack emel orang. Aku nak suruh hack emel aku sendiri sebab aku lupa pasword emel aku tu. Ada benda yang sangat penting aku nak check dalam emel aku tu. Kalau aku tekan button forget password pun, dia akan bagi soalan rahsia, yang sendiri lupa dah jawapan dia. Tahun 2008 lagi aku create soalan tu. So, tak ingat dah. Aku memang perlukan sangat bantuan ni. Terima kasih.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2013 10:51 AM | Show all posts
boleh tunggu sesiapa reply..kalau tak ada yang reply
awak boleh cuba buka thread  di forum lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 04:58 PM | Show all posts
boleh saya tahu email penuh awak tu?
nama penuh dan nama ibu.

biasanya org hack email memerlukan sedikit data.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2013 06:37 PM | Show all posts
izamahmed posted on 4-7-2013 04:58 PM
boleh saya tahu email penuh awak tu?
nama penuh dan nama ibu.

okey, saya dah pm awak...

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 07:32 PM | Show all posts
awak masih ingat alternate email?

dah cuba verify guna security question?

email awak ni last update august 2009
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2013 08:00 PM | Show all posts
izamahmed posted on 4-7-2013 07:32 PM
awak masih ingat alternate email?

dah cuba verify guna security question?

saya tak ingat dah jwpn utk security question tu. alternate emel pun da lama xbukak... awk boleh tlg sy? hrap sgt boleh bantu saya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 08:11 PM | Show all posts
maaf saya dah cuba cara lama. tak berkesan. cuma email yg tempoh 3 bulan kena hack / inactive mungkin dapat retrieve kalau ikt cara saya. cuba juga minta tolong kat ruang keselamatan http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=153
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2013 05:47 AM | Show all posts
mana buleh hack, awatlah buleh lupa password
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2013 07:32 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 6-7-2013 05:47 AM
mana buleh hack, awatlah buleh lupa password

security email provider semakin kuat sebab hacker pun semakin pandai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2013 10:37 PM | Show all posts
takpa2. dah setel dah.hehe.. timaseh izamahmed,, mod, boleh remove dah benang nih.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 10:47 PM | Show all posts
weirdwaniey posted on 8-7-2013 10:37 PM
takpa2. dah setel dah.hehe.. timaseh izamahmed,, mod, boleh remove dah benang nih.

cuba cerita macam mana boleh settled..saya nak bagi credit

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2013 12:24 AM | Show all posts
benda jahat jangan disebar-sebarkan, diam-diam jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 09:04 PM GMT+8 , Processed in 0.086876 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list