CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3825|Reply: 4

Cyber Cafe di area Petaling Jaya SS1/Kg Tunku /Taman Paramount??

[Copy link]
Post time 27-6-2013 06:44 PM | Show all posts |Read mode
Salam allz..

manja..tadi..ade kes "emergency" ..
so kena gi CC nak print...
dekat area rumah manja mmg paling dekat..
kat blakang ni..area Taman Paramount dekat Giant tu...

tup2...ttiber...org tu kata xleh print pulak..
sblum ni bleh jek..

so far kat area SS1 ke Kg Tunku or Taman Paramount ni...
mmg manja x tau kat mana ade CC....

korang tau x kat mana ade??..

yg jauh skit dari rumah manja dekat seksyen 17
dekat rothman roundabout tu kan...masuk simpang yg ade Sin Chew Jit Poh tu..
kat dlm2 tu ade..sbb ade 1 kolej kat situ....

disebabkan manja ade masalah transportation tu yg lebih rela pegi yg dekat..
harap2 korang tau dekat 3 tempat yg manja bold kan tu..ade cc len kat situ..
yg manja x tau..

pe2 pun thanx in advance...




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2013 02:16 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2013 03:45 PM | Show all posts
trunks posted on 29-6-2013 02:16 AM
cuba refer sini

http://www.tuugo.my/Products/Internet-cafe/Selangor-darul-ehsan/Petaling-jaya

hi2 u...

thanx u..manja dh tgk...
tp masih agak jauh..
yg dekat seksyen 17 tu..manja mmg kadang gi sana..
tp sbb masalah transport..tu yg nak cari blakang2 rumah punye..ehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2013 08:14 PM | Show all posts
manjalara_01 posted on 29-6-2013 03:45 PM
hi2 u...

thanx u..manja dh tgk...

hehe

manja boleh panggil teksi datang saja..bukan laptop ye?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2013 08:51 PM | Show all posts
trunks posted on 29-6-2013 08:14 PM
hehe

manja boleh panggil teksi datang saja..bukan laptop ye?

ok...manja confess..
manja dlm budget jgk skrg..
sbb tu la perlu utk pegi yg dekat2 aje..ehehehe..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:56 PM GMT+8 , Processed in 0.085843 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list