CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7649|Reply: 33

Lelaki PANTANG bila...... betul ke?

[Copy link]
Post time 29-5-2013 08:17 AM | Show all posts |Read mode
Betul ke pantang larang ni?  Cer komen sikit....


Related threads

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2013 08:37 AM | Show all posts
lain lelaki lain pantangnya... rambut sama hitam hati lain lain
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 08:44 AM | Show all posts
hehehehe
klu tgk ... skodeng2 hp die takpe la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 09:10 AM | Show all posts
khailya posted on 29-5-2013 08:44 AM
hehehehe
klu tgk ... skodeng2 hp die takpe la kan?

nak tengok hp dia ade ape?

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 09:12 AM | Show all posts
winsonyu posted on 29-5-2013 09:10 AM
nak tengok hp dia ade ape?

saje.. godek2 msj... tgk phonebook..hehehehehehehehe

mule2 die bising... pehtu...... die OK je..
hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 09:26 AM | Show all posts
khailya posted on 29-5-2013 09:12 AM
saje.. godek2 msj... tgk phonebook..hehehehehehehehe

mule2 die bising... pehtu...... die OK je. ...

i pun kalau boleh tak suka kalau org lain tengok hp i

tapi what happends kalau u tiba2 ter tengok benda yg u sepatutnya tengok? what happens then? World war 4 lah nanti.

every one nak jugak a bit of space u know... even u....

just my opinion je

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-5-2013 09:28 AM | Show all posts
I cuma ade pantang utk buat sesuatu yg tidak sukai je.... yg lain i ok

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 09:29 AM | Show all posts
hehe betul tu...
tp tak selalu la saye tgk... kdg2 sgt.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2013 10:15 AM | Show all posts
menda yg tulis kat atas tu bkn laki jek..semua org tak suka rasanye..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:19 AM | Show all posts
Ingatkan org pompuan je yg ade pantang.....

So far my hubby tak pernah kisah pun kecuali kalau buat benda tak suka semua org pun pantang kan..
siap boleh tukar2 henpon lagi..
siap suruh amik duit dlm dompet dia
asalkan u tau limit sudah la
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
My En. Suami, yg list 1-3 tak pantang pun

Yg no.4, semua org tak suka buat benda yg kita tak suka tapi kdg2 kena buat jugak

List ke-5, bab2 kereta dia jaga sendiri. So tak leh nak salahkan org len kalau tak dijaga rapi.

p/s - psl hp....dia tak kisah pun kalau I godek2. Kalau tetiba dia start kisah tu, then tht time I shud be suspicious kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 01:23 PM | Show all posts
laki aku pantang 3 perkara aje:
1. pantang bila dia tgk tgk bola atau apa jenis pertandingan sukan kat TV, masa tu la aku nak berborak sangat dgn dia
2. pantang bila aku menjawab heheh
3. pantang bila dia tgh main game kat komputer, aku borak dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 01:57 PM | Show all posts
sebok betol nk godek hp suami..
kalo dia nk buat jahat sgt...tempat lain dia boleh sorokkan..bukan dlm hp je
jeng jeng jengggg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2013 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia masuk.dah......
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 05:01 PM | Show all posts
dari pantang2 di atas tu, aku x berapa sangat....tapi yg betul2 aku pantang ialah bila orang x mo dengar kata, yg tu aku cukup angin......
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 06:38 PM | Show all posts
Lelaki pantang bila isteri cakap "~banngg, jom tidur..."..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-5-2013 07:09 PM | Show all posts
bolakacak posted on 29-5-2013 06:38 PM
Lelaki pantang bila isteri cakap "~banngg, jom tidur..."..

Tht's a good one!

Nak try test tgk mlm ni.....tgk apa jadi
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 07:18 PM | Show all posts
pantang berpantang
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 08:43 PM | Show all posts
partner aku pantang kalo aku x jawab tepon. kalo die buat xpe. pantang kalo die marah aku, aku diam membisu, die nak aku jawab..sbb die rase cm bebel kt dinding. pastu pantang kalo aku lmbt buat keputusan ape2 kalo die tanye..n pantang tgk air mata aku n ayat2 aku...mesti cair punye..hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 02:31 PM | Show all posts
Takde kaitan dgn jantina lah.... tpi yang baris pertama tu aku setuju..

lain org lain peelnya..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 12:29 AM GMT+8 , Processed in 0.079708 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list