CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: goodfriday

owner ford mustang sila masok!

[Copy link]
Post time 18-5-2013 09:25 AM | Show all posts
Cis ptutla ada forumer sruh jgan lyan mamat drifter ni..rupanya ada bakat kencing merata rata hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2013 11:39 PM | Show all posts
aku pun owner kete nie...tp tahun 2008 punya....power window selalu kena tukar suis dia...
pernah skli minyak itam kering....sebab tak sesuai kot ngan iklim malaysia nie..awww...












( ada bakat tak???)
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2013 09:13 PM | Show all posts
Mustang dia tu ada GPS tak dalam dia? Dia kata org lembik jer yang guna GPS nih... hahahahhaa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2013 09:14 PM | Show all posts
mofisa posted on 14-5-2013 08:45 AM
pung pang pung pang...gambo plisss..

Aku second pendapat ko nih... Wei ! Tepek la gambo weiii.... Sembang boleh laaa......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2013 09:43 AM | Show all posts
matdue77 posted on 20-5-2013 09:14 PM
Aku second pendapat ko nih... Wei ! Tepek la gambo weiii.... Sembang boleh laaa......

ko tgk laa id aku baru junior,nk tempek pn xtaw lg,korang duk pnggil bro,wahal aku dh brumur dh der...ko tnye ade gps x aku nye mustang,aku nye tahun 2007 kene loaded sendiri lah,kalo nk yg aftermarket mmg kluar map usa lah..lg satu kalao ade gps pn aku x kan pkai...sebab lelaki yg pkai gps ni adalah lembik mcm ko..bwak kete terkial2 duk tgk jlan then duk tgk gps duk kalut dgr arahan gps,lastly comfirm kne hon dgn pompuan...haha,slalunye pompuan akn ckp kt mcm ni,alamak bro tuu bwak kete pkai gps laa...geng pompuan sesat..hahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 10:19 AM | Show all posts
goodfriday posted on 21-5-2013 09:43 AM
ko tgk laa id aku baru junior,nk tempek pn xtaw lg,korang duk pnggil bro,wahal aku dh brumur dh de ...

la bro ni dah uncle rupanya,ingat bro baru dapat lesen keta..aku pun xsuka pakai GPS.
malu bertanya sesat jalan.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2013 10:33 AM | Show all posts
goodfriday posted on 21-5-2013 09:43 AM
ko tgk laa id aku baru junior,nk tempek pn xtaw lg,korang duk pnggil bro,wahal aku dh brumur dh de ...

Ooo... dah BERUMUR rupenyer... Rupe-rupenyer... oooo.... baru ku tahu... dah berumurlah yer... kate berumur kan, tapi kenapa manners macam budak2 berhingus baru habis sekolah ye? Dah berumur rupenyer.... Baru ku tahu....

Hehhehe... org berumur tak tahu rupenyer soalan aku 'MUSTANG' 2007 ko tu ada GPS ke tidak tu sebenarnye soalan sarcastic tak paham lah ye? Ooo... berumur rupenyer.... hmmm.... Mustang yang baru2 ni (model 2007 included) aku tak berapa kenal sangat sebab aku ni pun newbie lagi sebenarnya... kalau Mustang Eleanor aku kenallah... sebab aku newbie lagi...

Berumur rupenyer....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 11:46 AM | Show all posts
matdue77 posted on 21-5-2013 10:33 AM
Ooo... dah BERUMUR rupenyer... Rupe-rupenyer... oooo.... baru ku tahu... dah berumurlah yer... kat ...

bro sian kt uncle goodfriday bro,cukup2 la bro..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-5-2013 11:50 AM | Show all posts
matdue77 posted on 21-5-2013 10:33 AM
Ooo... dah BERUMUR rupenyer... Rupe-rupenyer... oooo.... baru ku tahu... dah berumurlah yer... kat ...

tgk gaye ko pnye ayat ni kan??mcm btol2 berusehe tuk mnyakitkan hati aku??sebab ko duk ulang ulang...tp ape kan daya aku x rase sakit ati pn sebab mybe aku dh berumur..atau mybe ko pondan yg lembik selalu duk kene horn dgn pompuan..haha,aku bg ayat simple jee,then ko akn ulang2 bg aku sakit hati...x dpat der...haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 11:51 AM | Show all posts
Fariz07 posted on 21-5-2013 11:46 AM
bro sian kt uncle goodfriday bro,cukup2 la bro..

Eh Fariz07, jangan main-main wooo.... ni orang banyak umur wooo... ko berani? Aku tak berani... grrr.... tak berani tak berani... berumur byk nie....


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 11:56 AM | Show all posts
goodfriday posted on 21-5-2013 11:50 AM
tgk gaye ko pnye ayat ni kan??mcm btol2 berusehe tuk mnyakitkan hati aku??sebab ko duk ulang ulang ...

Kalau ko org lame dan biase kat Bod Car & Motorcycle ni ko akan tahu aku ni jenis org yang macam mana... Ko tanye jer org2 kat sini, yang lama2 akan dapat berikan komen mereka...

Aku bukan jenis org yang akan perlekehkan org dan sindir2 org... tapi since ko ni jenis org yang jenis takleh nak terima org lain pun ada preference dan akan ada perbezaan dengan org lain, so kali ini aku ubah sikit pendekatan POSTING, special untuk org2 macam ko... Even Adam Biilionaire pun aku tak jawab macam nie, tapi ko ni mmg special kes sikit...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2013 11:57 AM | Show all posts
Fariz07 posted on 21-5-2013 10:19 AM
la bro ni dah uncle rupanya,ingat bro baru dapat lesen keta..aku pun xsuka pakai GPS.
malu  ...

mmg baru dpat lesen pn...tp bkn lesen kereta laa yee??lesen kete international dh ade lame yee,israel jee x leh..hahah...skrg baru dpat lesen import,ko pakai kete ape??kalau luar negare byar laa duit cukai kastam..hahahahah,aku x yah der...aku pkai kapal jee der bwak msok...

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 12:03 PM | Show all posts
goodfriday posted on 21-5-2013 11:57 AM
mmg baru dpat lesen pn...tp bkn lesen kereta laa yee??lesen kete international dh ade lame yee,isr ...

pokcik...anak ni baru je dpt lesen,lesen P lagi,baru je belajar pegang stereng keta kancil je pun..xmampu la nak pakai kete mahal mcm pokcik tu..apatah lagi nak amik lesen internasinal mcm pokcik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2013 12:05 PM | Show all posts
matdue77 posted on 21-5-2013 11:56 AM
Kalau ko org lame dan biase kat Bod Car & Motorcycle ni ko akan tahu aku ni jenis org yang macam m ...

ko x puas hati kt mane ehh dgn aku??sal gps pondan tuu ke??lantak lew aku nk post nk comment pape pn...haiyaaa,ini pondan kcik2 dulu mesti manyak nangis punye..haha,ckp sikit sudah x puas hati..terasa hati ke bro??haha,kirenye btol laa ape yg aku ckp kn??

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 12:12 PM | Show all posts
goodfriday posted on 21-5-2013 12:05 PM
ko x puas hati kt mane ehh dgn aku??sal gps pondan tuu ke??lantak lew aku nk post nk comment pape  ...

Tak puas hati? Hahahahhaha... aku yang patut tanya kau apa yang ko tak puas hati dengan kenyataan aku yang aku suka guna GPS sebab memudahkan kerja, jimat masa dan jimat bahanapi... Ini tidak, terpekik terlolong merata riti cakap org pondan lembik la hape la sebab TAK SEPENDAPAT dengan ko... Itu pasal aku cakap ko still berhingus dan tak reti jaga manners dalam berforum...

Kalau nak cakap kurang ajar dan nak DEGRADED org sesuka-hati ko, ko pergi ke Bod Current Issues atau Bod Politik Tempatan... Kat sana ko nak buat apa ko punya suka pun LANTAK ko lah... takde org nak marah... Sesuailah ko dengan org kata sana... Kat sini, org2 civilized jer berforum, takde nak kutuk itu kutuk ini...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2013 12:12 PM | Show all posts
Fariz07 posted on 21-5-2013 12:03 PM
pokcik...anak ni baru je dpt lesen,lesen P lagi,baru je belajar pegang stereng keta kancil je pun. ...

kalau baru pegang stereng tuu diam2 jelah yee??byk lg yg ko kne tempuh yee...t ade rezeki boleh pkai kete import,stakat budak mude evo X japan spec pkai kapal jelah,x yah lah beli kt showroom or used car..dorang mark up sgt2 tnggi...kalao tringin rojer laaa,insya Allah aku leh tlg import kt ko...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-5-2013 12:17 PM | Show all posts
matdue77 posted on 21-5-2013 12:12 PM
Tak puas hati? Hahahahhaha... aku yang patut tanya kau apa yang ko tak puas hati dengan kenyataan  ...

nmpk sgt ko x leh trime kenyataan der??aku just bg pendapat aku jer...tu pn aku rase laki jee yg x sesuai pkai,pompuan aku x kutuk pn??yg ko terase sgt ni knpe der??sian aku tgk ko..berusaha duk pkir ayat nk sakitkan ati aku...emmm

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 12:25 PM | Show all posts
goodfriday posted on 21-5-2013 12:17 PM
nmpk sgt ko x leh trime kenyataan der??aku just bg pendapat aku jer...tu pn aku rase laki jee yg x ...

Heh... still nak twist aku plak yang cuba sungguh-sungguh nak sakitkan hati ko... Tak perlu la bro...

Faiz07 sarcastic dengan ko pun tak paham... Ikut suka ko lah... Jenis macam ni mmg tak boleh masuk masyarakat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2013 12:33 PM | Show all posts
matdue77 posted on 21-5-2013 12:25 PM
Heh... still nak twist aku plak yang cuba sungguh-sungguh nak sakitkan hati ko... Tak perlu la bro ...

heh..x leh msok masyarakat mcm ko jer...yg jenis cpt sentap,x leh nk ditegur,merajuk cr bini...haha,org lain rilek jee sal gps tu,ko jee yg huru hara...pndapar aku lantak aku laa der...haiyaaa ini pondan manyak bikin malu laaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 12:43 PM | Show all posts
goodfriday posted on 21-5-2013 12:33 PM
heh..x leh msok masyarakat mcm ko jer...yg jenis cpt sentap,x leh nk ditegur,merajuk cr bini...hah ...

See? Pendapat ko je VALID? Pendapat ko kire ikut suka kau lah??!! Pendapat org? Ko nak letak mana? Ini matured? Ini BERUMUR? INI boleh masuk masyarakat? Biarlah org2 yang membaca MENILAI... Berlainan pendapat mmg lumrah, aku pun bukan baru berforum... Tgk sejak bila aku sign-up forum CARI ... Tapi bila berlainan pendapat je terus cap org itu jenis itu jenis ini, dengan remarks yang degraded org plak tu, ko nak kelaskan sebagai apa? Self-centered kind-of-person....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 02:08 AM GMT+8 , Processed in 0.083858 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list