CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 14554|Reply: 22

[JOM COPY & PASTE] GAMBO KENDERAAN KORANG

[Copy link]
Post time 7-2-2013 05:05 PM | Show all posts |Read mode
jom share gambo kenderaan korang,lama atau baru,basikal,motosikal,kereta,bas,lori,helikopter dan sebagainya,hu2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2013 09:58 AM | Show all posts
Peugeot 207 SV... kesayangan kami!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2013 11:47 AM | Show all posts
BlueRose99 posted on 30-4-2013 09:58 AM
Peugeot 207 SV... kesayangan kami!

dua2 comey ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 12:06 PM | Show all posts
ejai601 posted on 30-4-2013 11:47 AM
dua2 comey ekeke

Nengok keta je la...  
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 09:40 AM | Show all posts
Baru amik gambar ni semalam...  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2013 09:53 AM | Show all posts
BlueRose99 posted on 10-6-2013 09:40 AM
Baru amik gambar ni semalam...

nice pic,sapo la potograper tu,he2
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-7-2013 11:50 AM | Show all posts
wah...baru sedar bod fotografi ni dah berubah...ada memacam kategori...
Lapang sket. Mengambang sat kat kawasan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2013 11:58 AM | Show all posts
seribulan posted on 31-7-2013 11:50 AM
wah...baru sedar bod fotografi ni dah berubah...ada memacam kategori...
Lapang sket. Mengambang s ...

baru balik dari bulan ka,ahaha

Comments

dari superMOON ;P  Post time 31-7-2013 12:09 PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2013 12:08 PM | Show all posts


Uploaded with ImageShack.us

kereta kesayangan ku..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2013 12:11 PM | Show all posts
myli posted on 8-10-2013 12:08 PM
Uploaded with ImageShack.us

kereta kesayangan ku..

sama model macam mat yo punya ke ni?

nice car
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2013 12:48 PM | Show all posts
xpdckelate posted on 8-10-2013 12:11 PM
sama model macam mat yo punya ke ni?

nice car

trima kasih...mat yo saya x tau pakai model apa..saya jenis lama...

Last edited by myli on 8-10-2013 08:17 PM

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2013 06:11 PM | Show all posts
myli posted on 8-10-2013 12:08 PM
Uploaded with ImageShack.us

kereta kesayangan ku..

tirma kasih en mod

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 12:55 AM | Show all posts
hanya kereta malaysia...( i love it..)..

[img]%5BURL=http://s620.photobucket.com/user/zvicmorrow/media/IMG_2553.jpg.html%5D[/URL][/img]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 01:05 AM | Show all posts
sori iya mod saja nak share kat thread ni....yg kat atas tu kenderaan saya pi balik kerja...tapi yang ini adalah konti pejabat saya.........16 speed semi auto (eaton) with air ballon seat (boleh laras).......mmphh.....mcm dduk dlm buaian..

[img]%5BURL=http://s620.photobucket.com/user/zvicmorrow/media/25626_108100655880561_100000418816271_151654_5402565_n.jpg.html%5D[/URL][/img] Last edited by zvicmorrow on 14-10-2013 01:08 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2014 09:14 PM | Show all posts
zvicmorrow posted on 14-10-2013 01:05 AM
sori iya mod saja nak share kat thread ni....yg kat atas tu kenderaan saya pi balik kerja...tapi yan ...

jgn tertidur sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2014 07:27 PM | Show all posts
BlueRose99 posted on 30-4-2013 09:58 AM
Peugeot 207 SV... kesayangan kami!

Boleh test drive tak



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2014 09:49 PM | Show all posts


~ sedih 25dec tahun lepas kereta aku ni dah kena curik masa parking kat damansara....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2014 11:14 PM | Show all posts
nasihat aku pd rakan-rakan dkt sini,tak kira kereta apa sekalipun yg kita pakai~ tolonglah pasang alat keselamatan tambahan~ bila dah hilang proses utk dptkan insuran paling koman pun 6 bulan~
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2014 04:14 PM | Show all posts
zvicmorrow posted on 26-2-2014 11:14 PM
nasihat aku pd rakan-rakan dkt sini,tak kira kereta apa sekalipun yg kita pakai~ tolonglah pasang al ...

bukan rezeki bro....bertabah la....kawan hilang moto pun sakit hati tak sudah tapi redha aja la dah la insurans tak dapat

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2014 12:28 AM | Show all posts
xpdckelate posted on 28-2-2014 04:14 PM
bukan rezeki bro....bertabah la....kawan hilang moto pun sakit hati tak sudah tapi redha aja la da ...

memang tabah~ cuma terkesima sikit .....hutang tinggal 3 ribu sahaja...

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.606651 second(s), 53 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list