CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 220649|Reply: 903

[BEST]Tetamu Tak Diundang- Volume 2 - KAULAT.

  [Copy link]
Post time 3-12-2012 11:12 AM | Show all posts |Read mode
Assalammualaikum...
Memandangkan Thread "Tetamu Tak Diundang", thread 1
telah sampai ke 100 pages...
maka saya dengan ini membuka bagi kesinambungan dalam volume 2..

Sehubungan dengan itu..Pengalaman..Pendapat serta Komen anda amat di hargai disini..serta dialu-alukan bagi forumer-forumer baru untuk bercerita disini tiada batasan samaada anda forumer baru,lama atau sesekali on line asalkan anda mempunyai pengalaman untuk dikongsi

Pada pengunjung-pengunjung baru...anda boleh melayari "Tetamu Tak Diundang", thread 1 bagi melihat dan
membaca semua cerita2 dan pengalaman forumer lain..
selamat berkongsi dan melayari
"Tetamu Tak Diundang"...

Bagi forumer2 yang mahu membaca pengalaman serta cerita2 yang lepas sila kunjungi
ataupun click link dibawah...link ini adalah pautan bagi "Tetamu Tak Diundang Volume 1"'

http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=602906&extra=page%3D1
Last edited by medangmru on 4-11-2013 06:16 PM

Rate

1

View Rating Log

Related collections:

  • · Angker|Threads: 4, Subscribe: 0
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 11:16 AM | Show all posts
hoyeah,,hoyeaaah,,, chek in
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 11:17 AM | Show all posts
bang kaulat.. letak link umah pertama kat post abang ni...  senang orang nak bukak nanti tak payah selak2 page belakang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 11:29 AM | Show all posts
hest posted on 3-12-2012 11:17 AM
bang kaulat.. letak link umah pertama kat post abang ni...  senang orang nak bukak nanti tak payah s ...

sorry laa hest..camne nak buat...tak cukup terer laa bab2 nii...
tolong bolee...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 11:35 AM | Show all posts
tahniah... harus juga selak rumah lama balik sebab ada petua-petua dan ilmu-ilmu yang en kaulat, chefmizan dan kawan-kawan lain bagi tak di salin lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 11:39 AM | Show all posts
gedget81 posted on 3-12-2012 11:35 AM
tahniah... harus juga selak rumah lama balik sebab ada petua-petua dan ilmu-ilmu yang en kaulat, che ...

ya Allah bagusnya.. nanti tepek kat sini tau... paste kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 11:43 AM | Show all posts
pape hal, check in dulu....tahniah bro kaulat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 11:45 AM | Show all posts
edoraixora posted on 3-12-2012 11:43 AM
pape hal, check in dulu....tahniah bro kaulat

kedatangan dialau2kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 11:48 AM | Show all posts
KAULAT posted on 3-12-2012 11:29 AM
sorry laa hest..camne nak buat...tak cukup terer laa bab2 nii...
tolong bolee...

bro gi kt tred yg 1st tu, pastu copy url die....then paste kn kt 1st post tred yg ni.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 12:27 PM | Show all posts
edoraixora posted on 3-12-2012 11:48 AM
bro gi kt tred yg 1st tu, pastu copy url die....then paste kn kt 1st post tred yg ni.


ok dah...terima kasih... Last edited by KAULAT on 3-12-2012 12:37 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 12:32 PM | Show all posts
test2...test2
Last edited by KAULAT on 3-12-2012 12:36 PM

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 12:43 PM | Show all posts
cek in jgk..heheh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 01:00 PM | Show all posts

assalamualaikum...

sebelum nie saya pembaca setia je kat thread nie.. dari volume 1 dan skang dah ke volume 2..
cite korang mmg best.. saya da gak cite2 tetamu tak diundang nie.. tp sblm tue nak tny korang la..
korang penah x kena dalam 1 ari da 3 benda ganggu korang...

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 01:02 PM | Show all posts
wahhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 01:31 PM | Show all posts
hest posted on 3-12-2012 11:39 AM
ya Allah bagusnya.. nanti tepek kat sini tau... paste kat sini

in sya Allah.. kalau ada masa lah.. 100 pages tu nak kena belek hee hee

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 01:34 PM | Show all posts
lan_jmy posted on 3-12-2012 01:00 PM
assalamualaikum...

sebelum nie saya pembaca setia je kat thread nie.. dari volume 1 dan skang  ...

selamat melayari "Tetamu tak Diundang",lan_jmy..

lan...ikut pengalaman saya bukan 3 kali gangguan jee...
lebih pun penah lan...masa saya masuk hutan dulu..

so lan kongsi kat sini yee...cerita laa...
ni first story ni kat rumah baru niii....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 01:35 PM | Show all posts
gedget81 posted on 3-12-2012 01:31 PM
in sya Allah.. kalau ada masa lah.. 100 pages tu nak kena belek hee hee

in sya Allah....hmmm perkatan sebenar ucap In Sya Allah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 01:37 PM | Show all posts
check in..check in..SR je.tp nak gak menempel..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 01:39 PM | Show all posts
congrats ngan umah baru... mmm.... rasanyer mcm byk gak tertinggal bagi tacang kat thread lama TT.... insya-allah akan diusahakan pemberian tacang tersebut lam masa terdekat.. maap atas kesulitan ek...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 01:43 PM | Show all posts
Assalamualaikum w.b.t...
Chefmizan nak check in ni..
Ada kosong lagi tak?
hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 10:34 AM GMT+8 , Processed in 0.090625 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list