CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 16841|Reply: 20

Thread borak board gambar kenderaan & pengangkutan

[Copy link]
Post time 17-10-2012 03:53 PM | Show all posts |Read mode

Selamat datang ke Board Gambar Kenderaan & Pengangkutan.

Marilah kita berkongsi2 melihat gambar2 kenderaan. Kalau korang ada gambar kenderaan sendiri terutama yg telah di modifikasi lagi baik kalau boleh kita sama2 berkongsi menikmatinya keindahannya.









Credit to Paul Tan. Ni salah satu kereta idaman aku tapi buat masa ni aku belum mampu lagi walaupun bukan kereta yg mahal pun

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2012 04:05 PM | Show all posts
Cuba la post gambar keta Koran Kat sini.Boleh cuci mata
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 02:57 AM | Show all posts

Hmmm...



Bagi aku kalau tak dapat nak sambar Inspira dapat Preve' pong jadi lar... Tapi memang berkenan gak lar kat Inspira ni...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2013 11:28 PM | Show all posts
Sekarang kereta idaman aku dah bertukar kpd honda civic hybrid. Insyaallah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 02:00 PM | Show all posts
AceHand posted on 16-3-2013 02:57 AM
Bagi aku kalau tak dapat nak sambar Inspira dapat Preve' pong jadi lar... Tapi memang berkenan g ...

ape bare layan preve',baek layan vios si dugong,hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 02:04 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-4-2013 09:55 AM | Show all posts
syedhafiz1234 posted on 17-10-2012 04:05 PM
Cuba la post gambar keta Koran Kat sini.Boleh cuci mata

Our Peugeot 207 SV...
Sayangnya tk bole nk tukar apa2 aksesori... selagi ada warranty! So lupakan je la impian nk tukar sportrim tu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2013 11:42 AM | Show all posts
BlueRose99 posted on 30-4-2013 09:55 AM
Our Peugeot 207 SV...
Sayangnya tk bole nk tukar apa2 aksesori... selagi ada warranty! So lupaka ...

kalo sport rim tu boleh je akak blue..dun worry,ni kalo tukar lagi bertambah cun singa SV ni hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2013 11:46 AM | Show all posts
meh kita layan kete oldskool..
datsun 510...........ekekeke





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2013 10:28 AM | Show all posts
keta ku dulu seperti inilah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2013 10:29 AM | Show all posts
Nissan Bluebird U12

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 12:07 PM | Show all posts
ejai601 posted on 30-4-2013 11:42 AM
kalo sport rim tu boleh je akak blue..dun worry,ni kalo tukar lagi bertambah cun singa SV ni heheh ...

Yup! Btl! Sportrim still bole tukar... sediakn 'ongkos'nya je la kn?!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2014 03:22 AM | Show all posts

Errr...

BlueRose99 posted on 17-5-2013 12:07 PM
Yup! Btl! Sportrim still bole tukar... sediakn 'ongkos'nya je la kn?!



Mana gambar terbaru dengang sport rim baru...? Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2014 10:39 PM | Show all posts
Mana gambar kereta terbaru kawan2?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2014 02:20 AM | Show all posts
kalau tak dak keta nak post apa....? post motor buruk boleh......?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2014 10:44 AM | Show all posts
addybaling posted on 4-8-2014 02:20 AM
kalau tak dak keta nak post apa....? post motor buruk boleh......?

Boleh, motor pun sejenis kenderaan utk pengangkutan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2014 08:46 PM | Show all posts
assaffah posted on 4-8-2014 10:44 AM
Boleh, motor pun sejenis kenderaan utk pengangkutan

motor ku adalah lebih kurang sahabat ku...,setiap hari aku p kerja dengannya.....,kemana saja aku denganya...,aku sayang dia....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-8-2014 05:39 PM | Show all posts
Semoga berbahagia sentiasa bersamanya!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2014 04:12 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2014 04:13 PM | Show all posts
Eh nape kat sini aku leh post image tapi kat thread tak bole pulaks
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 01:07 AM GMT+8 , Processed in 0.152290 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list