CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 248479|Reply: 2868

[GAME] ~~ jom SKODENG ORANG BAWAH ~~

    [Copy link]
Post time 8-6-2012 02:09 AM | Show all posts |Read mode
GAME < Skodeng Orang Bawah >


"ok...angel amik konsep game ni dari thread GAME Person Below Me kat bod borak....game ni mudah je...angel akan terangkan secara ringkas...

angel akan mulerkan game ni dengan satu kenyataan tentang poremer yg bakal membalas posting angel tu (orang di bawah/pemain ke-2)....pemain ke-2 plak PERLU menjawab kenyataan yg angel buat tu sama ada benar atau tidak benar...kemudian pemain ke-2 PERLU membuat satu kenyataan baru tentang orang di bawahnyer plak (pemain ke-3) dan begitulah seterusnyer....

dalam setiap posting cumer perlu buat 2 perkara jeh iaitu :

1 - jawab soklan orang di atas kiter (kalo posting kiter no 12, jawab ar soklan posting ke-11..jgn jawab soklan posting ke-10 plak)

2 - soal orang di bawah kiter :cak::devil:

kredit kepada emiko sbb bg kebenaran utk angel pinjam idea thread dia ni n ...:tq::tq:

ok...jom kiter men game ni sambil bergurau mesra dgn statement2 yg dibuat...asalkan tak melampaui batasan....kalo nak berborak pon sila borak2 dlm bentuk game Skodeng Orang Bawah....tenkiu...:tq:

angel akan mulerkan dulu....okeh....utk sumer....enjoy!!"

cedok idea dari thread Kedah, Perlis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-6-2012 02:10 AM | Show all posts
orang kat bawah ni buat apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2012 02:12 AM | Show all posts
dah nak tidor

orang kat bawah ni...tdo pakai selimut x?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2012 05:07 PM | Show all posts
Semalam tidoq pakai selimut.. manyak sejuk ooo

orang kat bawah nie bt apa ptg2?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 04:47 PM | Show all posts
petang2 lepak smbil main2 dgn kucin je...

Orang Bawah asal dari mana???
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2012 03:35 PM | Show all posts
penang....

OB suka main game x?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-6-2012 05:27 PM | Show all posts
Suka main game...

Orang kat bawah nie nanti nak buat apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-6-2012 08:47 PM | Show all posts
baru lepas makan nasi goreng daging

Orang kat bawah nie suka makan mlm x?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2012 12:03 PM | Show all posts
eh mestila suka.. xkirala makan malam ke siang

Orang bawah rasa orang atas saya ni kiut tak? (err bole ke macam ni?)
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2012 03:05 PM | Show all posts
kiut jugak kot

orang kat bawah penah pakai baju terbalik x?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2012 03:15 PM | Show all posts
pernah.....

orang kat bawah cuti hari ini buat apa?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2012 09:18 AM | Show all posts
ade buat ape pun...dok umah, relax...

orang kat bawah, ari xkuar jalan-jalan ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2012 08:06 PM | Show all posts
Tak p mana pon.. ari nie tak cuti pon..

Orang kat bawah, dah kawin belum?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2012 12:34 AM | Show all posts
belum....

orang kat bawah suka makan apa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 09:58 AM | Show all posts
tomyam...nyam nyam.....

orang kat bawah jom kita main pingpong?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2012 10:29 AM | Show all posts
tak reti

org kat bawah dgr lagu aper tue?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2012 04:01 PM | Show all posts
lagu...? dengar lagu dlm keta tadi...byk lagu..tp dah tak ingat...

org kat bawah keluar jenjalan ke ari ni...?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 10:32 AM | Show all posts
xg jln mane2 kot..dok opis je lah..leh relax...

ape plan orang kat bawah ri ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 11:56 AM | Show all posts
nk nengok MKR n MCS
OB rajin masak ker?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 01:21 PM | Show all posts
xde le rajin..ikut mood jer..bila rajin, msk spesel sket..bila M datang, beli jer...

orang bawah suka bace novel tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 09:24 PM GMT+8 , Processed in 0.068392 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list