CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: RED 666

Kerjaya Apa Paling Menjamin Masa Depan Di Malaysia?

  [Copy link]
Post time 25-4-2012 11:17 AM | Show all posts
kalau lebih dari 4k pulak dgn duk rumah saja cemana?...cak buatla freelance...tp keje k ...
noor2 Post at 25-4-2012 11:11



   nnti leh la wat pinjaman
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 11:18 AM | Show all posts
aku tidak buat apa2an seh..
cak! Post at 25-4-2012 11:16 AM


kaget....segimana status kamu boleh invisible iye?....saya kagum dan mahu mendapat hak keistimewaan yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:19 AM | Show all posts
freelance mendigitize plan ke nor?
cak! Post at 25-4-2012 11:16



selama keja takkan kita tak jumpa ramai org dari situ ambikla kesempatan..cak bidang apa? ikut bidang masing2  la cak..tak retila noor nak terangkan kat sini...  





haaa citerbab lain: yang berniaga burger bakar tu pun..lagi hebat...kan ada topik dia dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:20 AM | Show all posts
nnti leh la wat pinjaman
tuan_wu Post at 25-4-2012 11:17



eh wu...jom sembang sanalah...








k.noor nak mandi dulu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:29 AM | Show all posts
...orang bayar lebih ...kenala keje lebih....nak mapoh pun bukan dapat buta2 aja..be ...
noor2 Post at 25-4-2012 11:15


nak tekan remote tu pun memerlukan tenaga ya amat okes?
telentang keje nak beli DVD boxset desperate housewives
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:38 AM | Show all posts
berangan untuk miliki no-frills beach resorts...ada bbrp pintu pun dah cukup
(hanya mampu berangan sajalah takat ni...maklumlah kita tak mengangkang mana lah nak dpt 200k seminggu )
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-4-2012 11:39 AM | Show all posts
cer you fikir? apa yg kerani ni boleh buat?
mbhcsf Post at 25-4-2012 10:58



As good as you in bed, or maybe even better?



















Lariiiiii.... I know , i know.....tak soleh...bla bla bla.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:42 AM | Show all posts
Reply 107# stinger_attack


    Jangan kurang ajar sangat boleh tak. hari hari tangan tu taip dosa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 11:42 AM | Show all posts
berangan untuk miliki no-frills beach resorts...ada bbrp pintu pun dah cukup
(hanya mampu berang ...
hzln Post at 25-4-2012 11:38


Kalau setakat kau yang ngangkang..jangan cakap 200 k a week mek...orang campak rm 200 kau dah patut happy beyond words........



















Lariiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:42 AM | Show all posts
mungkin si boyan temasek ini tertelan obat gegat pagi tadi....sungguh aktif meloncat2 merata2 thread
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:44 AM | Show all posts
Reply  stinger_attack


    Jangan kurang ajar sangat boleh tak. hari hari tangan tu taip dosa.
mbhcsf Post at 25-4-2012 11:42


Apa kerani itu boleh buat...ayat less kurang ajar....I guess?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:44 AM | Show all posts
jual kepakaran, contoh cam komposer lagu. buat kerja kat umah pastu jual lagu.masyuk gak. yang penting banyak masa terluang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:46 AM | Show all posts
Post Last Edit by mbhcsf at 25-4-2012 11:47
Apa kerani itu boleh buat...ayat less kurang ajar....I guess?
stinger_attack Post at 25-4-2012 11:44



    sepatutnya ayat tu dibaca - apa (lagi) kerani itu boleh buat (untuk menambah pendapatan)


   you know what , i am unwell today, tak der masa bertunyai dengan you.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:46 AM | Show all posts
nak try buat survey skittt, kerja apa yg korang rasa paling menjamin masa depan kat malaysia ni.

...
RED 666 Post at 25-4-2012 03:00



    pendakwah bebas.... charge satu sesi berdakwah rm1000 at least...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:47 AM | Show all posts
apa yg dimaksudkan dengan menjaminmasa depan?

adakah dengan jadi kaya akan terjamin? ya kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:49 AM | Show all posts
Zahida Rafik dah tunjukkan teladan kan..jadi mintak la nasihat dia.. Berlakon x banyak tapi masyukkk... yg lain berlakon berkilo2 apa ada...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 11:51 AM | Show all posts
sepatutnya ayat tu dibaca - apa (lagi) kerani itu boleh buat (untuk menambah pendapatan)
...
mbhcsf Post at 25-4-2012 11:46


Sakit itu juga nikmat TUHAN tau......bukan sakit sebagai alasan untuk kita tidak boleh jadi productive...

Kau bukan sakit sebab rindu seseorang kan,kan?
















Lariiiiiiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:52 AM | Show all posts
pendakwah bebas.... charge satu sesi berdakwah rm1000 at least...
~anya~ Post at 25-4-2012 11:46



   ayah pin dulu pun boleh bina kawasan dia dan teko besar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:52 AM | Show all posts
apa yg dimaksudkan dengan menjaminmasa depan?

adakah dengan jadi kaya akan terjamin? ya kah?
mbhcsf Post at 25-4-2012 11:47



Kau ambik gaji tak tiap bulan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:54 AM | Show all posts
ayah pin dulu pun boleh bina kawasan dia dan teko besar tu..
noor2 Post at 25-4-2012 11:52



    kan... betul tak?.. boleh tubuh kerajaan langit tau....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 09:05 PM GMT+8 , Processed in 0.070791 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list