CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: RED 666

Kerjaya Apa Paling Menjamin Masa Depan Di Malaysia?

  [Copy link]
Post time 25-4-2012 11:04 AM | Show all posts
seram sejuk tangannya...itupon andai muka dia tasty lah...andai muka ...
C.K Post at 25-4-2012 11:03



    Pi Em pun loya nak jumpa hang!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 11:07 AM | Show all posts
pasang pendinding apa nok? jgn tersilap mintak kat jin sudah..syirik khurafat
cak! Post at 25-4-2012 11:03



   jgn laa pendinding hitam... tuh bukan makin maju meniaga.. itu lama jadi pelingkup meniaga... pendinding ayat2 suci jah.... pepagi pasang laa kawasan meniaga dengan alunan ayat2 quran sambil ikut bacaan.... insyallah... ko cer tgk kedai mamak yg islam laa dalam kul 6 pagi- 7 pagi.... itu lah pendinding dan pelaris...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:07 AM | Show all posts
Pi Em pun loya nak jumpa hang!!!
mallcop Post at 25-4-2012 11:04 AM


udahnya rupa paras sumbang kera siapa tidak loya....bercita2 pula dia itu mahu jadi coffee boy
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:07 AM | Show all posts
tp kalau duk rumah gaji lebih rm3k lagi best kan......mandi tido sesuka hati asalkan keja ...
noor2 Post at 25-4-2012 11:04



    gaji nor dah cecah 3k ke..memang aman aman saja kalo gaji dah smpai 3k
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:09 AM | Show all posts
Reply 79# totokreturn



jauh bonar hang nk anta cetak


nk tggu die come back sini..perhimpunan pon xabis  hahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:09 AM | Show all posts
jgn laa pendinding hitam... tuh bukan makin maju meniaga.. itu lama jadi pelingkup meniaga. ...
totokreturn Post at 25-4-2012 11:07


syukur..itu yg kita mau..


    tok..ko ada bisnes baik ke..nak join sekaki
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-4-2012 11:10 AM | Show all posts
keje aku tadak mslah pe pon,x yah nk pikir mslah berat...cuti ka!! MC ka!!!...sume jln..
p my asben...brniaga bnyk pesaingn...
mslah org dengki..trutama org melayu x bley tngok bangsa sndri maju..mula ler idop x senang..kena kn org sna sni..brniaga ngn cina best,prsaingn hebat..(inilah yg asben aku alami)


penah niaga dulu, pernah rasa apa yg hubby u rasa .. paling obvious bangsa cina mmg takkan support kita melayu yg niaga mereka buat tak tahu apa yg kita juai malah takmo pandang pun apa yg kita offer itulah cina .. melayu plak ramai sokong dan ada pulak yg dengki .. yg nyokong lagi ramai sebenarnya biasa la tak semua berhati mulia.. Sekarang nak niaga susah sebab persaingan amat tinggi kena ada produk yg berlainan dari biasa dan kena kreatif sebab pelanggan makin byk pilihan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:11 AM | Show all posts
syukur..itu yg kita mau..


    tok..ko ada bisnes baik ke..nak join sekaki
cak! Post at 25-4-2012 11:09 AM


gimana kamu invisiblekan status online/offline itu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 11:11 AM | Show all posts
gaji nor dah cecah 3k ke..memang aman aman saja kalo gaji dah smpai 3k
cak! Post at 25-4-2012 11:07



  kalau lebih dari 4k pulak dgn duk rumah saja cemana?...cak buatla freelance...tp keje kita kena baguslah...noor tak suka demand...tp biar org tetapkan nilai keje kita....






takkan nak heboh pasal gaji kat sini...ishh cak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:11 AM | Show all posts
kerjaya sendiri dgn berniaga 1 kategori kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:11 AM | Show all posts
udahnya rupa paras sumbang kera  siapa tidak loya....bercita2 pula dia itu mahu jadi coffee bo ...
C.K Post at 25-4-2012 11:07



    tak pe. Cita2 nak jadi coffee boy tu memang bagus! Tapi nun kat kedai mamak atau kedai apek ah seng hokeh! Daripada guna Indong bangsat merempat yang asyik tuduh orang Malaysia  ke hulu tuduh ke hilir , baik orang tempatan!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:12 AM | Show all posts
ha ...tu memang best....asalkan duit tetap masuk...kalau dapat panggilan pi mana2 semua dep ...
noor2 Post at 25-4-2012 11:02

Tau takpa..
Dok umah layan dvd seround
Time pi site keje cam nok mapoh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:13 AM | Show all posts
bnyk je amalan2 yg bole diceduk dr tenet klu nk pasang pendinding...klu nk lebih afdal pi la jumpa imam kawasan rumah sndri...bole face2face..hati ke hati...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:13 AM | Show all posts
tak pe. Cita2 nak jadi coffee boy tu memang bagus! Tapi nun kat kedai mamak atau kedai ape ...
mallcop Post at 25-4-2012 11:11 AM


hinalah andai cita2 jadi coffee boy untuk ditala....itu yang benarnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:14 AM | Show all posts
Reply  totokreturn



jauh bonar hang nk anta cetak


nk tggu die come back sini..perh ...
angura Post at 25-4-2012 11:09



   nak murah dan dekat.... thailand pun bleh.. kualiti pun cantik... indon pun murah, tapi kualiti kureng skit laa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:15 AM | Show all posts
syukur..itu yg kita mau..


    tok..ko ada bisnes baik ke..nak join sekaki
cak! Post at 25-4-2012 11:09



   bisnes yg baik adalah bisnes titik peluh sendiri, jatuh bangun dan pengalaman adalah sendiri.... share2 nih kemudian hari pasti bergaduh dan berpecah.. tak sampai nak turun kat anak cucu cicit....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 11:15 AM | Show all posts
Tau takpa..
Dok umah layan dvd seround
Time pi site keje cam nok mapoh
kekure Post at 25-4-2012 11:12



...orang bayar lebih ...kenala keje lebih....nak mapoh pun bukan dapat buta2 aja..berbaloilah kan..lepas duk umah melayan dvd
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:16 AM | Show all posts
kalau lebih dari 4k pulak dgn duk rumah saja cemana?...cak buatla freelance...tp keje k ...
noor2 Post at 25-4-2012 11:11



    freelance mendigitize plan ke nor?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:16 AM | Show all posts
gimana kamu invisiblekan status online/offline itu?
C.K Post at 25-4-2012 11:11



    aku tidak buat apa2an seh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 11:17 AM | Show all posts
hinalah andai cita2 jadi coffee boy untuk ditala....itu yang benarnya
C.K Post at 25-4-2012 11:13


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.072575 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list