CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: RED 666

Kerjaya Apa Paling Menjamin Masa Depan Di Malaysia?

  [Copy link]
Post time 25-4-2012 08:51 AM | Show all posts
Dan anak2 menteri boleh berpoya2 dengan artis dan harta bapak menteri.
maizana Post at 25-4-2012 08:48


I sense jealousy here........

Anyway...shooter cebuk potty aku rosak cik Mai...need replacement....any suggestion?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 08:53 AM | Show all posts
setuju sgt result keputusan poll diatas.. kalau keje company besar besar bermula kerani cabuk pun In ...
botolair Post at 25-4-2012 08:22



Mak I hanya duduk rumah dan tak buat apa2 pun leh dapat more than 1500 a month.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 08:59 AM | Show all posts
Mak I hanya duduk rumah dan tak buat apa2 pun leh dapat more than 1500 a month.
maizana Post at 25-4-2012 08:53


Pimp kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:11 AM | Show all posts
aku lebih suka kerja kompeni swasta yg bertaraf antarabangsa...sbb bnyk peluang kenaikan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:11 AM | Show all posts
bg bed mgkn swasta kampeni beso ehehhe.. insyaAllah kalo keje bebetoi dptlah bertahan hingga ke pencen...


fatehana we're looking for youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:25 AM | Show all posts
aku vote swasta (kompeni besar)

development opportunity byk, pastu gaji revise every year (walopun kekadang semput jek kenaikan), period utk career ladder progression pun reasonable, pay and rewards is according to performance..bla bla bla...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-4-2012 09:25 AM | Show all posts
jadi AGONG la..duduk je goyang perut kt istana.....dh mati nnti leh kapan ngan kain songket paling mahal
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:26 AM | Show all posts
Aku buat bisnes jual beli tanah jer . Tak payah bukak kedai atau office pun .

Beli mana2 lot tana ...
janggutmuda Post at 25-4-2012 08:06



   jual batik untung banyak dak..??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 09:28 AM | Show all posts
mula2 pegi jumpa wartawan pastuh tangkap gambar pakai bikini tepi kolam renang, masuk majalah mangga, nanti persidangan menteri2 UMNO ada sesi khas menganalisa majalah mangga dan memilih ciki2 yg dirasakan sesuai untuk dijadikan pemuas nafsu...

nanti bleh laa dapat gaji 200k seminggu jadi ciki menteri.... lagik untung....kangkang jerkk, pastuh cucuk laa botox2 sket...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:30 AM | Show all posts
jual tudung bawal pun leh jd jutawan,, iklan bersepah kat cari
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:33 AM | Show all posts
bagi aku, sudah tentulah kerja gomen! gaji besar, elaun banyak, dapat pencen dan bonus 2 bulan!


sama ada tt belum pernah keje gomen atau belum pernah keje swasta yg besar2..belum grad eh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:38 AM | Show all posts
kerjaya politik la...
sedangkan lembu peliharaan org politik pn bleh dok kondo..
tu blom tuan nye lg..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:42 AM | Show all posts
bagi aku, sudah tentulah kerja gomen! gaji besar, elaun banyak, dapat pencen dan bonus 2 bulan!

you gotta be kidding
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:46 AM | Show all posts
of cos meniaga
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:48 AM | Show all posts
keje gomen+keje part time
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:51 AM | Show all posts
jadi ketua cawangan pun dah MANTOPS!!!!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2012 09:54 AM | Show all posts
kerja gomen mmg jamin masa depan tapi takkan kaya sampai bila2..
setakat cukup utk hidup
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:55 AM | Show all posts
keje gomen? apa istimewa nyer? gaji kecik..segala2 nye kecik..lg2 duk kl ni..org keje gomen la aku tgk antara termarhaen...yg lbh nyer? time apply loan saja..btw, nama pun loan..still xde kelebihan pd aku..lain la bank ckp - ooo..keje gomen eh? nak 50k..nah amik and tak yah bayo balik...ini br kelebihan...

pi spital..xde kelebihan pun..still kene beratur panjang2 mc org lain..sbb pencen saja? confirm ke hidup smpi lbh 55thn? ntah2 sbb desakan hidup ms muda2 ni..tak smpi umo 40 da stress kene kencing manis,darah tggi sakit jantung..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 10:00 AM | Show all posts
bela lembu untung.... leh beli kondo merata2 seluruh donia...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 10:05 AM | Show all posts
bela lombuu, jual beli kapal selam, buat pkfz, ni manyak untun wooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 09:09 AM GMT+8 , Processed in 0.099765 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list