CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: KelisaSilver

Penyanyi akui ada anak kini berusia lapan tahun hasil perkongsian hidup dengan a

  [Copy link]
Post time 23-1-2012 11:25 AM | Show all posts
bile diorg ni kawen sbnanye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 11:38 AM | Show all posts
Aneh gila cerita ni. Ni yang buat aku rasa nak mencarut je kat betina ni! {:1_270:}
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 11:46 AM | Show all posts
arwah pun dah tak ada utk mempertahankan dirinya. tak taukah erema benda ini akan menyebabkan persepsi buruk masyarakat terhadap anaknya. Kesian, mesti ada rakan atau guru disekolah pandang serong padanya. Dahlah gambar anaknya tersebar di akhbar
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 12:05 PM | Show all posts
nk ckp kang bnda x pasti jd fitnah plak. aiyoooo naper la berani bukak aib sendiri ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 12:14 PM | Show all posts
Org tu dah jadik arwah pun, yg si bekas bini tak abih2 keluarkan aib aarwah. apa punya betina la

Yg aku kesian, nasib dan maruah si anak di mata masyarakat. Kenapa perlu si betina tu nak heboh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 12:28 PM | Show all posts

ni pic anak dier....mmg tol anak dia dlm paper ckp 8 thn

citer nih dah ade kt thread lame
http://mforum.cari.com.my/viewth ... ht=erema&page=5
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 12:59 PM | Show all posts
budak tu pewaris hak cipta lirik lagu seri bayu... mau tak nak mengaku....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 01:16 PM | Show all posts
sapa2 yg kenal erema ni, suruh la dia baca thread ni kt porem cari ni
supaya dia tahu betapa bodohnya dia kerana memberi statement2 yg agak kurang logik dr segi akalnya sbb sheols kawen dgn arwah ms thn 2006 dan skang ada anak berumur 8 tahun??
apa ke sundalnya erema nih?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 01:48 PM | Show all posts
saje laa tu nak buat kontrobasi sbb nk naikkan nama balik..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 01:52 PM | Show all posts
Maybe dia dah kawin b4 jadi artis dan arwah belum sakit lg.
Bila dah glamer, baru buat lakonan nika ...
kaogi Post at 23-1-2012 09:12



   suruh jadik pelakon laaaa...leh belakon nikah byk2 kali...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 04:28 PM | Show all posts
one day the truth will come out
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 04:32 PM | Show all posts
budak tu pewaris hak cipta lirik lagu seri bayu... mau tak nak mengaku....
pengimbas Post at 23-1-2012 12:59


itu yg sebenarnya..
tetapi kalo btl lah itu anak arwah n erema n based on tarikh perkahwinan serta umur anak yg meragukan, rasanya tetap xkan dpt walo sesen pun royalti/harta arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 04:38 PM | Show all posts
Udah statemnt rupe johan raja lawak lak..sy nikahi ozlyn 5 tahun yang lalu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 04:48 PM | Show all posts
Reply 67# pengimbas


   ada few kerauguan yang timbul.. anak tu anak yang sah taraf atau tidak?
kalau tidak saf taraf, rasa rasanya tak dapat sesen pon royalti dari harta pusaka lagu2 si arwah..

second tujuan sebenar minah ni gi buat exposure.. eh hello... hampir 99% org tak tahu...sekarang ni rata riti org jadi tahu pasal hal ini... apa motif sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 04:56 PM | Show all posts
erema kalo nyanyi bkn sedap pun sorenya.......
stok2  klon mek iti ja pun.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 04:58 PM | Show all posts

Penyanyi akui ada anak kini berusia lapan tahun hasil perkongsian hidup dengan a

Xde sedara or kwn2 yg kenal erema nak clarify benda ni?


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 06:15 PM | Show all posts
Reply 66# niniewawaa


    tapi muka budak tu ngan arwah samelaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 06:15 PM | Show all posts
wei, tutup je lah thread ni. arwah dah x de. x baik sebarkan aib/ rahsia org.. :@
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 07:01 PM | Show all posts
ntah ape la motep pompuan ni
ckp belit2.
dulu lain, skrg lain.
1 je stetment yg sama, nk ckp dielah paling tseksa dan tseksa dan tseksa lg zahir dan batin.choyyy sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2012 08:28 PM | Show all posts
sian kat anak dia tu la....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 08:10 PM GMT+8 , Processed in 0.090457 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list