CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: medangtamang

Kad points stesen minyak petrol (SMILES, Mesra, Bonus Link, BHP e-Card)

[Copy link]
Post time 26-12-2017 07:39 AM | Show all posts
aku semua kad pun ada, tapi setiap masa pergi isi minyak lupa tunjuk kad tu, rugi register tapi x guna... hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2017 06:16 PM | Show all posts
kad petronas ade expired date... tu yg potong stim je dah penak2 kumpul mato ganjare, abeh gitu je....
contest pun byok tapi jgn lah risau takkan penoh menang punyo.... yg menang kroni2 dio je....
sakit hati aq pikir hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2017 06:36 PM | Show all posts
Amerikamung replied at 26-12-2017 06:16 PM
kad petronas ade expired date... tu yg potong stim je dah penak2 kumpul mato ganjare, abeh gitu je.. ...

hahahaahaha manew2 stesen pun adew yg kad loyalty diew expired ...
kalau masuk contest besar2 tuew jgn mngharap sgt lah bolew menang wehhh haha
tapi antara petronas dgn shll, akue lagi sukew isik shll cumew point dia tu slalu offline

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 10:02 PM | Show all posts
suke guna petronas sbb poin byk boleh dpt
lagipn kalau guna kad kredit cimb, boleh dpt 7% cashback tu yg bestnye
byr on the spot dpt lagi dividen... jimat sgt2...
kalau contest tu, petronas byk contest kecik n besar... menang air kotak je hari tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 10:20 PM | Show all posts
Lovelyrend replied at 26-12-2017 07:24 AM
aku tengok kad mesra ni macam ada promotion, tapi aku belum register lagi, ramai orang guna petroans ...

mesti la rmai org yg dah guna.... apo laaa hahaha
ak sendiri dah register lama kot.. rugi kalau ko x register sbb dorg promo kaw2 skrg..
kalau pegi petronas, suke tgk brg2 kat kedai dia ape promo dorg ade
swipe beli brg pun dpt point
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 10:31 PM | Show all posts
Amerikamung replied at 26-12-2017 06:16 PM
kad petronas ade expired date... tu yg potong stim je dah penak2 kumpul mato ganjare, abeh gitu je.. ...

betul ah tu!!!! sokoong baik pakai kad petron je best sbb tade un expiry date ke ape
sy singgah petron beli nasi ayam dia sedap ahahahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-12-2017 10:36 PM | Show all posts
MarkReport replied at 26-12-2017 07:39 AM
aku semua kad pun ada, tapi setiap masa pergi isi minyak lupa tunjuk kad tu, rugi register tapi x gu ...

rugi kot kalau dah byk kli isi minyak tapi lupe nk tnjuk kad tu hahaaha kalau ak ade dgn ko, ak bagi je kad ak kat ko sruh swipe nak2 pulak kalau ko guna petronas skrg 1L 3 point tuuuu sape tak nak kan ?? hihihihihihi kalau ko ade gune petron pun ak bagi jgak kad ak nanti dah btul2 tak ade duit, ak redeem dua2 tempat perghhh manyak kaya hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2017 03:21 PM | Show all posts
isi minyak tu benda biasa je... x ada benda yg beza... siapa bawa kereta pun kena isi minyak... memang x blh buat apa juga..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2017 03:23 PM | Show all posts
Suriyani123 replied at 28-12-2017 10:31 PM
betul ah tu!!!! sokoong baik pakai kad petron je best sbb tade un expiry date ke ape
sy singgah p ...

rumah aku x ada petron... cuma shell dengan petronas. mcm mana ye? aku main isi je.. tengok yg mana aku lebih suka...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2017 11:13 AM | Show all posts
zaralove replied at 17-11-2011 09:50 PM
yer ke kad mesra petronas ada expired..herm, aku nye byk gak point sebb aku mmg guna petronas jer... ...

blh carry forward. x perlu risau pon... blh carry forward. aku pernah tanya dah... skrg tengah isi kat petronas... rasa mcm dpt pg jauh juga...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2017 11:16 AM | Show all posts
hassan.ablxy replied at 29-12-2017 03:23 PM
rumah aku x ada petron... cuma shell dengan petronas. mcm mana ye? aku main isi je.. tengok yg man ...

kalau nk petronas pun blh... janji dekat kat rumah... ada guna kad mesra x? blh dpt point lagi byk tu...aku dah mula collect awal2 lagi dah.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 07:42 AM | Show all posts
SitiAina replied at 30-12-2017 11:16 AM
kalau nk petronas pun blh... janji dekat kat rumah... ada guna kad mesra x? blh dpt point lagi byk ...

stuju, yg penting adalah kena dekat rumah petronas, jika kena pandu jauh, rugi minyak je,
aku tengok banyak petronas branches dekat rumah atau office, petronas branches paling banyak lagi compare dengan lain.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 07:54 AM | Show all posts
tatayoung replied at 28-12-2017 10:20 PM
mesti la rmai org yg dah guna.... apo laaa hahaha
ak sendiri dah register lama kot.. rugi kalau k ...

tapi masih boleh register kan? cuma point lewat kumpul sahaja, haha
yang 3 kali ganda itu promotion sampai bila? aku nk start kumpul banyak banyak point nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:29 PM GMT+8 , Processed in 0.063914 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list