CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 36272|Reply: 187

Fasha Sandha Pakai Topeng Beli Blackberry Bold 4 Di Pusat Maxis, KLCC

   Close [Copy link]
Post time 13-10-2011 11:25 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by tomet05 at 13-10-2011 11:27

Fasha Sandha Pakai Topeng Beli Blackberry Bold 4 Di Pusat Maxis, KLCC

Kredit Topap RotiKaya!!


Tengok, bunyi tajuk macam kami di’bayar oleh Maxis untuk mempromosikan Blackberry Bold 4. Sedangkan tidak, sedih hati ini. Seperti biasa, kita mulakan hari Khamis kita dengan kisah selebriti yang ringan supaya anda boleh fikirkan masalah lain yang lebih penting — seperti kerja.
Petang tadi, kami menerima satu SMS yang nampak tergesa gesa dari salah seorang pekerja di Pusat Maxis, KLCC yang nampak kelibat Fasha Sandha melangkah masuk.
Sebelum ini, sumber pernah bercerita yang Fasha Sandha kerap datang ke’sana bersama kekasih tanpa status Rizal Ashram (Jejai) tetapi hari ini jejaka idaman Malaya itu tidak kelihatan.
Sembang punya sembang, Fasha Sandha memberitahu kepada sumber yang Rizal Ashram sedang menanti di’kereta. Dan lebih menarik, Fasha Sandha hadir dengan bertopeng.

Menurut Fasha Sandha, beliau bukan suka suka memakai topeng itu ketika keluar hari ini tetapi adalah kerana mulut beliau kini mengalami kecederaan akibat jatuh ketika menjalani penggambaran.

Lasak juga adegan yang Fasha Sandha lakonkan sehingga pecah mulut di’buatnya. Semoga cepat sembuh dan sudah ada Blackberry Bold 4 baru, bila mahu sedekah BBM Pin kepada kami? Heh.

Nota Kaki : Kasih bertaut kembali kah ? Momod, kalau perlu merge, silakan. Jangan lahar tuan tanah.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2011 11:26 AM | Show all posts
gamba tak dak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:27 AM | Show all posts
mati mati aku ingat die pakai topeng ultraman ke, batman ke...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:29 AM | Show all posts
rupa topeng tuh camna..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:29 AM | Show all posts
agak2 dier pakai topeng aper yer? mickey mouse ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:31 AM | Show all posts
Sebelum ini, sumber pernah bercerita yang Fasha Sandha kerap datang ke’sana bersama kekasih tanpa status Rizal Ashram (Jejai) tetapi hari ini jejaka idaman Malaya itu tidak kelihatan.


satu malaya ker idamkan dier?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-10-2011 11:31 AM | Show all posts
kenapa aku rasa just facemask tutup mulut tu je? dorang ni kan suka ezegeret?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2011 11:35 AM | Show all posts
aku rasa facemask gak .. tapi yang berceria nih mungkin hyperbola ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2011 11:39 AM | Show all posts
biasa je la aku rasa cite nih.. klo aku demam pon kenkadang aku pakai gak mask nih, kang aku bersin2 menjangkit plak kat org lain
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:41 AM | Show all posts
igt dia pakai topeng atromen td..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:42 AM | Show all posts
Reply 7# cmf_pinkie


    aku pun rasa benda yang sama gak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:43 AM | Show all posts
Reply 4# eyradanira

aku pun tringin nak tau lagu mana rupa topeng dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:46 AM | Show all posts
Reply 12# mimi77

kita kena pakat2 tanya TT nih..bagi info xdetail
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:47 AM | Show all posts
Reply 7# cmf_pinkie

oooo..mask tu je ke...aku terbayangkan topeng mcm nie ha



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:50 AM | Show all posts
mungkin dia pakai mcmni

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:51 AM | Show all posts
Aku nampak dia kat KFC Ampang Point 2 weeks ago, tak pakai topeng, tak pakai mekap. Kemain lagi mamat jaga kaunter KFC tu melayan. Maybe masa tu mulut dia belum cedera kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2011 11:51 AM | Show all posts
org dh lama signup bold 4 dengan DG  
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:51 AM | Show all posts
wahhhhh...pasha n jejai dah bersama kembali ke????jejai jejai....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:51 AM | Show all posts
ingatkan topeng yg berupa-rupa tu tadi... cakaplah face mask yg mcm orang spital/doktor gigi pakai tu...........
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 11:52 AM | Show all posts
pinjam...bandi amuk...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 06:21 AM GMT+8 , Processed in 0.070027 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list