CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2051|Reply: 0

Hai-O Premium Beautiful Corset - STOCK CLEARANCE (RM1600 only!)

[Copy link]
Post time 12-8-2011 11:43 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by [Red^Ribbon] at 13-8-2011 00:39

  



Raya datang lagi!!!!!!!


Sape tak nak gorjes dan cantik dan meletup raya ni kan?
Jangan risau! Premium Beautiful Sedia Membantu!
Saya boleh bantu anda utk realisasikan impian anda iteewwwww!


The Famous.....HAI-O PREMIUM BEAUTIFUL SLIMMING & HEALTH CORSET


URGENT SALE!! STOCK CLEARANCE!! ORIGINAL SET FROM HAI-O!! SALE...SALE!!


NEVER been worn or use by anyone. Absolutely NEW unit!


For those who are looking for spare or replacement set of this Premium Beautiful without paying the actual price, this is your best chance. Grab it while stock last!


HURRY!! LIMITED STOCK AVAILABLE!! FIRST COME FIRST SERVE!!


Semua set adalah BARU dan DIJAMIN ORIGINAL, dan LIFETIME WARRANTY !! stok adalah terhad dan tinggal beberapa set saja lagi.


Available size :


1)  Complete Set NORMAL PRICE :  (RM2600) RM1600 ONLY!!!
BUT…IF YOU PAY CASH AND GET A COMPLETE SET, YOU WILL GET RM1000 DISCOUNT!!….YEEESSSS!!!RM 1000 OK…………..


Kenapa hanya jual COMPLETE SET?Keberkesan Premium Beautiful hanya dapat diukur sekiranya anda mengenakan complete set ye..kalau pakai separuh2 pon boleh, bukan takleh, tapi hasilnya kurang umpph! hehe..macam minum teh tak cukup gula


Pakai PB juga bukan hanya untuk nampak cantik, mau body menarik, asal pakai baju tu nampak terletak aje ye....tapi juga untuk kesihatan. Selain tu boleh membantu juga untuk
KURUSKAN BADAN! Sape tak nak cantik dan sehat kann??? !


Set ni
SET BARU dan datang bersekali dengan LIFETIME WARRANTY!


LIFETIME WARRANTYtu haperr????Anda akan dapat jaminan produk seumur hidup. Kalau rosak, terkoyak anda boleh hantar balik utk pihak HAI-O baiki dan ganti apa yg patut secara percuma! (tertakluk pada terma & syarat ye)



Reminder! Anda boleh request size apa yg anda mahu dan sy akan dptkan.
Cuma perlu beri ukuran badan berdasarkan:


1) Ukur lilit Breast (bhg breast paling padat)
2) Ukur lilit Bhg Bawah Breast
3) Pinggang (bhg paling ramping pd pinggang)
4) Punggung (bhg punggung paling padat)


* pastikan semua ukuran dalam cm.




Delivery will be using POSLAJU only. No COD. Just transfer the payment into my Maybank.


Let me know your adress then I will post the item to your place anywhere within Malaysia.


Interested?? Contact me as follows( for quick reply) atau leh PM sy ok! :
   
hPhone : 0192547005


Thank you for viewing my post.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 03:46 PM GMT+8 , Processed in 0.077768 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list