CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anieszack

RuMaH bErSaHur DAn Berbuka BerSaMa -vER 21..

 Close [Copy link]
Post time 19-7-2011 11:21 AM | Show all posts
siyes tak ingat plak name market tuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2011 11:22 AM | Show all posts
haaaaaaaa rasanya all food kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:22 AM | Show all posts
ok dpt dah whole foods
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:22 AM | Show all posts
depa suping kt whole food
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:23 AM | Show all posts
sgt tak bleh blah boleh beli lobster yg dah siap direbus lagik..
direbus dari fresh lobster dikupas siap.. gilalahh sini aje jual tak gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:26 AM | Show all posts
harga barang mentah mahal sangat ke skang neh...
alamak..wa nie bukannye tau..
nak kena start carik harga2 barang makanan {:3_84:}
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:28 AM | Show all posts
wa tau makan je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:30 AM | Show all posts
ada owg bg kuih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2011 11:32 AM | Show all posts
trasa ais kepal mahalnya..
mcm dulu takat 10 ringgit gen bleh dptkan ayam.. sayur n bawang
skunk ayam pong dah nak cecah 10 henggt sblh ape cer??
tak cmpor syur n bawang2 lagik
tp mls je nak amek taw psl rege neh nnt sakit ati
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:34 AM | Show all posts
mane nak carik link download movie ketika cinta bertasbih yang bagus?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:34 AM | Show all posts
gen jenis kalo dh sorong troli tesco tuh
gen akan susuri jln berliku dan berduri tu
trus menuju kt kawasan2 hot spot ehhehe
tak kira lah bape pong rege brg tu gen ttp amek dan beli
dan mls sebenarnya nak tgk rege
cam sos cili kan? tgk carik jumpe sos life tu trus amek dua botol
kicap trus amek sbotol .. megi trus amek 2 pek ke 1 pek ke
siyes kalo nak banding2 rege wt sakit ati dn rugi masa
kita nak cpt.. nak setel.. kalo nak bandg2 pong katakan
sos cili kt tesco mahal 20 sen dari sos cili kt giant
ko nak g giant plak semata2 nak beli sos cili yg lbh murah 20 sen?
duit minyak tenaga masa tak kira?

so that is wasted
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:35 AM | Show all posts
berikut luahan sowang suri rumah separuh masa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:36 AM | Show all posts
siyes wehh ais aku satu movie pong tak donlod lagik
tak reti la
asik kuar stu web yg soh aku sign in jah
pstu sengal..

nnt ajar la weh cemana tak reti neh sunggoh aku bongot sgt la tang neh
nape ntah payah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:41 AM | Show all posts
ko ais kapocino sok dah kawen nak beli brg dapur
takyah penin2 ko g kedai yg terdekat dgn ko ..
contoh cam aku dekat tesco
aku g sana skalik borong jah
kalo dua owang tu RM150 tu dlm tgn la
beli brg tu biar beso2 cam sabun basoh beli yg 3kg punya
minyak msk beli tong beso.. beras beli 10kg punya...

so nnt bulan dpn ko takyah nak borong lagik brg2 tu
slain berat ia mahal so ko dah save..
mcm kicap sos cili sos tiram sardin susu tin tu ko beli xtra
contoh bln neh ko beli brg2 tu bln dpn ko beli lagik tmbh biar ade spare kt umah
so takdelah ko kene merempit kt kdai runcit smata2 nak beli sos cili tuk cecah cekodok kan?

kalo brg2 syampoo neh mandian smer beli yg dabel pek punya .. takde mslh lah
syampoo takde ko beli la satu beso punya.. cuci muke pong beso punya
body foam tu beli dapel pek ubat gg brus gg pong dabel pek

time ko bujang mmg ko bleh survive sok dah kawen ko tak pk dah nak pki systema ke nak ubat gg pemutih ke hapa

colgate pek ijo atau biru slalu ade dable pek.. pstu brus gg oral b pong slalu ade dable pek
tibai jah mcm tu.. jimat pong jimat... dan tak penin paler bila pg2 nak brus gg ubat gg dah tinggal buih jah dlm tiub
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:44 AM | Show all posts
ok pnjg tak karangan aku
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:46 AM | Show all posts
wahhh gitu karangan utk wa...
wakakaka...macehhhh acik gennn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2011 11:47 AM | Show all posts
sat wa buat tutorial utk lu download movie..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:48 AM | Show all posts
aku neh tak la ade pengalaman byk tp owang kata aku suping neh ikot keperluan
RM150 tu quite penoh la troli aku tuh.. so dlm RM 150 tu stiap bulan aku dpt len2 brg
contoh kalo bulan neh aku dah suping brg mahal besar dan berat so aku kene tolak
napsu serakah aku tuk beli sos prego ke semekot ke..
so next month aku bleh beli mende2 gitu sbb dah kurang tang brg berat n mahal..
sbb tu kt umah sntiasa ada stok megi sos cili kicap susu pekat asam jawa garam gula

aku mmg pntg takde spare... kalo dah bukak satu garam msti kene ade spare satu lagik
kalo takde jadik glabah puyoh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:50 AM | Show all posts
mohtip acik??

kita sbaya hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 11:50 AM | Show all posts
siot siap ade tutorial lagik
aku neh bebenonye tak reti nak plh ape?
bila nak donlod tuh.. byk sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:57 AM GMT+8 , Processed in 0.097155 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list