CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: katak_ungu

Kenapa aku MALAS NAK KERJA ni???

[Copy link]
Post time 11-7-2011 01:36 PM | Show all posts
Reply  ryo_takahashi1

ryo..statement tak boleh blah....ketuk dengan senduk kang....

...
katak_ungu Post at 11-7-2011 01:09 PM



    ada benernya apa yg ryo cakap tu............
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2011 01:37 PM | Show all posts
Reply  anieszack

semangat keje aku dah takleh nak tolong ni ha...

dah macam zombie kat opis.. ...
katak_ungu Post at 11-7-2011 12:07 PM



    Muahahahaha......ayat x hengat......konpem ko sker nengok citer Zombie kan katak/...........
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 01:38 PM | Show all posts
Reply 21# medangmru


med.....ryo suka usik aku macam tu...kalau dia dok sebelah kompem aku cekik2 kepala lutut dia....

adei...

hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 01:39 PM | Show all posts
Reply 20# katak_ungu


aku tgh ada 'withdrawal syndrome' ni. malas dah nak keje.
aku tengah amek cuti seminggu tanpa gaji

ah, seronok nya bersenang senang kat umah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 01:39 PM | Show all posts
Muahahahaha......ayat x hengat......konpem ko sker nengok citer Zombie kan katak/......... ...
medangmru Post at 11-7-2011 13:37



wahahahah...ye!!! peberet aku tuh med!!!...aku tak sabar tunggu filem Rock2 ni med......wahahahah...best2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 01:40 PM | Show all posts
Reply 24# ren0_0

wahahahah...sama spesies dengan aku....
tapi kalau aku amik cuti macam tu seminggu kompem kena marah kaw2 dari orang atas kayangan...

jeles la.....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-7-2011 01:41 PM | Show all posts
Reply 14# k-love-n


aku dapat semua best tapi tang gaji tu paling tak best
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 01:43 PM | Show all posts
Reply 26# katak_ungu


haha...sebelum cuti aku dah mintak kat boss besar. aku cakap direct je : I am too stress with my works...
dari aku ngulor keje, baik la aku amek cuti takde gaji


tapi tak best, gaji bulan ni kurang rm500...leh bayo kete sebulan :cry:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-7-2011 01:45 PM | Show all posts
Reply 27# ren0_0


huhuhuhuhuhuhu..kesian  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 01:46 PM | Show all posts
Reply 28# ren0_0


takpe..at least dalam tempoh hibernate ko ni, ko tak susah hati
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 01:57 PM | Show all posts
Reply 30# katak_ungu


aku tak susah hati pun. duit banyak banyak pun kalo hati aku tak hepi keje takde makna pun.
rabu ni aku ada interbiu. wish me luck
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 02:04 PM | Show all posts
Reply 31# ren0_0



tu la pasal......betul2...

ko kompem buleh punya! yakin, usaha, doa, tawakal!
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 02:09 PM | Show all posts
ari ni aku tak malas...tp aku ngntok giler...aci tak jwpn tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 02:11 PM | Show all posts
Reply 33# cahaya485

aci estate!!!


hahahahahha.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 02:14 PM | Show all posts
Reply 34# katak_ungu

aci estate ko jgn kacau....tak pasal2 kene bako kang....hakhakhak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 02:18 PM | Show all posts
Reply 35# cahaya485

apa lagi...kita bakor!!! bakor!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2011 02:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 02:35 PM | Show all posts
Reply 1# katak_ungu

aku mmg tiap2 ari monday blues..
mcm segan ajer nk kijer..
tp... kalo dok kt umah..
rajin plak aku check email opis...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 02:37 PM | Show all posts
Reply 12# anieszack

anies.....
aku x suka ari jumaat..
sbb slalunyer..
jam2 ni la kastemer aku suka buat kalut..
nak2 masa kecederaan.. time2 kol 4.30...
sungguh spoil my weekend...


off topis jap..
tembamnyer anak mu itu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2011 02:38 PM | Show all posts
Reply 38# midar

hawau u midar?? lama tak nampak ko?

ekekekek...aku pon sama jugak..cakap je menyampah kat opis....tapi bila cuti, emel opis jugak yang aku bukak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?
awex^returnsBetul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada S
Views : 47528 Replies : 319
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 189581 Replies : 4315
KoVai Loan App CUSTOMER. care HelpLinE number..8597241288
Radhika11KoVai Loan App CUSTOMER. care HelpLinE n
Views : 6287 Replies : 5
Gold POCKET LOAN APP Customer Care helpline Number 8597241288
PaylGold POCKET LOAN APP Customer Care helpl
Views : 5674 Replies : 1
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 6238 Replies : 35
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 29626 Replies : 216
Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.
ainiz81Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Aya
Views : 9304 Replies : 181
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik...
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 3914 Replies : 25
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73938 Replies : 2968
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103730 Replies : 2884

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.071011 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list