CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 76992|Reply: 241

(Gossip) Adakah ini anak Siti Saerah ?

  [Copy link]
Post time 4-4-2011 12:57 PM | Show all posts |Read mode
(Gossip) Adakah ini anak Siti Saerah ?

Aku duk tengok Galaksi minggu lepas. Aku rasa lum ada yang post gambar nih. Tapi kalau dah ada sila deletekan je r k.
Gambar ini dikatakan seseorang telah terserempak dengan perempuan ini dengan seorang anak. Perempuan ini pula dikatakan mirip Saerah. Gossipnya, betul ke nih anak dia ? Tapi macam dah dewasa jerk khen .. Xkan cepat sangat membeesar ..

Hanya gossip. Jom melahar..








Kalau dah basi sila delete momod .. Thank you..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2011 12:59 PM | Show all posts
rasenyer mcm betul sbb gelora point tu kat kuantan.informer tu ckp nampak kat tc a area dekat2 situ jugak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:01 PM | Show all posts
wah wahh...nampak mcm baby 2,3 bln tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:04 PM | Show all posts
dia kawen bilo??
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:05 PM | Show all posts
saerah who?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:10 PM | Show all posts
anak janet ker???????
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-4-2011 01:10 PM | Show all posts
Reply 5# liyamariska


    janet... tak kenal ker??
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:12 PM | Show all posts
smpai msk galaksi..sian lak kt janet klu btl tu anak dia,biarlah dia mulakan idup baru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2011 01:15 PM | Show all posts
Perlu ker? nak menyibuk anak siapa? plssss la banyak lagi keja nak buat ....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:16 PM | Show all posts
motip blurr pic janet tuh???
mcm org xpenah tgk pic dia tu sblom neh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:16 PM | Show all posts
wah mcm betul je...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:16 PM | Show all posts
motip blurr pic janet tuh???
mcm org xpenah tgk pic dia tu sblom neh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:20 PM | Show all posts
biar lah saerah @ janet, semoga berbahagia bersama keluarga dan kembali kepada kehidupan yang diberkati. AMIN.  all the very best for you saerah, yang lepas tu biar lah lepas, ambik iktibar, jgn pulak sejarah lama yang tak senonoh tu nak di ulang-ulang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:20 PM | Show all posts
Perlu ker? nak menyibuk anak siapa? plssss la banyak lagi keja nak buat ....
din5184 Post at 4-4-2011 13:15



    perlu lahhhh!!! dah nama pun bod gossipp! ngko banyak keja lagi nak buat apekeheiiiiinyeee masuk sini!???!!!! benci betul aku dengan orang macam ko nih laa!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:21 PM | Show all posts
tk kisah le anak dh beso ke blum...ish korang ni kecoh tui..lain la dia mintak duit susu kt korang ke.
.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:23 PM | Show all posts
perlu lahhhh!!! dah nama pun bod gossipp! ngko banyak keja lagi nak buat apekeheiiiiinyeee ...
azwalissa Post at 4-4-2011 13:20



curllaassst ko.....   dlm pada banyka kejer sompek masuk ngomen...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2011 01:24 PM | Show all posts
Reply 7# skymania

sister to tok ti?  huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:24 PM | Show all posts
ok la tu..sekurang2nya dia tak me'longkang'kan anak dia .... dia jaga anak tu...... dan sekurang2nya dia mampu beranak... korang mampu???
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:25 PM | Show all posts
Perlu ker? nak menyibuk anak siapa? plssss la banyak lagi keja nak buat ....
din5184 Post at 4-4-2011 13:15

soalan ko ni hanya relevan kalo saerah xde kaitan ngan tokti keh....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 01:25 PM | Show all posts
kalau yer macam putih lak anaknyer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 01:28 PM GMT+8 , Processed in 0.101203 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list