CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7786|Reply: 28

[Tempatan] Bos Mydin Datuk Ameer Ali Mydin mengenakan baju batik cuma berharga RM20.Anda bangga?

[Copy link]
Post time 23-6-2024 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Melalui twitter Mydin Malaysia,Bos Mydin Datuk Ameer Ali Mydin mengenakan baju batik cuma berharga RM20

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2024 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
U nk jd kaya bkn nk nampak kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting penampilan kemas dan bersih.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh.. promo baju kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bangga amendenya..ramai warga asing kerja kt situ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 23-6-2024 08:13 PM
bangga amendenya..ramai warga asing kerja kt situ...

Sib baik ig melayu jadi admin. Kalau bangla jadi admin tak tau la.

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-6-2024 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tertanya2 la. Ada ke baju kurung corak batik yang kain dia lembut macam baju kemeja batik tu? Aku punya baju kurung kain cotton corak batik tapi kain jenis keras. Baju kemeja batik adik aku dok pakai kain jenis lembut je, ironless lagi. Bila pakai tak panas. Hmm.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe la taknak komen lebih2 mungkin nk promosi je..iols tak brp kenan pattern ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2024 01:22 AM | Show all posts
Teringat pulak pm paling singkat pakai baju tulis sebesor alam, burberry. Pastu kasut pulak ada hurup h
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
org kaya cam owner Mydin ni, tk kisah nk pakai brg murah atau mahal sbb mampu...  yg kisahnya b40 ni... kena pilih antara baju atau makanan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Geng beli baju melayu kt Mydin angkat tangan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tycoon casino pakai selipor asadi senyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 08:43 AM | Show all posts
Tengok org juga, kalau yg acah kaya pakai jenama besar pun tetap nampak mydin
Boss mydin pakai, nampak mcm jenama mahal
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 08:45 AM | Show all posts
Zack8hunter replied at 23-6-2024 10:31 PM
Geng beli baju melayu kt Mydin angkat tangan

I pun beli baju raya kat mydin, ingat murah ke... Mikayla tu RM129 ye kanak-kanak design baru
Apa ingat RM20 ke, RM20 pun ada tapi yg belakang-belakang
Yg depan2 tu baru2 so mahal sikit, cantik-cantik and kain dia sedap pakai tak panas

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 08:48 AM | Show all posts
Skuau replied at 23-6-2024 12:13 PM
bangga amendenya..ramai warga asing kerja kt situ...

Uhukkk, kalau mydin subang ni separuh sabahan, separuh bangla..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 09:34 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 24-6-2024 08:45 AM
I pun beli baju raya kat mydin, ingat murah ke... Mikayla tu RM129 ye kanak-kanak design baru
Apa  ...

betul baju kt mydin boleh tahan regenya. org igt sebut mydin je mesti murah padahal mahal jgklaa. tp ok la kain dia sedap pakai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2024 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ni batik Malaysia atau batik corak wong jowo?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 11:07 AM | Show all posts
PokokTree replied at 24-6-2024 01:34 AM
betul baju kt mydin boleh tahan regenya. org igt sebut mydin je mesti murah padahal mahal jgklaa.  ...

Dorang ingat baju longgok tu kot, siap gelak lagi bila cakap beli baju raya kat mydin

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 11:18 AM | Show all posts
Oklah tu, makna nya dia trust dan confident dgn barang yg dia jual sebab dia sendiri pakai.  Kalau jual tapi dia sendiri tak guna sebab euwwww baju murahan then faham2 je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 11:34 AM | Show all posts
bila ko mmg kaya, pakai baju murah pun orang anggap mahal
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.363380 second(s), 55 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list