CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5427|Reply: 26

[Tempatan] Pengalaman unik untuk Apple Store. Akan dibuka secara rasmi di TRX pada Sabtu 22/6/2024 10AM

  [Copy link]
Post time 21-6-2024 05:59 PM | Show all posts |Read mode
Pengalaman unik untuk Apple Store


Kedai fizikal penjualan perkakas rasmi Apple, Apple Store memperlihatkan pengalaman eksklusif pertama mereka sebelum dibuka kepada umum pada Sabtu ini.

Apple Store berkenaan yang terletak di 'The TRX Exchange' memberi definisi baharu kepada pengalaman kepenggunaan serta pembelian untuk semua variasi produk keluaran jenama itu.

Pelanggan boleh merasai dan membeli pelbagai barisan produk dan perkhidmatan Apple yang inovatif dan memanfaatkan sepenuhnya peranti mereka melalui sesi percuma 'Today di Apple.'

Naib Presiden Kanan Bahagian Runcit Apple, Deirdre O'Brien berkata, pihaknya teruja dengan pembukaan Apple Store pertama di negara ini.


"Menerusi pembukaan ini, kita dapat menyokong dan berhubung secara langsung dengan komuniti baharu dan ia sentiasa menjadi pengalaman istimewa untuk pasukan runcit kami serta kami tidak sabar untuk mengalu-alukan pelanggan ke kedai fizikal ini," katanya.

Pengguna boleh menikmati pengalaman unik menerusi barisan peranti iPhone 15 sehingga kepada perkakas MacBook Air dengan cip pemproses M3 dan generasi baharu iPad terkini.

Apple The Exchange TRX akan menjadi hab pendidikan yang memberi inspirasi, menawarkan pelanggan sesi dalam kedai percuma melalui Today at Apple.

Ia akan dilaksanakan menerusi Apple Creatives, acara ini akan memperkasakan peserta untuk memanfaatkan kreativiti mereka dan mempelajari cara memanfaatkan sepenuhnya peranti dengan topik yang terdiri daripada pelajaran asas.

Sempena pembukaan Apple Store, Sabtu ini, pelanggan akan menikmati sesi 'Jom Discover' yang menampilkan pempengaruh terkemuka untuk memberi manfaat penuh kepada peranti Apple.

Seperti semua kemudahan Apple, Apple The Exchange TRX dioperasikan 100 peratus tenaga boleh diperbaharui dan neutral karbon.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2024 09:22 PM | Show all posts
Mano ios fanbois and gewls
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2024 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak heran, dah puas gi apple store kat sg. Skang order online je bamm..!! Terus sampai rumah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2024 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Zionis ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2024 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 21-6-2024 11:25 PM
Zionis ke idok?

ofkos ramai2 yang acah boikot tu buat2 lupa zionist palestin semua tu semata nak g apple store baru..tempat pulak instagrammable, rugi la tak jejak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti n ctjonahzioners tersenyum sinis.

Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 22-6-2024 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak dah mesti ada komen terpaling palestin.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah musim luruh nanti acik acik boleh lah beli iPhone 16 dari kedai apple buat pertama kalinya dalam sejarah malaysia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 21-6-2024 11:31 PM
ofkos ramai2 yang acah boikot tu buat2 lupa zionist palestin semua tu semata nak g apple store bar ...

Hahaha..ada lagi ke org boikot² ni? Mekdi elok je ramai org. Aku pon makan je mekdi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 22-6-2024 11:33 AM
Hahaha..ada lagi ke org boikot² ni? Mekdi elok je ramai org. Aku pon makan je mekdi.

adaaa..bangsa2 terpaling palestin boikot segala sambil judge orang padahal diri sendiri pon pakai habis segala mak nenek benda keluaran us zionist segala..hipokrit
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 22-6-2024 11:33 AM
Hahaha..ada lagi ke org boikot² ni? Mekdi elok je ramai org. Aku pon makan je mekdi.

Hidup jelah seadanyaa kn…
Smpai memblock, cerca lbih2 x penat ke.. yg terpaling boikot ni nk org lain ikut selera cara dorg..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2024 12:22 PM | Show all posts







Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 01:02 PM | Show all posts
dekat mana ni? mcm dekat guandong
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 22-6-2024 04:27 AM
Tokti n ctjonahzioners tersenyum sinis.

Agak2, acik2 cari forum kepam berkerak terpaling boikot hina keji org lain nak tunjuk terpaling Palestin, ada beli tak i-pon?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 22-6-2024 01:02 PM
dekat mana ni? mcm dekat guandong

Kat machang je.

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
spt biasa bila ada je berita pasal apple ke, intel ke, microsoft ke, google ke, atau mana2 syarikat yg seumpama, akan ada netizen acah2 terpaling zionis bersikap sinis secara bodoh terhadap mereka yg acah2 terpaling palestin.. masing2 tak betul2 faham berkenaan gerakan boikot ke tak boikot ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-6-2024 07:43 PM | Show all posts
aechae replied at 22-6-2024 11:46 AM
Hidup jelah seadanyaa kn…
Smpai memblock, cerca lbih2 x penat ke.. yg terpaling boikot ni nk org ...

iPhone mahal nak mampus. Next phone saya pun nak beli yg bawah RM2k aje. Janji boleh install apps jadi la. Setakat ni Galaxy A55 5G meet criteria.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 08:01 PM | Show all posts
Crapple.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 22-6-2024 11:00 AM
spt biasa bila ada je berita pasal apple ke, intel ke, microsoft ke, google ke, atau mana2 syarikat  ...

Ignorant. Hujah yg sama setiap kali isu ni.

Acik2 kepam terpaling palestin tak mampu beli apple.. pakai phone china aje
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan dan saudara aku yang share pasal palestine semua pakai ipong. Kutuk2 makan mekdi etc tapi ipong juga dicarik. hipokrit. Bila kutuk, keluar la dalil2 senjata makan tuan.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Pulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Perempuan,Albertine Leo Jia Hui,  Enam Tahun Dilapor Hilang di Iskandar Puteri
YgBenarPulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Pe
Views : 36599 Replies : 55
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92707 Replies : 1047
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 57092 Replies : 85
Ekonomi dijangka melonjak pada separuh kedua - RHB Investment
AbahmungEkonomi dijangka melonjak pada separuh k
Views : 16682 Replies : 3
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 32239 Replies : 174
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 21726 Replies : 22
Warga KL paling murung, stress
JoyahMengayahWarga KL paling murung, stress
Views : 7535 Replies : 76
TAKZIAH: Isteri Wan Saiful meninggal dunia akibat kanser
mojarean_XTAKZIAH: Isteri Wan Saiful meninggal dun
Views : 6402 Replies : 8
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21169 Replies : 348
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 35696 Replies : 40

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 11:05 PM GMT+8 , Processed in 0.077214 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list