CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 2991|Reply: 42

Anwar Ibrahim beri sumbangan kepada Azlee Senario

  [Copy link]
Post time 11-6-2024 10:03 PM | Show all posts |Read mode




Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim menyampaikan sumbangan kepada Muhammad Azlee Jaafar atau lebih dikenali sebagai Azlee Senario hari ini.


Anwar berkata, Setiausaha Politiknya, Ahmad Farhan Fauzi mewakili beliau bagi menyampaikan sumbangan kepada pelawak dan pelakon berusia 56 tahun tersebut.


“Beliau (Azlee Senario) sebelum ini menerima rawatan di Institut Jantung Negara (IJN) selepas mengalami serangan jantung di rumahnya.


“Alhamdulillah beliau telah dibenarkan pulang dan kesihatannya bertambah baik. Saudara Farhan turut sampai sumbangan bagi pihak saya untuk meringankan beban beliau dan keluarga,” katanya dalam satu hantaran di Facebook hari ini.


Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata, beliau mendoakan semoga Azlee Senario diberi kesihatan yang baik untuk terus berkarya.


Media sebelum ini melaporkan, Azlee Senario dikejarkan ke IJN ekoran masalah saluran darah pada jantungnya tersumbat.


Beliau ditempatkan di Unit Penjagaan Koronari (CCU) untuk pemantauan selepas menjalani prosedur angiografi dan pemasangan stent (tiub kecil).


Sumber – KOSMO! ONLINE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dapat sumbangan ye... Bkn dia hari tu main tiktok dapat puluh ribu ke...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau iols x kenal bangnon..mesti ingtkn mamat dlm pic ni yg bangnon..merata muka dia jah bila melibatkan sumbangan bangno
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:25 PM | Show all posts
Semoga mendapat kesembuhan dan kekuatan
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:33 AM | Show all posts
untung jadi artis, kerja hiburkan org/melawak bodoh.bila sakit senang dpt bantuan

bekas2 petani pesawah pekebun yg banting tulang bagi kita makan bila sakit pandai2 sendiri la masuk spital gomen kelas 3
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mamajawie at 12-6-2024 08:27 AM

bodoh ni dpat duit TikTok smpai belas ribu pun dpat bantuan allubjub
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 04:17 PM | Show all posts
Sorry to say la..anggota senario paling x diminati..gatal! (tetibe makcik terimbas zaman jom heboh di danga bay masa nak bergambar ngan senario..)
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 04:17 PM | Show all posts
Sorry to say la..anggota senario paling x diminati..gatal! (tetibe makcik terimbas zaman jom heboh di danga bay masa nak bergambar ngan senario..)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 04:18 PM | Show all posts
Sorry to say la..anggota senario paling x diminati..gatal! (tetibe makcik terimbas zaman jom heboh di danga bay masa nak bergambar ngan senario..)
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 05:07 PM | Show all posts
timah03 replied at 11-6-2024 10:22 PM
Kenapa dapat sumbangan ye... Bkn dia hari tu main tiktok dapat puluh ribu ke...

aku pun musykil ni......sbb apa eh???
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MakcikTermenong replied at 12-6-2024 04:18 PM
Sorry to say la..anggota senario paling x diminati..gatal! (tetibe makcik terimbas zaman jom heboh d ...

Mrh sgt tu sampai 3x post ....spill the tea pls
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.facebook.com/share/p/W9MFyfN6vfGRJ1wo/?mibextid=oFDknk


Ada berita hot

Cuba baca kat fb PW
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 12-6-2024 09:10 PM
https://www.facebook.com/share/p/W9MFyfN6vfGRJ1wo/?mibextid=oFDknk



Ko dah lupa bapak dalam kubur ke?

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-6-2024 01:15 AM
Ko dah lupa bapak dalam kubur ke?

Kita serah PW Community buat kerja...

Kita makan popcorn dulu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-6-2024 01:15 AM
Ko dah lupa bapak dalam kubur ke?

Sapa uit.. tadak efbi ha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
fattymah replied at 13-6-2024 02:15 AM
Sapa uit.. tadak efbi ha

Esah dgn alif teega.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-6-2024 02:43 AM
Esah dgn alif teega.

Serai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata dapat income drai Tiktok 30k sebulan sampai ada org dengki . Bagi lah kat yg lebih memerlukan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 12-6-2024 09:10 PM
https://www.facebook.com/share/p/W9MFyfN6vfGRJ1wo/?mibextid=oFDknk



Weh aku dh baca ..aku x pnah follow dorang ni tp tau lah laki dia kwen dgn staff kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:24 AM | Show all posts
Edited by LipasComel at 13-6-2024 01:50 AM

iols husnuzon dulu. mungkin sumbangan peribadi dia kot. mane tau peeyeem kita kipas susah mati azlee ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.070575 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list