CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11979|Reply: 18

[Jenayah] Polis cari lelaki tayang 'anu'

  [Copy link]
Post time 20-5-2024 10:33 AM | Show all posts |Read mode
KOTA KINABALU: Polis sedang mengesan seorang lelaki yang berkelakuan tidak senonoh terhadap pekerja wanita pusat aksesori telefon di Manggatal, Jumaat lalu.

Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu, Asisten Komisioner Kasim Muda, berkata siasatan polis mendapati kejadian berlaku pada jam 8.30 malam.

Mengikut laporan mangsa, suspek dikatakan berkelakuan tidak senonoh dengan mengeluarkan kemaluannya sambil bercakap di telefon.

"Suspek dikatakan bukan pelanggan biasa di kedai berkenaan dan tidak pernah dilihat datang ke kedai berkenaan," katanya dalam kenyataan hari ini.

Polis masih menjejaki suspek dan meminta orang ramai yang mempunyai maklumat atau mengenali suspek supaya tampil membantu siasatan.

BH

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni punya Kes pun ada. Tgk buat phonesex ker tu? Maybe dia ingt dia ada kat toilet sekali dkt public area da
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
X tefek gambar anu aku xcaya
Inosen antil proben gilti
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dah nape ni dekkk bebas sgt bebird tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jijik perangai tayang anu kt orang, mana gambar bukti??
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 01:37 PM | Show all posts
flasher ni x reti masa, ikut dan dia je nk flash. tingat 1st encounter dgn flasher when we were 15 dkt area sekolah. berlari x cukup tnh kitaorg
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-5-2024 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jgn ko buat terkejut je kalau nampak dia buat gitu, lg dia suka
Gelak kuat2 lg baik sambil angkat jari kelingking
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 02:03 PM | Show all posts
aku rasa tidak adil...tayang anu kena tangkap...tapi tayang cleavage tak kena tangkap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 20-5-2024 02:16 PM

Perkara:Tayang ANU
Tempat:menggatal
Memang kena letew....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 03:27 PM | Show all posts
Mungkin sudah sampai masa negara menyediakan lokasi khas untuk golongan2 seperti ini melepas tekanan.

Setiap negeri ada satu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:47 PM | Show all posts
anu anu orang KK sudah bergentayangan di mana mana
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Barang siapa memggatal di menggatal.. taulah akibatnya
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:40 AM | Show all posts
berdadih ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 02:07 PM | Show all posts
Skuau replied at 20-5-2024 02:14 PM
Perkara:Tayang ANU
Tempat:menggatal
Memang kena letew....

t-shirt die pun - usual
so maybe dah biasa
tu selamba derk jek



Perkara:Tayang ANU
Tempat:menggatal
T-Shirt: usual (dh biasa?..)
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 03:10 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 20-5-2024 03:27 PM
Mungkin sudah sampai masa negara menyediakan lokasi khas untuk golongan2 seperti ini melepas tekanan ...

Di kelantan tempat mana perlu disyorkan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 03:32 PM | Show all posts
pokokmeranti replied at 21-5-2024 03:10 PM
Di kelantan tempat mana perlu disyorkan?

Mana2 yang ada perigi. Senang terus mandi.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 03:44 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 21-5-2024 03:32 PM
Mana2 yang ada perigi. Senang terus mandi.

bersepah dengan perigi kat sana. kiranya boleh open setiap inci bumi Kelantan. tak gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:24 PM | Show all posts
boleh buat kawad cam anu lelaki2 di Menggatal. Cuba tengok ciri2 dari sudut kiri kanan atas dan bawah especially kat kepala bana tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalagi ambil kapak tajam pergi kerat 5x kerat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205510 Replies : 4931
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6260 Replies : 87
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30583 Replies : 224
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21685 Replies : 65
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3633 Replies : 27
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7397 Replies : 52
Cara mudah utk dapat berat ideal
tomazCara mudah utk dapat berat ideal
Views : 9115 Replies : 38
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10817 Replies : 43
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3498 Replies : 9

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 04:47 PM GMT+8 , Processed in 0.078854 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list