CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 29537|Reply: 318

Anna Jobling sambut birthday bf di Jakarta

  [Copy link]
Post time 15-5-2024 10:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by mnh607 at 15-5-2024 10:49 PM

Wow nampaknya Anna dah ada pengganti Meerqeen. Bf nye orang Indo..patutla rajin fly ke sana. Kelmarin pun sambut birthday bf nye kat rumah family si bf. Siap kiss² lagi..boleh tahan gak ek Anna ni.  Cr : tiktok jengyah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
No longer dgn bapakdapi dah?

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dek meme..tak habis2 org nk kaitkan dia..
Fans dia percaya ke gambar dia sebegitu rupa?:
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dapat yindon kaya why not kan
Iols selalu confuse anajobles ni dgn yg pernah kawen kerabat kedah tapi dah cerai takde anak tu sape entah nama ameliahanderson kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2024 11:39 PM | Show all posts
bambimo replied at 15-5-2024 11:18 PM
Kesian dek meme..tak habis2 org nk kaitkan dia..
Fans dia percaya ke gambar dia sebeg ...

Fans dia kata edit haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan dh..asik2 news jgn jantanz..dah ala2 kemut pula
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-5-2024 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-5-2024 10:51 PM
No longer dgn bapakdapi dah?

Hish.. biar betul dgn pak mael lembam tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Pesal putih serupa maiyit pulak dak anna ni. Dia ni kalo kat indon agak seksi yachh, kat malaysia sopan je pakaian. Btw dak karel ni harap kaya old money je la. Muka hmm..mmg kalo gi audition hero remaja isi borang pon tak lepas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2024 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 16-5-2024 12:25 AM
Pesal putih serupa maiyit pulak dak anna ni. Dia ni kalo kat indon agak seksi yachh, kat malaysia so ...

Imdon,Filipinos mmng suka lah muka pan asian ni
I lagi suka muka classic mcm sorg pelakon wanita tu
Baru dijemput kat melodi
Kat uk muka mcm dia berlambak yg dari Romania
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anilanil at 16-5-2024 01:16 AM



Dak anna ni kalo gi indon terus jadi mcm org lain. Agak seksi & social yachh kalo kat sana. Kat malaysia nampak behave & sopan sikit. Pakaian pon elok jer. Kat indon belanja sakan, ye lah rupiah kan murah..
Mohon tak jadi arwah asyraf sinclair kedua la dok indon berclubbing, bercium ngan bunga di tepi pantai. Karel tu bole tahan nampak seperti kristen yg taat. Lifestyle pon ala2 hollywood berparti sini-sana. Good luck la Mask Team for image recovery mission. Kat komen jenglot tu dah start bercekau team meerna vs relna. Ada malaysian nasihatkan jgn sebar aib sekali kena bash balik suruh retis kita sendiri yg behave kalo gi tempat org. Pakai bikini jgn di rumah orang dong...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 16-5-2024 12:45 AM
Dak anna ni kalo gi indon terus jadi mcm org lain. Agak seksi & social yachh kalo kat sana. Kat ma ...

Ko ambik kt mana smua gmbr gmbr ni? Karel tu retis indon ke? Bila masa depa bercinta dan kenal? Cuba cerita sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 16-5-2024 01:31 AM
Ko ambik kt mana smua gmbr gmbr ni? Karel tu retis indon ke? Bila masa depa bercinta dan kenal? Cu ...

Gue ga tahu sih shiapa karel ini sebenarnya. Tapi ga perlu di google juga foto si karel ini. Nanti kamu juga yg sakit mata. Kebenaran nya si prakash high council itu lebih ganteng dari dia... huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 16-5-2024 12:25 AM
Pesal putih serupa maiyit pulak dak anna ni. Dia ni kalo kat indon agak seksi yachh, kat malaysia so ...

Karel tu sape sebenarnya? Old money?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurkaseh01 replied at 16-5-2024 02:13 AM
Karel tu sape sebenarnya? Old money?

Katanya old rupiah. Dulu retis cilik sama cam aedy serap kita kot. Ex bf Caitlin, pelakon indon yg merkin pernah nak try. So hypothesis nya maybe dak anna nak revenge kat merkin so dia berkawan ngan dak karel ni. Lama2 maybe sangkut. Geli pulok hypothesis ni. Mcm swinger.

Menurut jenglot, dak karel ni yg sendiri upload kat X pastu deleted. Ntah le nyahh. Just enjoy je la si bf sendiri kantoikan gambar peribadi. Dah nama pon indon kristen, mana dia tau anna bakalan dikecam netizen malaysia. Mesti si karel tu taktau anna retis terpaling behave kat malaysia. Gara2 bf made in kanoha hancur lebur image good2 beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgr kata mask team bayar media supaya cerita ni x jd headline.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Mask Team tu apa? Program tv ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2024 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 16-5-2024 05:46 AM
Mask Team tu apa? Program tv ke?

Mask team tu team management anna
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 16-5-2024 02:30 AM
Katanya old rupiah. Dulu retis cilik sama cam aedy serap kita kot. Ex bf Caitlin, pelakon indon yg ...

Anna ni kalau buat apa2 je mesti ada sangkut paut dengan merqeen
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 16-5-2024 12:29 AM
Imdon,Filipinos mmng suka lah muka pan asian ni
I lagi suka muka classic mcm sorg pelakon wanita t ...

Siapa pelakon wanita tu? Jgn ckp ruhainies kemut
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Binderclips replied at 16-5-2024 05:19 AM
Dgr kata mask team bayar media supaya cerita ni x jd headline.

Kalo takde masuk mstar, bn, ohbulan etc semua tu mmg dah dibayar la...
Buat keje tak clean la bf dak anna ni. Mcm beruk dpt bunga pon ye. Anna je kot, bukannya retis level mak iti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 03:18 PM GMT+8 , Processed in 0.097499 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list